Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Moi!Musiikillinen tausta

Musiikki harrastukseni lähti n. 7-vuotiaana liikkeelle pianon soitosta josta vaihdoin muutaman vuoden kuluttua Vaasan Kuula-Opistoon soittamaan klarinettia. Sielä tuli viihdyttyä muutama vuosi kunnes alkoi pilliin puhaltaminen maistua pakko pullalta. Musiikin teoriat tuli käytyä 3/3 asti ja säveltapailut 2/3 asti. Siirryin takaisin pianoon, mutta ihan vain kotiharrastuksena.


Musiikkia ja makuja

Populaarimusiikin kuuntelu alkoi 1. luokalla Anssi Kelan: Nummela-levyllä. Tämän jälkeen isän levyhylly oli aktiivisen selauksen kohteena ja tutuiksi tulivat niin Eput kuin Kolmas Nainenkin. Vuonna 2007 kuulin ensimmäisen trance-biisin: "mauro picotto - proximus" jostain nettiradioista ja se oli menoa sitten. mp3-soitin ja soittolistat täyttyivät nopeasti trancesta, Tiesto päällimmäisenä artistina. Tällä setillä on menty tähän päivään saakka eikä loppua näy.
 

 

Musiikin tekijä?

Ensimmäisen "kappaleen" sävelsin pianolla ollessani 8v, mutta silloin en säveltämisen päälle vielä oikein ymmärtänyt. Vuonna 2008 sain käsiini FL Studion jolla väännettiin ja käännettin vuosi ilman minkäänlaista tulosta. Vuoden sähläyksen ja kantapään kautta oppimisen jälkeen syntyivät ensimmäiset ei-niin-hyvät-biisit. 2009 päästiin kunnolla kelkan kyytiin ja 2010 laitettiin vieläkin paremmaksi. 2011 otin suuren askeleen "urallani" - minulle maksetaan musiikistani. Sain siis parille taholle myytyä biisejäni mainostarkoituksiin. Tästä koko ajan yritetään parantaa.

 

 

Follow me on SpotifyPikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: