Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Moi.Ei mul oo aavistustakaa, mitä mä kirjottaisin, mut kirjotan nyt ittestäni : D eli oon siis 13 kesää eläny, musiikista pitävä ja aika pitkä tyttö.

Musamakuun kuuluu My Chemical Romance, AFI, All American Rejects, Green Dayn vanha tuotanto erityisest, Nirvanaaki kuuntelen, Ramonesia todellakin, ja sitten kyl The White Stripes menee, mut AW Ola The Arkista se on niin söpö eli Arkikin kuuluu mun musamakuun khyl khyl.

Harrastan hevosia, vaik en kyl sekaannu niihin. Ja sit jotain ei-niin-virallisia harrastuksia on pelkkä hengaaminen jossai nurkil, paskan puhuminen ja äänen käyttäminen kolmes muodos, huutaminen, laulaminen ja pelkkä puhuminen puhuminen ja puhuminen. Mua ei saa hiljaseks melkeen millään, et turha yrittää bitchies !

Rakastan sokeria, tuun ihan hulluks jos ees maistan sokeria. En oo ikinä tajunnu suklaa-addikteja, mul ei sitä oo, viiden palan jälkeen alkaa ällöttää.

Gallerias on kuvia, nickillä hetulaketju.

Ei kai täs mitään muuta tärkeetä oo ?Joohei mulle saa puhuu, en pure enkä lyö, en oo aggressiivinenkaan toivottavasti ainakaan. Eli talk talk senku vaa ! :)

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: