Näkemys

Azarok | 01.06.2007 | Black Metal
9:33
8.56   1191 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kuljen kunnes jalkani pettävät
En anna ennen periksi
Määränpäätä ei ole missään
Loppu liian kaukana siintää

Kun kuljen, en surua kanna
Murheen alho on poissa
On kylmä ja pimeää
Kivi selässäni kasvaa

En näe sitä valoa
Vain oman jumalani
Sade kasvoillani ohjaa
Minut tuoneen...

Määränpää on tyhjyydessä
Tuonessa mullan alla
Synnymmekö tänne turhaan?
Onko meillä tarkoitus?

En näe
En kuule huutoa
Ei sävyjä tyhjyydessä ole
On kaikki mustaa

Määränpää on tyhjyydessä
Tuonessa mullan alla
Synnymmekö tänne turhaan?
Onko meillä tarkoitus?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kempura 15.06.2007
Parhaimpia Azarok biisejä, joita olen kuullut. Tulipahan vaan mieleen, että homman elvöittämiseksi saattaisi esimerkiksi kantele tuoda oivaa lisätunnelmaa kappaleisiisi.
0   +1 +2
 
10
Makkaraperunat 02.06.2007
Perkele. Hyvä biisi tämäkin on vähän häviää aikaisemmille tuotoksillesi. Ei kuitenkaan kovin pahasti... Miinusta tulee mielestäni hiukan tökeröstä laulufiilistelystä ja alun syntikka jotenkin kuulosti tähän kaikkeen nähden niin helvetin pehmeälle. Jokatapauksessa todella hyvä biisi joka kyllä kestää useamman kuuntelukerran.
0   +1 +2
 
10
Melancolica 01.06.2007
\,,/
0   +1 +2
 
7
P. Virta 03.06.2007
Intro mielenkiintoinen ja hämärä. Ehkäpä hieman menee rubatossa, liekö tarkoituksellista. Ja sitten ennen kitaran astumista mukaan jotenkin hieman miksaus pätkäisee, mutta ei kovin häiritsevästi.
Skitan soundi on melko rouhea ja rammsteinimäinen, raaka. Ehkä lisää bassotaajuksia ja munaa olisi voinut saada. Pimputukset varmistavat taustaa.
Sitten pieni suvantovaihe, toimii ihan mukavasti. Sitten alkaakin täysi meninki, vokaalipuoli on muuten kunnossa, mutta mikki ei ole oikein kestänyt ilmeisesti äänenpainetta, kun särisee. Sehän siinä onkin aina ongelmana, kun vähän voimakkaammin joutuu äänittämään, särisee aina kun ääni on liian lujalla.
Loppujen lopuksi ihan toimiva biisi, kaikki osa-alueet rumpuja lukuunottamatta keskinkertaisia. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittyä.
0   +1 +2
 
8
Azag 26.04.2008
Suhtauduin biisiin vähän epäilevästi tuon syntikka intron takia, mutta kun kaikki instrumentit tulivat kehiin niin sitten alkoi kuulostaa hyvältä. Darkthronen tulee tästä mieleen, eikä se ole ollenkaan huono asia. Aika hyviä riffejä siellä täällä ja tuommoinen vähän Darkthrone:mainen laulukin menettelee aika loistavasti.

Juuri ennen tuota keskivaiheen särökitarafiilistelyä alkaa tuntumaan, ettei kappale tarjoa mitään uutta. Itse kyllä saattaisin ottaa biisin lopusta minuutin, tai pari pituudesta pois. Ja tämä cleankitarafiilistely jo melkein toiselta kappaleelta, mutta sitähän seurasikin sitten ihan perkeleen kova riffi.

Kappaleessa tapahtui aika monia vaihdoksia, mutten jotenkin osannut ajatella sitä positiiviseksi vaihteluksi, en tiedä miksi.. No kyllä tämä biisi 8 arvoinen on.
0   +1 +2
 
9
Zenmeister 09.06.2007
aika imelä synasample... asiaa!

konerummut masentaa.. vaan minkäs teet.

laulusoundi repii pällin hajalle, olis myös siistiä kuulla sanoja. biisin nimikin herättää kiinnostuksen niitä kohtaan. piilotatko särön alle tyytymättömyytesi lauluihin?

ja oon erimieltä panzerfaustuksen kanssa tosta kestosta. tunnelmoinnista on aina siistiä lähteä vielä kerran eteenpäin. sitäpaitsi biisien kestot taitaa olla jäbän "tavaramerkki". sinkkumitta vittuun!

aika ruhtinaallinen yleistunnelma, total support.

arvosana ysi, koska kappaleen kuultua tietää että parempaa voi hyvinkin vielä tulla!
0   +1 +2
 
10
_Panzerfaust_ 08.06.2007
No tulihan se oikeasti hyvä biisi sieltä vielä. Tuo alun syntikka kuulosta itsekseen aika kornilta, mutta kitaroiden tukemana helvetin hyvältä. Ja nyt on sitä vanhan kunnon Azarokin riffiä heitetty kehiin tuossa introjen jälkeisessä rokahtavassa riffissä. Basso jumputtaa makeasti ja vokaaleissa on edelleen toimiva särö. Tämä on ihan vitun hyvä biisi, ehkä jopa sinun parhaasi :) pikkuisen pituutta voisi karsia sen keski vaiheen tunnelmoinnin jälkeen voisi jo pistää pillit pussiin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat