Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Basso on pääinstrumenttini. Olen soittanut sitä rapiat 20 vuotta. Soitan auttavasti myös kitaraa ja laulan/huudan mitä keuhkoista lähtee. Musiikillisia esikuviani voisin mainita muutaman: Tom Waits (numero uno!), Mike Patton (miltei koko tuotanto), Jane's Addiction, Django Reinhardt, Mana Mana, Dead Kennedys, Leonard Cohen, Napalm Death, D.R.I., Maria Kalaniemi, Dave Lindholm, Kingston Wall, The Doors, Nick Cave, Monster Magnet, Jean Paul Bourelly, Alice In Chains, Kauko Röyhkä, Slayer, Miles Davis, Arvo Pärt, Led Zeppelin, Frank Zappa, Henry Rollins, Barefoot Brothers, Tuomari Nurmio (!!!)...riittääkö?

Musiikki"urani" aikana olen soittanut kaikennäköisissä ja kuuloisissa kokoonpanoissa jazzista hardcoreen. Muutamia merkkipaaluja matkan varrella ovat olleet The Siissidös (1989- ), joka siis on edelleen olemassa, Korkeajännitys (1998-2003), Brokenbliss (2003-2005), Elephant Bell (jossa soitan edelleen ja johon tulin mukaan tänä vuonna 06 EDIT: pestin EB:ssä lopetin 01/08), sekä uusin projektini Dobermen joka on kahden miehen projekti. Soitan siinä bassoa ja kitaraa, sekä laulan. Rumpuja ja joitain kitaroita soittaa Upseeri. Upseerin omalle projektille teen myös sanoituksia...

Dobermenin majakkana kaukaisuudessa siintää kokopitkä levy, jonka on tarkoitus olla valmis kai joskus loppuvuodesta tai ensi vuoden alusta. Biisejä äänitellään Huutaja-Janin (Upseerin) mobilisoitavalla studiolla. Vietimmekin alkusyksyllä viikon lapissa äänittämässä erämaassa kauheassa kuumeessa ja kännissä.

Kuulostaa siltä että olen muka aikaansaava ja minulla on monta rautaa tulessa. Se on paskapuhetta. Olen oikeasti aivan saatanan laiska.

(edit2008) Viimeisin homma on nimeltään El Basurero joka on soolokamaa. Mennään kuubalaisilla asteikoilla ja seassa on vähän jaskaa et cetera. Kieli on kuitenkin edelleen poskessa ja paskat housussa.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: