Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

YESTERDAY
Tässa vaan sitä vanhenen ja niinkun kaikki muutkin ihmiset. Tummaa sävyä toisinaan mutta olen aika joustava musiikin suhteen, eihän mikään musiikki ole kuraa. Olen sen verta myrkytetty ettei nyt ihan kaikkea siedä ainakan omalla "grammarilla" soittaa, joku on sentään pyhää.. : ) Eilinen on kuollut ja uusi alku jatkuu tässä hetkessä. Paljon vietiin, eli tuhkatkin munista, mutta eihän sitä voi kun onnitella.

AND TODAY
Vanha musiikki, Rock 'n Roll, rautalanka, iskelmä etc.., sitä usein soittelen tai kuuntelen millaset fiilikset näpeissä tai tärykalvoissa on, ehkäpä enemmän olen rytmikitaristi ja vaikkukorva. Rock,heavy,metalli...etc on ehkä tutuin soundi mun vahvarissa, aitoa putkisoundia ei juuri voita mikään. Kaikenlaiseen soittamiseen ja järjestämiseen olen aina kiinnostunu itseni sotkemaan joko menestyksellä tai sitten en. Keikkailu on jo pikkasen tullu tutuksi mutta niitä ei ole ollut liikaa. Kotikoneella nauhoittelen aktiivisesti. Päivitystä: Eli, aikanaan taas rakennan linnani uudestaan. Akustinen kitara ollut työkaluna ja sehän käy jakoavaimesta. Muutama eri genreä edustava sottaisu löytyy Youtube channelista. Seuraa vain projektia. Teen myös vanhoja instrumentaalisia biisejä eteenpäin. Videomatskua. Seilatkaamme laivassa, joka ei uppoa.

TOMORROW
Keep on rockin!!! Ahjo diggailee kaikenmoisesta nikkaroinnista ja voi toiveiden mukaa tehdä metallista erilaisia telineitä, lavarakenteita, elementtejä jne... Päivitystä: Ei oikein nikkarointi nyt onnistukaan enää, kun puuttuu työpaja. Tottakai rokki soi edelleen, vaikka taannoin tuli luovutettua ja vaivuttua alas mullan alle. No, kaksi mustaa sulkaa hautasin vihreän sammaleen alle hautuumaalla. Etsin omaa kiveä, mutta silloinhan en voisi elää huomisessa. Toivon nyt rapiat 40 vuotiaana, että minua kutsutaan etunimeltä Markus. Aika vaikeaahan tuo, mutta muuttihan rakkauden jumala Eroskin nimensä Amoriksi, kun lähti länteen päin Olympokselta ja sille on ehkä syynsä, että tuli hulluksi ja otti ihmisen vaimokseen ja sai häneltä Psykhen. Pakotti ylijumala Zeusta lopulta antamaan Psykhelle Jumalattaren arvon.My lovely tool black...

Markus ("Ahjo")
 

www.ahjo-hippu-antti-kuukka.webnode.fi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: