Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kesäilta, lava käytössäsi ja elävä yleisö katsomassa esitystäsi – nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan kaikki tämä! Inspis järjestää touko-elokuussa Green Grass Music -tapahtumasarjan, jossa aloittelevat taiteilijat pääsevät näyttämään taitonsa Lahteen Pikku-Veskun lavalle.

Tapahtuman pääpaino on musiikkiesityksillä, joten haemme aloittelevia bändejä, artisteja ja DJ:tä kaikista musiikin genreistä. Jos siis vain rohkeus riittää, ilmoittaudu heti mukaan esiintyjäksi ja takaat paikkasi lavalla!

Tavoitteenamme on tukea nuoria aloittelevia artisteja ja taiteilijoita. Sinulle tämä on erinomainen mahdollisuus päästä esiintymään keskeisellä paikalla, kartuttamaan esiintymiskokemusta sekä tuomaan nimeäsi esille.

Järjestämme kesän aikana yhteensä seitsemän näytösiltamaa (31.5, 19.6, 27.6, 11.7, 19.7, 1.8, 15.8.), joiden ajankohta on perjantaisin klo 18–22. Katso lisää tietoa tapahtumasta Facebookista:https://www.facebook.com/Greengrassmusic/ sekä osoitteesta inspis.info .

Tule mukaan tukemaan nuorille suunnattua toimintaa ja ilmoittaudu tapahtumaan esiintyjäksi sähköpostitse jesse@inspis.info tai soittamalla Nino Hartoselle numeroon 044 972 1961. Kerro samalla päivä, jolloin haluat esiintyä ja millaisen esityksen aiot pitää.

Musiikkiterveisin,

Christian Brofeldt
jesse@inspis.info

Nino Hartonen
044 972 1961
Nino@inspis.info

Avoin mieli – Open mind ry/ Inspis


Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: