Mikserin palvelimelle asennetaan päivityksiä 15.8.2022 klo 21:00 alkaen, josta seuraa käyttökatkoja.

Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Krista löysi Mikserin vuoden 2003 alkupuolella (tammi-helmikuu).Mut hei joo, jos jostain syystä eksyt tarkastelee tätäkin tekstiä, ni kirjota mulle jotain jooko!? Haluun tietää millasta porukkaa tätä käy oikein tarkastelemassa! =P (siitä on ollu hyötyä aikasemminkin.. =P)


Sekä en pistä pahakseni sitäkään, jos joku vaikka joskus haluaa kirjoittaa jotakin päiväkirjaani... =PMusaa en ole vieläkään alkanu tekee, mutta kuuntelen kyllä, kunhan kerkeän.. Suosittelu ei tosin nykyään näytä toimivan, joten turha yrittää. (vain leffamusa sallittu.. ;P)

Ja vaikka tämäkin kappale oli vanha, se on edelleenkin yllättävän paikkansapitävä..


Olen huomannut ja päätin varoittaa:

Arvosteluni ovat pitkiä ja arkielellä kirjoitettuja. En hallitse musiikkitermistöä. En pidä juurikaan konemusiikista, mutta suurin osa arvostelemistani biiseistä on silti niitä. Eli kaikkea kuuntelen mielelläni. (niin ja konejumputusta olen pikkuhiljaa oppinutkin kuuntelemaan..)

Uusi varoitus: en ole arvostellu piisejä kahteen vuoteen, kahden vuoden poissaolostani johtuen, ja läppärini heikosta tasosta johtuen, en myöskään kovin usein jaksa kuunnella uusia kipaleita.. =/


Kaikki ne yli kaksi vuotta sitten laittamani "ylimääräiset" meni nyt sitten päiväkirjan puolelle arkistoitavaksi. Siivosin tätä profiiliani vähän.. Nyt tosin tuli sellainen olo, että profiilini on ihan tyhkä ja tylsä.. =( Lisään tänne joskus jotain ajankohtaista jahka jaksan..


Sillä välin, kiitos mielenkiinnosta! =)


Osallistuin valokuvauskilpailuun nimeltä Uutiskuva, ja omaksi ällistyksekseni tulin toiselle sijalle! Kuva:

kansi.pngPikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: