Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ensimmäinen bändiprojekti alkoi joskus vuonna -95. Korg, Clavia ja Yamaha -merkkisten kosketinsoittimien takan tuli sen jälkeen vietettyä useampia vuosia. Kaikki tökkäsi tuossa 2006 kun tuli totaalinen hajoaminen musiikkihommiin ja myin lähes kaikki siihen asti hankkimani laitteet pois. Siinä meni äänitysvehkeet ja soittimet samalla kertaa ja osa pa-kamoja.

Ehdin sitä ennen väsäämään myös pari putkivahvistinta ja lesliekaapin, joita ei raskinnut hävittää. Siinä sitten alkoi kiinnostamaan kitaran soitto, jota joskus nuorena jamppana (14v) yritin huonolla menestyksellä.

Taas sitä mennään eteenpäin. Tuli hankittua uudet laitteet ja soittimet. Täytyy kyllä sanoa että vahvistimen helpommin rakentaa kuin sitä oppii kunnolla huudattamaan. Helvetin vaikeaa tää vaan on. Täytyy hattua nostaa niille todellisille taitureille, joita lähinnä blues/rock puolella on. Sillä ei todellakaan ole merkitystä kuinka monta nuottia aikayksikössä pystyy soittamaan, verrattuna siihen kokonaisvaltaiseen soundiin. Tarkoitan niin kitaristeja kuin kosketinsoittajia.

Edessä on taas loputon suo.

 

Kaikki Blamea koskevat kommentit muuten voi suunnata Pastorille!Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: