Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Hmm.. No mä oon tällänen 18vee pirtsakka ja positiivinen tytsä..=) Musiikista tykkään kyllä ja kaiken näkösestä taiteilusta, maalaamisesta ja piirtämisestä, varsinkii tribaaleiden piirtelystä, se on sitte eriasia kuinka hienoja ne on..=) No mutta suurin osa vapaa ajasta mitä irtoo ni tulee vietetty kavereiden kanssa, välillä ehtii käydä täällä mikserissä kuuntelemassa ja latailemassa hyvää musiikkia..=)


Paremmin mut tunnetaan pikku-miia nimellä..=) Mut Bloody_Mary on sit taas mun ja yhden frendin inside juttu, joka sattu muistumaan mieleen just sillon ku olin tänne rekisteröitymässä, ni heitin sen sitte tohon, enkä tätä tunnetumpaa pikku-miiaa..=)


Musiikkia mä en ala kyllä ikinä tekemään, koska sitä en osaa, sanoituksia oon kyllä väsänny itsellenni laatikkoon vaikka kuinka monia ja kaverille yritin väsätä kun se pyysi, mutta eihän niitä kehdannut näyttää, siis pää osin tota suomi hiphoppia..=)


Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu..hmm.. Kaverin kans lähtää liftaamalla kiertämää suomee ens kesänä.. ja muita ei sit ookkaa kunhan on vaan hauskaa..=)


Nyt kun on vielä nuori ja on aikaa, on elettävä täysillä [kunhan ei ihan niin täysillä kun jotkut..]..=)

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: