Planet X-ys

Coaxys | 09.02.2003 | Trance
5:39

Taistelu on ohitse! Tämän biisin miksaus vaiheessa huomasin selvästi hetken missä laitteston puute tuntui ja sen kuulee kyllä...eli kappale ei varmaan kuulosta kovin viimeistellyltä! Mutta kuitenkin ihan kiva tämmonen \"poppis\" noh ei nyt niin poppis ku nuo alemmat! Tsekkaa ihmeessä jos kiinostaa vähääkään!

7.60   1907 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
sallyvat 05.04.2010
Kurkkua kuristi ,melkein nirri oli ulkona . hyvää hirtto saundii ; ) 9
0   +1 +2
 
7
Stocco 17.04.2003
Alkaa mainiosti. Sit ei paljoo tapahdukaan. No ei mitään huonoakaan tosin. Veivaa ihan kivasti kummiski. 4 kertaa kuuntelin ihan kevyesti. Ja silti en saanut tämän rakentavampaa tekstiä aikaiseksi. Eli ei mitään pahoja mokia. Tunnelma vaan ei ole minun makuun sopiva.
0   +1 +2
 
Coaxys 27.02.2003
Joo stringejä oli aika vaikee miksata ku ääni vaan paukku ja pätki! Niin ei sitä viitti sokkona mennä muklaamaan. Siis minun vehkeet alkaa käymmän jo vähän heikon olosiksi mutta ei auta pitää vaan puurtaa mutta kyllä se syö fiilistä ku luureista tulee pelkkää pörinää ulos!
0   +1 +2
 
Tsume 21.02.2003
Kuten edelliset jo mainitsivat, saisivat alun stringit olla minunkin mielestä pehmeämpiä. Melodia taas kaipaisi lisää reverbiä. Vokaalit puolestaan toimivat ihan hyvin.
0   +1 +2
 
7
Trace 10.02.2003
No elikkäs alun voksut oli ihan kivat, kuten koko kappaleen voksut myöskin. Stringit oli aivan liian "jäykät" eli jotain efektiä ja kaikua olisi saanut olla siinä lisää ja tietysti sitä "hepeyttä". Kappale kuullosti joltain osin kovin tyhjältä varsinkin about 1:30 eteenpäin. Melodiat oli kivat, mutta sen soundi oli aika korvaanpainava. Ei tämä kyllä aivan mikään hitti ole, mutta kivaa olet saanut aikaan ja kappaleen rakenne on kertakaikkiaan loistava, ei pääse tylsistymään.
0   +1 +2
 
8
W@RM 10.02.2003
No niin! Sait vihdoinkin tämän biisin tänne!! Sitten itse asiaan...kuuntelen lofina eli arvostelut sen mukaan! Alussa on mukavat basslinet ja kompit...tota stringiä voisit muokata hieman "pehmeämmäksi" tai toi kyl sopii aika hyvin tähän avaruus teemaan...melodiat on ihan vaihtelevat ja mukavan kuuloset...Noi efekti whius, whoos jne. äänet on aika mukavat! Ja matalia ääniä kuuluu mukavasti...tää on tätä sun peruskamaa eli hyvää tasoa, mut ei huippua...edelleen mun mielestä sun paras osaaminen on viel tulematta, mut kyl se siitä!! Biisin loppu on muuten ihan hyvin tehty ja noi vokaalit on aika hauskat...joo kyllä tää kasin ansaitsee!
0   +1 +2