Viimeinen matka

Brahenkatu | 26.09.2023 | Indie
2:43

Monta myyttiä on syntynyt ikäkriisin saattelemana. Meille, muille kuolevaisille, se voi tuottaa arkisempia matkoja kriiseihin - ja uusin alkuihin.

Itse kun tekee, niin saa ihan luvan kanssa laittaa tiiviiseen tilaan kourallisen omista vaikutteistaan, kuten esimerkiksi 70-luvun alun lätkettä, 80-luvun synaindieta ja 90-luvun retrokitaraniskuja.

Rummut: P. Valli
Taustalaulu: H. Heinisaari

7.00   121 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Michka 08.11.2023
Tämäpä oli hämmentävä kokemus ensikuulemalta. Juuri kun aloin kuvitella kuuntelevani jostain arkistojen kätköistä kaivettua Sielun Veljien ja Kauko Röyhkän keskeneräiseksi jäänyttä yhteisprojektia, siirryttiinkin synahommien myötä johonkin ihan muualle... Toisella kuuntelulla tuli vaikutelma, että tässähän on oikeastaan kaksi biisiä naitettu yhteen. Oliko "hengitä sisko, hengitä syvään" nyökkäys Pispalan suuntaan, vai ihan vaan sattumaa? No mutta kuitenkin. Oikeasti aika kiva kokonaisuus noin biisinä. Tuotantopuoleen kun saisi vähän parannusta, niin tällaista kuuntelisin oikeinkin mielelläni.
0   +1 +2
 
7
ricbay 04.11.2023
Hieno ja erikoinen biisi. Vähän sekava miksaus, jonka johdosta kaikki soittimet tulee kuin yhdestä tuutista. Siitä huolimatta mielenkiintoinen biisi.
0   +1 +2
 
Marko Hotti 01.11.2023
Hieno soundi tuossa alun kompissa. Biisi muistuttaa jonkin verran oluen juontia. Eli tuntuu luistavan.
+2   +1 +2