Valo, voima ja vapaus

Aavepyörä | 26.04.2005 | Chill Out
12:11

Mielenmaisemafiilistelyä.

8.67   2466 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Putte 06.07.2008
Aivan tajuttoman upeaa fiilistelyä, joka väkisinkin vääntää sormet koskettimille jammailemaan mukana. Täytynee paremmalla ajalla tsekata tää projekti läpi. Tämän perusteella vaikuttaa erittäin lupaavalta, miksei jopa omaksi mikserisuosikkiprojektiksi asti.
0   +1 +2
 
Taika-Kim 25.10.2005
Just tästä on kiva saada palautetta, itteä mua hämää tässä toi bassojen junnaavuus aika paljon, mutta jotenkin ei tullu biisiä tehdessä kiinnitettyä niihin niin huomiota ja eihän niitä jälkeenpäin enää lähetä muuttamaan kun melodiat on niihin kirjotettu :/

Mut siis SUPER kiva että ainakin joku on tähän tyytyväinen :;)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 25.10.2005
Erittäin asialliset soundit, huh. Kickissä on uskomaton fättiys, laulut ovat hyvin miellyttävät, bassolinjat samoin. Melodian efektoinnit puolentoista minuutin hujakoilla ovat siistejä. Björk-sample <3 Dancer In The Darkistako? Sävellyksen puolella on paljon persoonallisuutta. Rytmiikka toimii oivasti ja jumittavasti. Biisi on pitkä mutta viihdyttää koko pituutensa ajan.

Joo. Tämä on aika loistavaa, täysin itsensä näköistä saundia. Täytyy myöntää etten ole saanut vielä levyä soimaan, olen ollut viime aikoina huono saamaan itseäni kuuntelemaan uusia levykokonaisuuksia kun omat musajutut on vallannut niin paljon alaa päässä. Pitänee antaa tälle aikaa mahd. pian.
0   +1 +2
 
9
ADU 16.07.2005
noit viidenminuutin huilu jutskii sais olla vidust enemmänki!! kaikki inkkari jutskat iskee ain!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta