Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 65 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhteiskuntaluokka X - Turvatarha / Helikopterilla helvettiin 18.08.2007

Yhteiskuntaluokka X - Turvatarha / Helikopterilla helvettiin
"Taputusta nyt". Pliide :) Tämä ei kyllä pyytele mitään anteeksi, harvinaisen oikein. Vokaaleista en kyllä saa mitään selvää, pitäis kuulla oikeesti livenä tahi äänitettynä. Oon kyllä positiivisesti yllättynyt teistä, go pojat! Haiskahtaa siltä, että Janilla on ollut sormensa pelissä rakenteita kyhätessä, vai? Vaikuttajat huomaa. No mitä mä kitisen, areenat on auki, hekumaalista mättöä! Miquel on animal! P.S. Bassosooloja Pojalle!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhteiskuntaluokka X - Harry Potter on jäätävä noita 04.02.2007

Yhteiskuntaluokka X - Harry Potter on jäätävä noita
Röh. Enemmän basuunaa. Ohan tässä ideaakin vai olisko liian siisti kokonaisuus? Enemmän Joel Åfeltia. Tamminen ja venyvä, mutta fruittari jälkimaku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 07.01.2007

Silent Dream - Drown
Jotenkin hämäs tuo alun jousi. Tuli sellanen "Euroshopper" -vaikutelma eli haiskahti sekundalle..mutta muu kipale kuitenkin tyrmää tämän vaikutelman. Ihan kivasti lähtee kipale rullaan ja hyvin toimii yhteen kaikki osat. Paitti tuollaselle melko pehmeelle vokalistin äänelle teki vähän hallaa ihme örinä backing vocals. Enemmän munaa solistille, niin johan jytisee. Veikkaisin että kunnon raspikurkkulaulantakin onnistuis, sellasta enempi :) Melko perus kaikinpuolin ja noudattaa ehkä liikaakiin kaavaa: ->jykee alku->tilutilu->himmaustilutilu->jotain loppu mökinää. Lahjoja tuntuu olevan huomattavasti ainutlaatuisempaankin ralliin, että elkää pojat himmailko turhia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 07.01.2007

Silent Dream - Darkness Fades Away
Mitäs se sellanen metalli on jossa "darkness fades away"? :) Alussa on yritystä. Jotenkin tuli kuitenkin sellanen söpö-olo ja sekös paha. Myös tämä zipale vakuuttaa kuitenkin artistien osaamisen! Go go! Ihan mukavia jippoja ja kaikkea, mutta massasta erottuaksenne teidän pitee kyllä ensin vetästä jotain sieniä, että pystytte ottaan tuoretta fiilistä soittoon :P Miksi tyytyä tähän, kun pystyisitte takuulla johonkin säkenöivämpäänkin! Ei se varmin ole aina paras. Ettei mene turhan negatiiviseksi: -hatun nosto-

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Raven 05.01.2006

Crystal Keep - Raven
Kuunneltava alku. Vokalistin tulo hämmensi, ko siinä oli nuihin aikasempiin verrattuna jokin erilainen soundi..mutta hyvä sellainen. Ilmeisesti vokalistilla rikas ääni :) Itse tykkään että hevirallatuksessa pitee olla sellasta kunnon meininkiä..siksipä tämmönen miksi tätä nyt kutsuisi..noh..jätti ehkä fiilikset vähän kylmiksi. Eikä nuo väliräntät paljua auttaneet, vaikka ehkä olisi ollut tarkoitus. Plussaa synataustoista ja siitä että biisin rakenteessa on yritystä :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Dark Road 05.01.2006

Crystal Keep - Dark Road
Piti varsinkin tuo alku kuunnella pariin otteeseenkin että tietäisi mitä mieltä siitä olla :) Lähinnä tuota synaa jäin pohtimaan, notta olisko se aivan jäätävä vai oikiasti hyvä? Kallistuin ehkä enemmän tuonne hyvän puolelle, sillä onhan kikkeli aina jäätävää. Kitaraleadista meinasi aivan alkunanosekunneilla tulla joku humppa mieleen..mutta se oli onneksi vain hyvin ohimenevä hetki. Vokalistin äänessä oli mukavata syvyyttä, mutta alasmenot vähän epämääräisiä..itse tykkään käydä pilkun päälle niin siksipä mielestäni aivan pieniinkin asioihin on hyvä panostaa :) Keppanat toimi joteski paremmin ko tuossa forbiddendreamissa..ehkä. Plussaa tietysti lopun tilutilusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Forbidden Dreams 04.01.2006

Crystal Keep - Forbidden Dreams
Kylkyl intro tykittää :) Keppanat kuulosti myöskin ihan räiheiltä, mutta ehkäpä lisää reeniä..vähä tuppasivat ainahki omaan korvaan vähän puuroutumaan. Vokalisti oli semmonen kotipellon, taagen ja jonkun tupakankatkuisen kapakan omistajan sekotus. Eli vallan persoonallinen ääni. Tykkäsin. Biisissä on kyllä ideata rankenteen osalta paljonkin. Varsinkin lopusta tykkäsin älyttömän palajon! Muuteski näyttää tuo soitto kulkevan hyvin yhteen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Benighted - Valoton 19.09.2005

Benighted - Valoton
Roihiaa fiilistelyä. Alun soljuntaa voisi kuunnella kauemminkin, itseasiassa tässä kipaleessa oisi ideoita hieman piempäänkin vetoon. Keppana repäisi kyllä oikeen herättävästi irti..ehkä liiankin raisu? Tai ei toisaalta liian raisu vaan ehkäpä tuo kaipaisi vaan jatkoa.. koska tuollaisen mukavan irtioton jälkeen itse tarinaakin olisi hauska kuunnella. Aekas kaunista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Out of Your Hands 10.08.2005

Winterheart - Out of Your Hands
Tulipas muuten vahva stratoefekti vastaan heti :) Mutta tämäpä ei tietenkään mikkään huonompi juttu ole. Syntikan soundit oli aika räihiät alussa..vaikkakin viime aikoina tommonen harpsimeininki ei nyt oo täysin uponnut. Tuntu ne kuitenkin tähän ralliin sopivan hyvin. Kertosäe on mycke hjuva! Se on osattu irrottaa hyvin muusta mätöstä, mutta silleen että kokonaisuus ei katkea. Toimii varmasti mahtavasti livekarjuntana! :) Muuteski tuo sun äänes tuntuu sopivan hyvin ränttätänttä keppanoiden kanssa yhteen. Soolojamitus oli jäätävä. Ei perkules ko menin kylmän väreet :D Kyllä tämmösen teoksen edessä powerin ystävä on ehdottomasti nöyränä. Hienoa työtä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 30.05.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Sitä Rokkia taas, ihan itteensä!! Niin asennetäyteistä, että ei muuta voi ko yhtyä jammailuun! Simppelin hyvä melodia ja säkillinen fiilistä..sehän potkii :) Ja ehkä aivan loistava rumpukikkailuhärdelli myöskin. Voi paska. Pakko on kympittää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KillTheNoise - Spacediving 30.05.2005

KillTheNoise - Spacediving
Ugh, I feel dizzyy @.o ..hauskan hypnotisoiva meisinki tässä. Aika räihiät saundit olit sitte vetänyt keppanaan :) ei siinä mittään hyvinhän tämä repi tärykalvoja. Ehkä plekun verran pitkä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele FallingDeep - Beneath the water lie 20.05.2005

FallingDeep - Beneath the water lie
Uhhuh, ko oli tommonen horroralku..ja itseasiassa aika mäihästi lähti..mut ko on konerummut ni sittes on konerummut..ei auta rupsuttaminen :) Kitarasahausmäiskeriffit toimi kyllä hyvin ja nuo synasälätkin toi pari mukavata jippoa..mutta joku saundeista kuulosti uhkaavasti midiprogelta :/ tai sit mie vaan kuulin omiani..Tuo loppuvaiheilla oleva pianolurituspätkä oli todella onnistunut! Olisi ollut oikein mainio lopetus...mutta feidauskin vielä :(
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Weicco - Feel The Music In Your Hands 09.05.2005

Weicco - Feel The Music In Your Hands
No huh..ei tässä nyt aivan kaikkea kehtaa sanoa mitä mieleen tulvahti :D Itseasiassa tuo melodiakulku oli aika mieleenjäävä, mutta toteutukseen ei viitsi takertua jos laitteistona on fruityloops :D Laulu oli oikeastaan ihan kuunneltava, mutta vaatii tajutonta reeniä, että löytyy se oma värinä ja ennenkaikkea sitä varmaa asennetta! Lyyrikat mankelista läpi, ja jottain erikoisempaa kehiin..Mutta täytyyhän niiden starojenkin jostain aloittaa....että tsemppiä vuan! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele FallingDeep - Mysterious Fallen Angel 20.05.2005

FallingDeep - Mysterious Fallen Angel
Kylläpäs onki vallan mielenkiintoinen skipale! Onhan nuo saundit joo vähä hämärän kapiset...mutta toisaalta :) Kunnon urkutilusooloa ois saanu olla vaikkapa enempiki! Ei tässä voi muuta ko ihmetellä että onpas joku keksinyt yksinkertasesti mahtavan biisirakenteen omine jippoineen. o.O splendid

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 09.05.2005

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
Yehey!Pittee kyllä sanoa että tykkäsin! Jotenki tuon alun perusteella oli kovin vaikea ennustaa mitä oli tulossa..joutui semmoseen hämyiseen ambientepäilytilaan :) Ja ennen varsinaista meiningin alkamista tuli semmonen ahdistus, että alajoalajoalajoalajo..ja sittes mäjähti! Pro!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - Control Nothing 26.04.2005

Devon - Control Nothing
Hevirokkiapa hyvinnii. Tuo alku jotenkin herättää sellasta fiilinkiä, että ohhoh tästähän vois tullakki jottain..mutta sitten kovin antimunakas lähtö ihte kipaleeseen jotenki hajotti. Laulusta on tuloillaan vallan mukavata, mutta reenillä. Tommonen revittelykirkuna on varmasti erittäin asenteellista keikalla, mutta vähä tuntu nyt siltä, et tässä oli sellanen meininki et kohan jotain raapastaan. Kylhän tollasella äänellä pystyis vaikp mitä. Mutta tuo asenne oli kyl kaikesta huolimatta mycke tarttuvaa \,,/ Hyvin soitatte yhteen ja jipot toi mukavasti eloa muuten aika perusrokkijammailuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FragileHollow - NOTHING 24.04.2005

FragileHollow - NOTHING
Mukava kipalehan tämä. Tuossa laulajan äänessä on kyllä semmosta potentiaalia, että tällanen perusjaardijaa kuulostaa jopa hyvältä :) Kyllä tämä raukian olon loi, mutta ehkä hieman liian pitkäks venytetty idea...?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Saatko minut 17.04.2005

unioni - Saatko minut
Alku kaipais ehkä lisää asennetta, vaikka idea oli kyllä ookeen hyvä. Tuli melkeinpä joku lastenlaulu mieleen, missä veivataan samaa melodiaa. Kyylhän tästä tota rokkenrolliakin löytyy, mut lyriikoihin vois myös panostaa. Enkeli ja siivet. Eiköhän tuo oo jo kuultu..miksei vaikka varis ja sen pyrstösulat..siitäkin sais aivan yhtä herkkää, mutta omaperäisempää :) Laulussa on kyllä kiva väri ja kokonaisuutenakin polkee kivasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - When Love Becomes A Lie 29.03.2005

Dying Fire - When Love Becomes A Lie
Näin niitten biisien pitäisi kaikkien alkaa, kunnon höykytystä!!!Muutenkin kipaleesta löytyy paljon sitä ah, niin kuuluisaa munaa.Olin yllättynyt siitä ettei tua kitarasahaus tuntunut laisinkaan puuduttavalta..ja syykin selvis: sehän on vaan niin helevatun hyvin soitettu \,,/ Ja kylläkyllä laulaja on pro. Täysin. Mut mie jään ootteleen sitä powerbassosooloa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 09.05.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Aivan mahtava alku! Vokalistilla on kyllä selkiä ääni..ehkä sais jopa hieman enempiki säröillä..? Mutta tuntu kyllä että laulaja oli mukana ihan täysillä..että kovin munakasta oli tuo meininki. Myöskin soittajilla. Biisi jakso yllättää rakenteeltaankin miut ihan loppuun saakka. Potentiaali löytyy vaikka mihin!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varasteleva Puutarhakääpiö - Ei jaksa pingottaa 08.06.2005

Varasteleva Puutarhakääpiö - Ei jaksa pingottaa
HKn sininen ja soffa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 14.03.2005

Minoria - Jalkaisin
Ihan tuon alun basso tuntui niinkuin hieman kalsealta..mutta sitten ko laulajalla on niiiiin matala soundi, niin nehän jamitteli aikas kivasti loppujen lopuksi yhteen. Laulajan persoonallinen ääni on hieno..kieltämättä..mutta nuo lyriikat?Munakas laulu vaatinee asenteellisemmat sanat! :) Kokonaisuutena mycke hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silmätön tarkkailija - Keijo 09.05.2005

Silmätön tarkkailija - Keijo
Voeh mikä kipale :D En tiennytkään että pillikin voi kuulostaa nuon asenteelliselta! Sitten tuo herkistely kohta "keijo tule jo kotiin" loi kyllä sellasta fiilistä..kyynel :D Mielenkiintoinen tarina ja rikas toteutus, jau \,,/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Teräsmies 18.05.2005

Putous - Teräsmies
Ohhoh.. "Lentää naistansa suojelemaan..tulee sua pelastamaan.." voiko tuohon nyt mitään lisätä o.O Tästä lähtien mieki uskon teräsmiehiin x)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi 03.05.2005

Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi
Aivan loistavaa!! Pieni kalmankatkuinen pelko omaa nuorisopappia kohtaan kieltämättä kasvaa..ettei vaan....sekin aika kauan kuitenkin ollut moisessa hommassa o_O Täysin promeininkihän tässä tuntuu olevan, ja lyriikat kerrankin omaperäiset. Jau \,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - When All Is Gone 19.02.2005

Dying Fire - When All Is Gone
Laulajan äänessä on sellaista hienoa särmää..itselle tulee jotenkin sellainen fiilis niinkuin se olisi epävireisesti vireessä. Tämä kipale kulkee kyllä selkä suorassa aikalailla rumpukompin ansiosta..kitarakomppi tuo mukavan powertatsin :) Lyriikoista en juuri seinille hypi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prologue - These Silent Times 14.05.2005

Prologue - These Silent Times
Vähintäänkin mielenkiintoinen raapaisu :) Todella monivärinen ääni vokalistilla! Ja tuntuu siltä, että koko bändillä on todellakin potentiaalia vaikka mihin! Hienoa musiikkia :) ( Ja erityispisteet pianonränttääjälle, splendid )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Svarti Pietur - Äiti 05.03.2005

Svarti Pietur - Äiti
Apua!..so sad..so terrifying :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3. Päivä - Anteeksiannettu 02.06.2005

3. Päivä - Anteeksiannettu
Varsinkin gospel ollakseen uskottavaa vaatii kyllä vokalistilta kunnon asennetta ja vahvaa "tulkintaa". Tämä nyt oli vähän tällasta...hakevaa...ja ehkäpä nuo syntikkaosuudet loisivat sitä tunnelmaa jollain muulla saundilla. Lyriikat perus ok. Mutta yep. Tästä se vielä lähtee :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiidenkivi - Tulenkylväjä 20.07.2005

Hiidenkivi - Tulenkylväjä
Alun soundit johdatteli mukavasti sellaiseen härötunnelmaan, mitä lisäsi suuresti vokalistin persoonallinen ääni. Siinä oli kyllä jännittävä jälkimaku..kuulosti jopa jänspän eksoottiselta :) Mikä oli hassua, koska loppujen lopuksi ääni äänten joukossa. Lopun rytmikikkailu miellytti kyllä korvaa. Muutenkin tämä tuntui kokonaisuudessaan oikein kuunneltavalta. Hitti

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope(soolo) - Vesisateella 17.04.2005

Roope(soolo) - Vesisateella
Herkkistä herkkistä! Ei oo onneks idolit/vaikutteet miestä täysin pilanneet (elton ansaitsee tietysti kunniaa \,,/) :) Niin asiaan... Minkäs sille tosiaan voi, jos on just tommonen yksinkertasesti mahtava ääni ja se sopii oikein mainiosti tällasiin novaballadeihin! Että niitä on sitten tehtävä, vaikka niitä pursuaa muutenkin kuin sieniä sateella :) Piano oli yksinkertanen ja anto kivasti tilaa just laululle, joka sitten toi sen itse värin koko ralliin.Mut tuolla äänellä vois kikkailla enempiki.. Lyriikat oli ihan kivat. Ärsyttävän ovela veto "voihan vesisateellakin........." ..ja sitten loppuratkaisu selviää vasta viimosessa riimissä..Mut ei muutaku tuulikone päälle ja järvenrannalle käveleen..tai sateeseen :) Hyvähyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 03.01.2005

Iron Sphere - Shadow Dance
Siis taaspa kerran iiihan täppi kipale! Potkii vaan niin unelmasti \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lathspell - The Haunting Song 02.05.2005

Lathspell - The Haunting Song
Tuo ambienttinen alku kuulosti tosi spookylta, notta oishan tuo pitempäänki voinu kuulua..Olin todella yllättynyt (positiivisesti), että tästä mättäyksestä löyty myös vaihtelua..eli reilu kaheksan minuuttia ei tuntunut missään...osoitti kenties sen, että osaatte myös soittaa "ihan oikiastikkin" :) Kylläkyllä hieno rakenne ja muutenkin kovin räikeä raapaisu..mutta blackmetallia en yksinkertaisesti varmaankaan koskaan tule täysin sisäistämään..harmi sinänsä :/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puhdas hallinto - Olen niin sarvekas 04.06.2005

Puhdas hallinto - Olen niin sarvekas
Saksofonin ja trumpetinkin saa näköjään ahdettua räikeyttä tihkuvan metallin ja jazzahtavan jammailun väliin. Aivan tajuttoman rikkaasti ootte noita jippoja tähän iskeneet...kumman tasokasta soittoa muutenkin. "Ei kukaan huomaa sammakkoa, se putoaa vain pitkään ruohoon kerta kerran perään ja huutaa ja kiroaa" xD aivan loistavat lyriikat!! Lopetus oli kyllä persoonallinen, mutta tuntui, että edes Tämä biisi ei sitä kestänyt x) Kokonaisuus mycke splendid!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - Silent Cry 03.05.2005

Taciturn Project - Silent Cry
Aijai, kyllä oli sitten muhevat kitarat! Tässä on kyllä selkeetä potentiaalia..laulu tosiaan kehiin ja galakseja räjäyttelleen :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Kaikkeni 17.04.2005

unioni - Kaikkeni
Palaamme jälleen suomalaisen miehen syvimpiin ja tuskaisiin tuntoihin :) Onhan se hienoa..snif.. Miten vaan mahtaa noiden korkeiden vokaalien kanssa olla..vähän jää jalkoihin kenties? Vaikka yleensä korvaani särähtävät lyriikoista kaikki kulahtaneimmat fraasit, niin silti aina ko joku lupaa "kukan kauneimman" saa se hymyä aikaan :) Eihän moista voi moittia! Jämpseää suomirokettia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - The Journey 12.12.2004

Dying Fire - The Journey
Heavy!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aarni - Quinotaurus (Twelve Stars In Sight) 17.04.2005

Aarni - Quinotaurus (Twelve Stars In Sight)
On se hienoa, miten EU-politiikkakin voi toimia inspiraation luojana..joohno. Tykkäsin tuosta puhallinsoitonnasta..tämän kipaleen idea oli vallan muikia (siis rakenne etc.), mutta toteutus jäi ehkä hieman kämäiseksi. Kyllä tästäkin jottain ehkäpä siis saisi :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - U Dont Have To Follow 03.05.2005

Taciturn Project - U Dont Have To Follow
Kyllä kyllä hyvältä kuulostaa :) Aivan mahtava ääni sulla..tommonen kohtis puhtaasti repivä, mut myös se räkäinen örmykin kuultaa läpi..kauniisti ilmaistuna :/ Aikas perussimppeli balladirakenne kipaleessa, mutta kuulosti silti jotenkin promeiningiltä!Miinusta pittee kyllä antaa tuosta nimestä..olisit vaan raaskinu kirjuuttaa siihen You! Mutta tietysti ihqukerroinhan lisääntyy tuollein aika näpsäkästi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herbal Infucion - Mouser 07.12.2005

Herbal Infucion - Mouser
Hmm..rather interesting, I'd say. Mukava psykovivahde muuten vallan perusgroovingiin :) Tykkäsin kyllä. (Heja Ikaalinen)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Nahkaäpärä 09.04.2005

Astrayed - Nahkaäpärä
Joo sanoista saa kyllä selvää, ei siinä mittään..kovin oli suloista tekstiä? Soitto kulkee kyllä aivan mainiosti. Itse tykkäsin tosta kolmen minuutin paikkeilla tulleesta säädöstä..toi semmosta väriä tähänkin mättääseen. Ei vaan oikein noussut endorfiinit...perus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - Sentiment 03.05.2005

Taciturn Project - Sentiment
Aivan mahtava!! En ookeen ees tiiä, mitä ihmettä tässä kuunnellessa tapahtu.. Jotenkin tämä vaan kuulosti niin helevatun hyvältä, että jäi ihan mahtavat fiilikset myös kipaleen loputtua :) Ja tilusoolo pelastaa aina! Hyvin olit onnistunu tuon asenteellisen revittelyn ja itse kipaleen eteenviemisen yhdistämisessä. Ei tullut sellaista tuskaista oloa, että hyvä idea puurnattais puhki! Vau.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Benighted - Accident Of The Rankki part2! feat. Antt 05.03.2005

Benighted - Accident Of The Rankki part2! feat. Antt
Tässä oli tällasta perusmetallimelankoliaa ripauksella toivoa...mikä kyllä kuulosti aivan mainioilta. Ja ihastuin ikihyviksi (tai ainakin hetkeksi) tuohon keybordtiluun..kaunista:)Kitarakin potkii.Ei voi muuta sanoa ko hieno kipale!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - Hunting You 20.02.2005

CHARISMA - Hunting You
Jotenkin tämän ois voinu kuvitella tykittävän enempiki..jäi vaan nuhainen olo, eikä leukakaan lattialle tipahtanut :) Asennetta näyttää ja kuuluu kuitenkin olevan, mutta minun makuuni peruskamaksi jää...voipi olla että se leuka rapsahtaa sitten livekeikalla jos jossain.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Night Calls Me 08.12.2004

Iron Sphere - The Night Calls Me
Hienoa! Tästä biisistä löyty sitä jotain...asennetta!!Loppu semmonen wannabe-mättö :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Poison 08.12.2004

May i cry - Poison
Eka biisi, jonka kuulen tältä yhtyeeltä ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt! Komiasti rokkaa...hieman ehkä korni(ainakin sanotuksen puolella),mutta eikös kaikki? Varmasti tulee lisääkin menestystä, koska tää on juuri tällaista radiokamaa..siinähän tämän hyvät ja huonot puolet onkin..radio..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VIP - Mihin sä meet 17.12.2004

VIP - Mihin sä meet
Ihan tuli The Rain-yhtye mieleen! Kyllä täytyy myöntää että hyvä kipalehan tämä! Pistinpäs muuten uudestaan soimaan, ja tuota teen harvoin mikserissä :) Fanitan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -ÆtherCage- - Ravens v2.3 16.04.2005

-ÆtherCage- - Ravens v2.3
Hm..Joo laulu kaipaa kyllä ison ruiskun asennetta, munaa, sitä fiilistä!! Tuo alun piano oli mukavan kuulonen, mutta sitten itse kipaleen käyntiin saanti hieman kompastui.Kyllähän tämä koossa pysyi koko matkan, mutta mikäh toi loppu oli?Vaikka feidaus onkin syntiä, niin olisi sitäkin voinut ehkä kokeilla. Mutta lissää reeniä niin hyvä tulloo :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Gravelike 20.07.2005

Uncle Foe - Gravelike
Laulu tosiaan hieman ehkä uppos, mutta minkäs teet. Hywin sahaava soundi oli ainakin keppanassa. Vokalisti tuntuisi pystyvän myös hieman "räikeämpään" rähinään, mikä sopisi aika muikiasti tähän...mutta makuasia tietysti. Kokonaisuudessaan pysyy kyllä koossa ilman liimaakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Brandon Walsh Project - Help Me to Get The Monkey Off My Back 14.05.2005

The Brandon Walsh Project - Help Me to Get The Monkey Off My Back
:) siis aivan uskomattomia ideoita siulla! Kummallista miten näistä voi löytää niin paljon samoja piirteitä toisten bändien tuotoksiin, mutta samalla nämä on kyllä ehdottoman omaperäisiä! Ja Forrest Gump on paras elokuva ikinä..hauskasti olit yhdistänyt tuon tähän ralliin :) Kymppi kyllä rapsahtaa, ja kyllähän tätä fanittaa pittee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Brandon Walsh Project - The Light 14.05.2005

The Brandon Walsh Project - The Light
Mie kyllä sitten pidän sun pianonsoitostas!! Hyvin jammaa ja enpä oisi uskonut että tamburiininkin voi nuon korostaa ilman että se kuulostaa paskalta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Routasydän 21.12.2004

Minoria - Routasydän
Alku nosti odotukset biisistä korkealle, mutta sitten tunnelma hieman latistui..homma toimii kuitenkin koko kipaleen ajan, jotain omaperäisyyttä olisi ehkä kaivannut.Laulaja on kyllä jättebra :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prologue - Is It People? 14.05.2005

Prologue - Is It People?
Vauh, tämä kipale tuli valittua aivan randomilla ja kerrankin sitä yllättyi positiivisesti :) Aivan loistava fiilistely biisi. Mulle tuli jopa tosta letkeestä kompista mieleen itseherraisoherra -Hendrix..ja siihen vaaditaankin jo aika promusaa..tämä taisi sitten sitä olla! Todellakin tuo skitta yhdessä vokalistin miellyttävän äänen kanssa muodosti sitä Jotain! Hieno asenne kuultaa kyllä läpi, just sellanen fiilis, että taidatte tehdä sitä mistä oikiasti pidätte..ja se on aina hatunnoston paikka :) Oh..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dimi goes solo... - My dreams 18.05.2005

dimi goes solo... - My dreams
Minä taas kyllä tykkäsin tuosta saundistasi..sopivan raspattu vaakku x) Perus rokkisrakenne ja siirappi lyriikat niin tätähän tästä sitten syntyy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mokka - Verhon raosta 16.04.2005

Mokka - Verhon raosta
Kahvia?Hmm..tästä tuli joku halpis Saludo lähinnä mieleen..Kaipais ehkä enemmän sellasta aamuhämäryyttä..mutta toisaalta kappaleen toistavuus kuvaa just sitä aamujumitusta. Pienellä hiomisella tästä saa kunnon sumpit :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vainio - Jäljet 09.05.2005

Vainio - Jäljet
Hmm..kuuntelen ja ihmettelen :) Tuo piano oli todella mäihä...tuli sellanen mielikuva et joku herra kuolema soittaa flyygeliä tyhjässä huoneessa ja itkee menetetyn rakkauden perään..herkkää :) Ei olis välttämättä tarvinnut tuota komppia tuekseen lopussa..Se kuulosti jotenkin kovin irralliselta..uskomattoman hyvin pysyi meinaan kasassa yksikseenkin! Todella upea melodia ja kympin oisin rapsauttanut, mutta tosiaanki tuo loppu jäi karhentamaan mieltäni suuresti..niin näin tällä kertaa :D Mutta upiata!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vainio - Kuolevat Lehdet 09.05.2005

Vainio - Kuolevat Lehdet
Tuo piano jaksaa yllättää minut..todella...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project X - Last Dawn 28.05.2005

Project X - Last Dawn
Mutta tämäpä räiheää :) Soundit on kyllä ihmeen iskevät, vaikkeipa niissä mittään kovin kummoista. Ehkäpä juuri siksi. Mulle tuli kyllä niin riipivästi mieleen sonatan letter to dana :/ Kuitenkin. Ehana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut 18.05.2005

Putous - Et koskaan oo niinkuin ne muut
Nohnii, rokkenrollia :) Täytyy kyllä ihan alkuun kiittää teitä siitä, että tunnutte tietävän mitä se Asenne oikein on! Erittäin mainio soundi vokalistilla. Kitarat riipivät myöskin hienolla fiiliksellä, ja muutenkin koko poppoo tuntu vetävän ammattitaidolla!! Mutta lyriikoiden osalta jäi kyllä harmittamaan. Tai eipä tuossa aiheessa mittään vikkaa, mutta ennalta-arvattavuus oli kyllä todella huipussaan :/ Mutta tämän mie kuitenkin lataan ja pistän taskuun pahan päivän varalle :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sanctimonious - I 09.05.2005

Sanctimonious - I
Aika mielenkiintoisesti yhdistetty blackmetal ja jonkinsortin rokkiväliosat. Minen tuost blackistä ookeen tiihä, mutta jotenkin tuo vokalisti ois saanu örmytä syvemmin..tai jottain? Tuo kolmen minuutin paikkeilla alkanut häröily oli kyllä muikia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Silver Soltice 17.12.2004

Winterheart - Silver Soltice
Tuo piano alkoi tosissaan kismittämään alussa kun sinänsä ihan mukavasta riffistä ei tuntunut tulevan loppua..kyllähän sieltä sitten jotain asenteentynkääkin löytyi, mutta ei tarpeeksi.Lisää mättöä :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Charge 17.12.2004

Celesty - Charge
Yep, vallan muikiaa metallia..tosiaankin hieman kuluneen kuuloista(varsinkin skepasoolo), mutta jotenkin tosi ammattimaista porukkaa tuntuu poppoossa olevan!Varmasti levyt tulevat myymään,elleivät myy jo?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juliste - Tuulten valtakunta 08.12.2004

Juliste - Tuulten valtakunta
Upee kipale!Noi rummut kyllä...mutta jos keskittyy muuhun niin huomaa, että tässä on ainesta! Suomenkielestä plussaa tottakai!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - hand on heart 20.05.2005

graydance - hand on heart
"Ihan mahtava kipale" x) kaippa se sit oli. Noh..omalla tavallaan ainakin. Jotenki alkoi kaivelemaan tuon vokalistin ääni, ko tuli semmonen jännä fiilis, että äijä pidätteli hieman liikaa..Ihan niinko ois semmonen kuuma pottu ollu suussa, mutta ei raaskittu sitä primitiivisesti sylkästä pihalle :) Koska siltä vaikuttaa, että se olisi kuulostanut rankemmalla raspilla vieläkin paremmalta. Mutta ehkä tää nyt oli sitten tätä ah, niin ihanaa hempeilyä? Minen semmosia aina ymmärrä x) Jäyhiät saundit oli kyllä keposessa ja muutenki vallan promeiningillä tuntu äijät vetävän. Liian ihQ miun makkuun, mutta hatunnosto taidoistanne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - drowning 20.05.2005

graydance - drowning
Aikas moinen hittikipale sanoisinko. Tykästyin todella tuohon kaksäänisyyteen! Se olikin ehkä tämän biisin pelastus..koska muuten aika perusballadrock ois jäänyt ehkä liian tyhjäksi. Kummallista miten nuonki yksinkertasesti saa muodostettua mielenkiintosen "täyden" äänimaailman. Niin ja sit tuo kitarariffi oli myöskin mainio. Hmm...niin...hyvät elementit, asenne kohrallaan ja soittajat ossaa hommansa. Kiva fiilis jäi kipaleesta...ehkä hieman nuhjuinen, mutta leppoisa :)
8