Cosmos

Coffee Melancholy | 03.02.2006 | --
3:30
9.22   1472 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Creased_Leaf 29.05.2006
Rummut on aika vahvat, mut tässä ne kuulostaa sopivalta. Kuulostaa silleen mukavalta toi säröisen oloinen tausta. Upee biitti. Äänimaailma on hyvin luotu. Mä saan ainakin sen tunteen mitä nimi kertoo. Noi puheosuudetkin menee sekaan aika hyvin. Kaiutus toimii hyvin ja luo tärkeetä tunnelmaa aika paljon. Kokonaisuutena onnistunut jälleen tosi hyvin.
0   +1 +2
 
8
puuppa 12.05.2006
Olipas virkistävän ahdistavan trickymainen ote, joka kuitenkin junnasi hyvin määrätietoisesti. Ehkä kuitenkin täydelliseen nautinnon olisi saanut jos jumituksen kanssa ei olisi painiskeltu koko kappaleen ajan. Laiha kuppi kahvia ja harmaa aamu. Ehkä jos osat olisivat ollee vahvempia olisi se aito melankolia välittynyt, nyt seurasi enemmänkin lakonia.

Alku oli mielestäni mainio, mutta se ei ehkä jaksanut kannatella kokonaisuutta, ei ainkaan mihinkään päämäärään. Mutta pitääkö trip-hopilla olla joku päämäärä, tai melankolialla. Kyllä/Ei, mutta tämä oli vain meikäläisen näkemys.
0   +1 +2
 
Teemu T 12.05.2006
Lo-fi? hmm, enemmän vielä surinaa ja kohinoita ja rutinoita. Eipä tässä nyt valittamistakaan ole, vähän ehkä vähäeleistä, kuunteli kyllä
0   +1 +2
 
9
rlo 06.03.2006
Jos osaisin soittaa koskettimia ja käyttää syntsaa, niin tekisin myös tällaisia projekteja mutta onneksi en osaa, kun näitä taitajia tällä genrellä on, kuten tässä.

Olen ymmärtänyt että näissä pyritään saamaan äänimaailmalla hyviä fiboja, tuliko oikein edes sanottua...no kuitenkin.

Pitää vielä kuunnella näitä biisejäsi himassa paremmilla laitteilla ja kovempaa kun duunissa mulla on vaan kuulokkeet ja niissäkin toinen kanava paskana.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 18.02.2006
synkeän raskasta tämä on vissiin tulevaisuuden heavya? Minun korvassa toimii!!!
0   +1 +2
 
JamesMercy 13.02.2006
Tyylikkäästi kasvaen lähtee homma liikkeelle. Speech generator ei kuulosta yhtään hyvältä, vaikka viipyileekin kivasti. Jos sitä olisi ollut tässä pakko käyttää, olisi soundi ainakin saanut olla paljon tummempi ja rikkonaisempi - nyt tuntui tulevan täysin eri maailmasta. Muuten koukut jäävätkin tässä aika vähiin, rakenne kun tuntuu pelaavan lähes täysin yhteen - vaikka kieltämättä hyvältä kuulostavaan - äänipätkään. Ei itsenäisenä biisinä mikään kummoinen, mutta esimerkiksi jonkin sivuston tai installaation taustamusiikkina toimisi varmasti hyvin. Hyvä äänimaailma, ei toistettunakaan ärsyttävä, muttei silti ihan kappale. Hämmentävää...
0   +1 +2
 
9
leão 05.02.2006
kuumotus biitti.. paljon enemmän ei kosmos enää voi painaa..
vähän vaihteluu, jäin kaipaan toista riffii ja puhesamplekin oli ehkä vähä liian alleviivaava.. mut idea toimiva
biitistä 9, kokonaisuudesta 7½, näin niinku pro-asteikolla:)...
0   +1 +2
 
10
makes69 04.02.2006
Murhaava särö introssa ja läpi biisin aiheuttaa nautinnon jonka voi ylittää vaan ehkä kesäinen auringonnousu kostean yön jälkeen. Parasta Melancolya nyt on tiukkaa matskua liikellä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta