Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

HLLÖY!

Olen Panaman konsuli, The Messiah Of Hate, Ron Stone

Ei muuta, käböy!==================================================.Phantom Pain. - vihaista uuden sukupolven metallia... sävellykset ovat valmiina, mutta niiden toteutus ei ole läheskään valmista, joten joudutte vähän aikaa tyytymään tuollaisiin esidemoihin, mutta asiat ovat lähteneet käyntiin hyvällä mallilla joten jossain vaiheessa ne helmetkin saapuvat :)Tito Cortez & Lounge Lizard Orchestra - hyvää läppää, naispuolisille tarkoitettua poppista johon tulossa mahdollisesti soul/funk vivahteita.==================================================Mulle saa mainostaa, tyylistä riippumatta (tosin räppärit ja konemusan tekijät jäävät ilman niitä asiantuntevaa palautetta, kommentoin kyllä :D)Ja jos et ole täysi mulkku niin menet samantien kommentoimaan .Phantom Painiä. tahi tuota toista... hevimiehille suosittelen PP:tä, mutta ne ketkä ei hevistä diggaa niin menkää nauramaan ittenne kuoliaaks sauna-laulun tahdissa :D==================================================Jotkut ketkä eivät tuolle keikalle päässeeet kuitenkin kysyvät settilistaa niin laitanpa sen vielä tähän näin. eli:1. INTRO TAPE (Ennio Morricone - The Trio)

2. NEW POWER RISING (Piuha paskaks ekassa versessä :D)

3. SAD BUT TRUE (Metallicaa...)

4. FIXXXER (Omistimme sen Dimebag Darrellin muistolle, ei teknisiä ongelmia)

5. ONE (Metallicaa jälleen kerran, ja sit helvettiin sieltä lavalta :D)==================================================

IZZI GOES TANGO...Sekä BLUES, BOOZE & BROTHERHOOD==================================================Jos on jotain kysyttävää tai jotain muuta ni pistä ihmeessä pikaviestii tai:

e-mail: tomas_ronkainen@hotmail.com

MSN Messenger: ronkainen_ron@hotmail.com

AIM: ronstone909==================================================Phantom Pain Equipment:

-ESP M-50 LTD -kitara

-Marshall VS100 -vahvistin

-Boss Metal Zone -pedaali (lainassa, kiitos Ville Siloselle)Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: