5555

4:00

Tämän projektin ensimmäinen seikkailumatka kohti tuntematonta (ja takaisin?)...

8.20   962 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
EvaSound 29.07.2007
Tossa apauttarallaa puolessa välissä mä aloin ihmettelemään että ketä helvetti huutaa keittiössä? mut sit tajusin et se tulee tästä biisistä.
Tä on kyllä toimiva biisi, mukavat saundit.
Tuossa pari päivää sitten tuli kuunneltua nämä kaikki biisit, joitakin
heikkouksia taisi joukossa olla.. mutta erittäin vakuuttavaa jälkeä..

rokrok!
0   +1 +2
 
10
Mennään viidakkoon ja syvemmälle ja syvemmälle... Kunnes löydämme vanhan intiaani heimon joilla on suuri kunnioitus sieniä kohtaan ja siitä sitten lähtee... Seikkailija lähtee lentään muttei pääse kauas pois, koska viidakko on liian tiheää... Intiaani opettaa seikkailijaa pysymään maassa tämän jälkeen seikkailija jää viidakkoon popsimaan sieniä, koska hän tajusi, että se on parasta...

Euforista ja mahtavaa...!
0   +1 +2
 
MKDELTA 04.05.2007
Nooniin, päätin sitten vihdoinkin kuunnella näitä Omituisen Myseêtti Metsän tuotoksia.

Melko tripauttavaa etnojunglëerausta. En kyllä keksi yhtään mitään valittamista. Komppi on jotenkin hassun kuuloinen rutinakilinöineen. Todella hienoa äänimaailmaa. Junglea en ole juuri harrastanut joten en osaa paljoa kommentoida. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 07.12.2006
Huhhuh, törkeän siisteillä saundeilla alkaa, mielettömiä sointuvalintoja ja jotenkin heti alusta todella mukaansatempaava meininki. Soinnuista tulee mieleen paljon Spacetime Continuum, joka on vain ja ainoastaan upeaa.

Erittäin miellyttävällä rytmiikalla lähdetään sitten liikkeelle; tätä vaivaa suuresti sama hommeli kuin tuota toistakin kommentoimaani biisiä, eli hurja kaikuisuus. Skarpimmilla kaiutteluilla tästä saisi vielä paljon upottavammankin. Luulen kyllä ymmärtäväni mitä noilla kaiuilla on haettu, mutta käytännössä se tulisi toteuttaa vähän toisenlaisella lähestymistavalla jottei menisi ihan kaikumössöksi.

Miksaus toimii suurelta osin ihan mukavasti, saundeja saisi todennäköisesti vielä selkeytettyä aika paljon equttelemalla sopivasti ja hyödyntämällä kaikujen highpasseja ja lowpasseja. Stereokuvan selkeyteen kannattaa myös panostaa: Tässä on kyllä jokseenkin laaja stereokuva mutta saundeilla ei tunnu olevan ihan selkeää näkemystä siitä, missä päin 3d-aluetta ne tahtoisivat sijaita. Skarpimmalla sijoittelulla jokaisen happopään mieli leviäisi täydellisesti juuri siihen suuntaan johon tekijä tahtoo...

Sisältö pelaa hyvin. Skarpimpi tuotanto mahdollistaisi vielä paljon enemmän pieniä, hienovaraisia elementtejä jotka rikastaisivat biisiä. Tuotannollisten heikkouksien alla piilee hieno ja tunnelmallinen teos jossa riittää persoonallista visiota, ja se on tärkeintä, saundit kun kehittyvät kyllä itsekseen ajan kanssa.

Joo, erinomainen kappale puutteistaan huolimatta, kyllä tämän ansiosta jo faniutuu ja heittäytyy odottamaan mielenkiinnolla lisää. Vaikuttavaa.
0   +1 +2
 
8
accent 04.06.2007
Hävyttömän outoa ja kivaa saundia, mutta _hieman_ erilaista meininkiä odotin mitä sitten tuli. Aika hidasta junglea! :O Kyllä tässä olisi tempo voinut keskivertojunkan tapaan olla siellä 160-170 paikkeilla... mutta ei tosiaan huono kappale näinkään. Erilaista. Erikoista. Kivaa kamaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta