Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Morjensta ja tervetuloa mun profiiliin!

Olen täysikäisyyden kynnyksellä elävä miespuolinen ihminen Espoosta. Olen osana useita musiikillisia kokoonpanoja, kuten:

EDGE OF HAZE

Melodista ja kokeilevaa tunnelmametallia Espoosta. Pääbändini, joka julkaisi ensimmäisen albuminsa Mirage viime kesänä. Löydät Edge Of Hazen musiikkia täältä, mutta tsekkaappa ihmeessä meidät myös Facebookissa: www.facebook.com/edgeofhaze . Thankies!

MORTALCREED

Mortalcreed on toinen varsinaisista metallibändeistäni, tässä bändissä osuuteni on bassotaajuksien tuottaminen, sanojen kirjoittaminen sekä örinöinti. Musiikki kumartelee enemmän jonnekin Behemothin, Hans Zimmerin ja Cradle Of Filthin suuntaan. Ensimmäinen demo on tulossa pikapuoliin, mutta pistä bändin sivu täällä toki jo nyt seuraukseen niin saat heti ensimmäisten joukossa kuulla musaa bändiltä!

• HESSU & SORMETTOMAT

Hessu & Sormettomat on jazz/funk/pop-ryhmä, jossa osuuteni on taas kerran basson taiteileminen. Bändi tekee paljon tilauskeikkoja erinäisiin yksityisjuhliin, syntymäpäiville jnejne. Muunkinlaiset keikat toki onnistuvat. Ensimmäisiä demobiisejä myöskin tulossa kohtapuoliin kuultavaksi! Tsek: www.facebook.com/hessujasormettomat

• EERIKIN ENKELIT

Toinen jazz-henkisistä yhtyeistäni, jossa soitan taas kerran bassoa. Bändi on soittanut keikkoja mm. Pori Jazzeilla ja April Jazzeilla. Tällä hetkellä ryhmällä on käynnissä hieman suurempi musikaaliprojekti, jossa toimimme musikaalibändinä.

Kiitokset!

- Eero -Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: