Mont St. Joseph

Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

Slopes of Mont St. Joseph. Quite folkish song with strong percussion background and melody. (Soundtrack)

9,33   17066 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Casselius 19.08.2006
Terve.

Hienoa ja maanläheistä tunnelmaa. Paljon etnisiä rumpuja ja huiluja jotka kuulostavat herkullisilta. Itse melodia puolikin on suhteellisen kunnossa. Erityismaininta mainiosta sooloharppuosiosta! Ainoastaan kappaleen lopetus jää hiukan auki, koska biisi loppuu niin yhtäkkiä. Kumminkin kiitettävän tasoista soittoa ja haikeaa tunnelmointia.
0   +1 +2
 
10
NapalmChrist 18.08.2006
Ei kyllä taas tällainen pienen pieni wannabe-säveltäjä-äpärähevari voi tajuta, kuinka yksi helvetin ihminen voi tehdä yksin tällaisia kappaleita, jotka hipovat orgasmin huippua. Perkeleen hienoa kamaa, jos ei siis mennyt perille. Saako näitä levyltäkin?
0   +1 +2
 
10
The Demag 08.05.2006
pitää kyllä ladata nää kaikki
0   +1 +2
 
10
Sinisyys 25.12.2005
Tää on yksi kauneimmista kappaleista tässä projektissa mun mielestä. Toi melodia kulkee tosi kauniisti eteenpäin ja muutenkin tuo sellaisen vahvan keskiaikaisen tunnelman, vaikkei tää kuitenkaan ilmeisesti keskiaikaista musaa ole :) Huilun melodia vie kappaletta hienosti eteenpäin ja perustunnelma on vähän haikea ja "kaihoisa". Tosi hieno biisi.
0   +1 +2
 
9
Rytmikäs rummutus tuo hyvän lisän tähän orkestraalisuuteen. Ei ole niin tasaista äänimaisemaleijuntaa kokoajan, vaikka ei sekään huonoa ole. Kyllä nämä sävellykset ovat hiottuja eikä hutaisemalla tehty. Jokaiselle soittimelle on oma paikkansa jokaisessa kappaleessa eikä mitään ole liikaa. Hienoa musiikkia kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
10
zood 07.10.2005
Enpäs huomannutkaan tätä folkbiisiä täällä aikaisemmin. Tuo irkkumainen rummuttelu kyllä on niin maagisen mukaansa tempaavaa, on melkein pakko kirjoittaa tätä arvostelua samassa tahdissa. Tässä oli kaiut ja tunnelma muuten hyvin kohdallaan. Tuli ihan mieleen nettiradio themistsofavalon.com, näistä tunnelmista. Ei taaskaan löytynyt mitään vikaa vaikka kuinka etsin, paitsi biisi loppui vähän katkeamalla, mutta onneksi on repeatti winampissa päällä
0   +1 +2
 
9
Sikakreisi 01.10.2005
Erittäin mukavankuuloista keski-aikaistyylistä musiikkia. Huilu kuulostaisi oikeasti soitettuna paljon paremmalta. Harppu(?) soi todella kauniisti. Kaipaisi lisää soittimia ja ehkä hieman vaihtelua melodioihin. Näinkin todella kaunis ja taidokas sävellys, jonka kuunteli jopa pariin otteeseen. Taustamusiikkina menee täydellisesti.
0   +1 +2
 
mrleft 01.10.2005
no niin hipit menkää parturiin. Essence..hmm ennemmin Esanssi.
0   +1 +2
 
repulse 01.10.2005
Hienija melodioita ja soundipuolikin on täysin hanskassa..niin mikäs tässä! Rauhallista menoa...tykkäsin!
0   +1 +2
 
9
sikki-six 30.09.2005
Heti alusta kuulee että ei ole mikään hutaisten kyhätty. Soundit on todella komeat. Pahimmat hissimusat karikotkin onnistutaan välttämään. Erittäin ansiokasta matskua vaikka ei järin palavia tunteita juuri nyt herätäkään.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat