Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

C2Y RIP!!!


jaahas uutta tekstiä kansa kaipaa:

Mikserin nykypäivä, vitun kukkahattu tätit ja sedät täällä jeesustelee kaikesta, täänne palautetta vaan samaa paskaa tulee takasin!

Vittu ottakaa edes selvää ennenkuin lähette jeesusteleen mistään ulkomaalasista ja niiden jutuista!

Päivän parhas juttu, Suomessa ei tarvi osata Suomea jos olet pakolainen, se vaatiikin vitusti vaivaa opetella edes vähän sitä, pointti numero kaksi Englanti mailmankieli, on varmasti mutta sillä et pärjää esim tietyissä osissa aasiaa, afrikkaa, kiinaa, japania ja Kanadaa!

Suomessakin on alueita missä ei edes SUOMELLA pärjää mikä on vittu suoraan sanotusti syvällistä paskaa!

Ohan täällä Jeesustelioita että pärjää kun ei ole omaa kirkokyläänsä pidemälle koskaan päässyyt eikä pääse!

Suomessa eräs johtava ihminen sanonut että Suomessa on paha syöpä ketkä on ulkomaalaset maahanmuuttajat, Selvä rasistinen kommentti mutta kun on Suomen armeijan päällystöä niin ei mitään!

Asia on faktaa, monikaan ei tiedä mitään ulkomaalasista ja niiden tavoista ja miten ne saa rahaa, kuinkas moni saa kotoutumistukea kun saapuu maahan ja muutat asuntoon on autot, telkkarit, ruokaliput ja kaikki ja missä on vika?

Suomen sosiaaliturva on päin persettä juurikin Suomalaisia kohtaan, ne jotka apua tarvitsee ei saa mitään ja ulkomaalaset saa kaiken mikä irti saa!

muotoillaan näin että jos mä olen paskakusipää niin ollaanko me kaikki sitten jotka ajattelee näin samanlaisia ja myös jos ulkomaalasista 1 tuhannesta on rikollinen niin eikös ne kaikki ole?

miettikää tota Jeesusteliat ennenkuin avaatte sanallisenne arkkunne!


täällä ei ole enään 90prossaa enää paskaan vaan se menee siihen 95 paikkeille...

Muutama bändi osaa oikeesti soittaa, kaikki vitun räppi ja hiphoppi vittu niin skeidaa matskuu että ranteet auki ja järveen...

Mitä vitun räppiä mulle ei kannata edes kuvitella mainostaa, aina tulee paskaa niskaan pelkästään siitä että se kuullostaa jo paskalta ensimmäisen 3 sekunnin jälkeen..

Metallia ja muuta musaa saa mainostaa niin paljon kuin vain jaksaa painaa tulemaan...Suomessa on aika perseestä että on intin tilalla joku toinenkin vaihtoehto! SIVARI mikä??

Kaikki INTTIIN vai onko pelko perseessä kun joutuu oleen metsässä huiman viikon tai ei nää äitiä 6kk tai sit jos paska munkki käy niin 12kk!

Sivari saatana sais kestää 5vuotta sellaset pellet saatana joutas vittuun!

Ja etenkin kun kaikki on jotain vitun pitkätukka kukkahame pellejä!

Siinä jopa arvostan tummia vähän enemmän et ne TULEE inttiin ja onsen kun jotku mammanpojat menee Sivariin!

Kaikkien syyt on niin vitun naurettavii!

Duunipaikalla on 2sivaria ja kyllä huomaa et jos inttiin ois joutunu niin ois kyllä riippunu narun jatkeena viimestään 3 päivän jälkeen!


Asennetta sinne inttiin se on Helppoa kuin mikä!

Ottaa lunkisti ja tekee mitä pitää!

Kokemuksen syvä rintaääni kertoo olevansa SP06


Jaaha Suomessa alko potkupallo, Kups pelaa sitten Ghana nimellä ja Rops vois olla Somalia, jos edes haluttais menestyä joskus Suomalaisille mahdollisuutta, kivampihan on ottaa joku Akboh Undulaatti Somaliasta kuin Suomalainen joku vaan...

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: