Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Extra! Extra!
tuleva kuuma kesä on todella lupauksia antava ainakin mitä äänilevymarkkinoihin tulee. Kesäkuun alussahan saamme kuunneltavaksemme The Beatlesin uuden Sgt. Pepper’s-nimisen kiekon, jonka on luvattu mullistavan,


ei enempää eikä vähempää, koko pop-musiikin. Kun vielä Small Faces muisti meitä kevään mittaan kahdellakin lätyllä ja tiettävästi niin Rollarit, Pretty Thingsit kuin myös aivan uusi nimi Pink Floyd viettävät kaikki aikaansa brittistudioiden hämärissä purkittamassa uutta musiikkiaan, on pakko todeta, että kuluvasta vuodesta 1967 on tulossa kaikkien aikojen pop-vuosi!

Moiseen listaan itseoikeutetusti totta kai kuuluu toisen albuminsa What A Rotter Of A Day” julkaiseva kotimainen pumppu The Electric Crayon Set, joka on aina nimeään ja musiikkiaan myöden pop ja psychedelic!
Varmaankin joku tangojannu vielä jossain ihmettelee, että mikä kumman The Electric Crayon Set ja millaista rautalankamusaa se muka on ja osaavatko ne ylipäänsä edes soittaa.


Heille tiedoksi, että Whatta Rotter Of A Day-älppäriä pitävät koossa muun muassa sellaiset äkkiseltään toisiaan hyvin vähän muistuttavat teemat kuten West Ham United ja East End-huumori, Aleister Crowley ja kieli poskessa suoritettu henkien manaus, ensimmäinen maailmansota ja vielä sokerina pohjalla pakkomiellettä lähenevä viehtymys kissoihin. Meniköhän turhan vaikeaksi? Eipä suinkaan, sillä yhtyeen musiikista välittyy niin suru kuin ilokin eli kolmella sanalla sanottuna elämän koko kirjo!
Ensimmäiseksi levyltä kuulijan mieleen jäävät taudin lailla tarttuvat melodiat ja kertosäkeet sekä viimeiseen saakka mietityt ja hiotut sovitukset.


Tyylillisesti The Electric Crayon Setin musiikissa on piirteitä niin powerpopista,


acid folkista kuin myös psykedeliasta meille kaikille tuttujen Beatlesin, Small Facesin, Creationin sekä vielä vuonna 1967 meille täysin tuntemattomien XTC:n sekä Martin Newellin hengessä.


Siis, mikäli et ole kiinnostunut helpoista, halvoista tai valmiiksi pureskelluista ratkaisuista musiikissakaan, on The Electric Crayon Setin uusi pitkäsoitto juuri sinua ja levysoitintasi varten!
Kaikissa hyvinvarustetuissa levykaupoissa pikemmin kuin huomaatkaan! Hey , Groovy Baby …!

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: