Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Entisen SäätiöE:n sivuille sitte pöllähdit niih.


Onko nyt hyvä fiilis?


Olen 20 vuotias, musiikista mitään tietämätön miespuolinen henkilö. Tällä kuvauksella voitte siis päätellä, että kuulun juuri niihin henkilöihin joita tänne Mikseriin etsitään. kuulun ikään kuin samaan kastiin kaikkien koti-Darudien kanssa.


Olen muuten:

Sinä olet.. Opel Vectra!
Niin tämän sivun löysin Dj kerkkoopossen avustuksella. Hänen musiikkinsa on loistavaa käykää kuuntelemassa. Suosittelisin etenkin kappaletta Vihaiset ampiaiset ja myös Jennika, miks et lähtenyt kahville? on kaunista kuunneltavaa. On sitä myös yhdessä "musiikkia" tuunailtu ja saatu aikaan jopa yksi "kappale" nimeltä Raaka sitruuna.... Tuo sitruuna löytyy artistisivulta chacha hardCor3 .
I'm Donkey Kong!

dk.jpg

The big misunderstood King Kong wannabe, you're Donkey Kong, the original enemy of the Mario Brothers. The ape-ness isn't the only parallel between you and the behemoth of New York; you have an affinity for kidnapping Princesses too. Now, if you could just explain to me how it is an ape can drive a go-kart we'll all be enlightened.

Which Mario Bros. character are you?

Take Other Caffeine Nebula


Noniin! Siinä tuli sitten linkkejä jo niin paljon, että profiilin aukaisemisesta tähän hetkeen teillä on mennyt jo noin kolmisen viikkoa ja kaksi päivää. Ellette sitten ole olleet laiskoja mulkvisteja, jotka eivät ole kaikkia linkkejä aukaisseet. SOOSOO senkin pikku mulkvistit

Rakkautta ilmassa


Tältä erää kuitenkin hyvää itsenäisyyspäivää ja joulua ja uuttavuotta ja vappua ja juhannusta toivottaapi nykyinen Mahteri


Niin ja MAINOSTAKAA IHMEESSÄ jos semmoista haluatte tehdä. Ei haittaa minua. Semmoisen asenteen olen ottanut, että kaikki jotka näkevät vaivaa ja mainostavat, ovat vähintäänkin numeron kipaleelleen ansainneet ja yleensä tarkoitus on myös pientä palautetta kappaleesta kirjoitella. Kuitenkin hyvin mahdollista on, etten jaksa arvostelua heti tehdä, vaan pistän asian muistiin, joten kärsivällisyyttä hyvät immeiset!!


Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: