Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Terrrrvetuloa profiiliini!

Olen vuonna 94 syntynyt tyttö ja laulan bändissämme nimeltä Typical Error. Vuosipäivämme on 23.3. ja bändi on perustettu vuonna 2009, joten olemme aika tuore bändi. Meillä on neljä omaa biisiä (joita emme ole valitettavasti saaneet vielä sähköiseen muotoon) ja soitamme paljon covereita, muun muassa Metallicaa (Enter Sandman, Nothing Else Matters), Foo Fightersia (The Pretender), Red Hot Chili Peppersiä (Snow [Hey oh]), Ozzy Osbournea (Crazy Train), Hardcore Superstaria (We Don't Celebrate Sundays), Tenacious D:tä (Kickapoo), Bon Jovia (It's My Life), CCR:ää (Proud Mary), Hammerfallia (Hearts On Fire) sekä monia muita ja lisää opetellaan!

Meillä on kaksi laulajaa, kaksi kitaristia, basisti ja rumpali. Yritämme saada omia kappaleita internettiin. Kuka tietää, vaikka niitä ilmestyisi Mikseriinkin. Meillä kaikilla on omalaatuinen musiikkimaku ja se näkyy omissa biiseissämme, mikä on mielestäni hyvä asia. Esiintymiskieli on englanti. Neljä biisiä ei ole paljon, mutta siitä se lähtee! Meistä kuullaan vielä! ;)

Itse harrastan rumpujen soittoa, teatteria, sählyä ja laulamista. Osaan kitaran soiton alkeet, muutaman soinnun ja barreotteet ja soitan myös bassoa. Rumpuja en osaa pahemmin soittaa, mutta sen takia käynkin tunneilla että oppisin. Tykkään piirtää paljon ja kirjoitan paljon erilaisia tarinoita sekä laulun sanoja. Luen paljon mangaa ja tykkään katsoa hyviä elokuvia.

Mitä ikinä tapahtuukin, musiikki pysyy aina lähellä sydäntäni. Jos tykkäätte, tulkaa juttelemaan ja tsekatkaa ihmeessä levyhyllyni!Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: