Falling to pieces

MANZANA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Mr. Doom 25.07.2007
Ihan mukavaa melodista menoa. Omaperäisyyttä löytyy ja se on aina vaan plussaa. Biisin pääriffi tempaa hyvin mukaansa ja syntikka säkätys antaa mukavaa lisäväriä. Rumpusoundi ehkä hiukan autallimainen.
PS. Jos aikanne vaan siihen riittää jos kvisitte kuuntelemassa ja kommentoimassa mun projektia
0   +1 +2
 
9
slvs 15.05.2007
Onpa mainio viisu. Särömättöä ja hyviä popmelodioita. Ammattitaitoisen kuuloista. Intron synasoundista ei irtoa kiitosta, mutta Alice in chainsilta kuulostava laulanta kylläkin. En myöskään tiedä oliko lopun c-osa kovinkaan tarpeellinen, mutta kelpaa mainiosti näinkin. Soittolistalle.
0   +1 +2
 
Ozzi_ 01.04.2007
Tätä tavallista pop-metallia.
0   +1 +2
 
7
Tuikka 02.11.2006
Homma on hallussa kyllä soittopuolella aivan täysin, mutta tämä nyt oli tällaista radiopoppia, jota paukutetaan joka reiästä. Aivan tavanomainen biisi, joka ei tarjoa kuulijalle mitään uutta. Mutta ei tämä toisaalta huonokaan ollut, koska se mitä teette, teette sen huolella. Kuka tykkää, kuka ei...
0   +1 +2
 
10
Rosvo 29.04.2006
loistavaa pörinää... tälläistä charon/poisonblack/entwine tyylistä kaipaa aina lisää... helvetin hienoa... on tullut kuunneltua jo pitkää tätä kipaletta mut nyt vasta pääsin tänne asti. ;) rumpalin toimintaa koskettaa myös syvältä :)
kannattais käydä tsekkaa entwinen musaa, paljon samaa tykitystä rummuissa... keep on rockin`
0   +1 +2
 
9
Jeshe 15.03.2006
Jummi tää biisi iskee kieltämättä aika kovaa. Lauluista lähtee heti ensimmäinen plussa ilmoille. Muikilla on laulupuoli tosiaan kunnossa. Kertsi jää päähän soimaan, kertoo onnistuneisuudesta :D

Soundimaailma on hyvä, ei moittimista oikeastaan missään. Kitaran saundi on mukavan rouhee.

Ainoa mitä tässä jää kaipaamaan on hienoinen oman jutun puuttuminen. Vähän omanlaisemmaks kun saatte väännettyä biisejä niin loistavaa! :)
0   +1 +2
 
8
shurike-n 13.03.2006
Ihan mukavaa poppismetalliahan tämä on. Alusta tuli Linkin Park mieleen. Tai jotain.

Tuo synapimputtelu nyt ei henkilökohtasesti kyllä nappaa, mutta jos nyt kokonaisuutta arvosteltaisiinkin. ;)

Tässä on ainakin erittäin toimiva päketsi, eteinkin jos radiosoittoon halutaan suunnata. Erityisesti kertsi oli todella tarttuva. Oli vaikea hillitä omaa hyräilyä koulun atk-luokassa.

Hieno miesääni ja vielä upeampi naisääni! Tuon äänen takia voisin kuunnella toiseenkin kertaan, muuten biisi jää "ihan kiva"-tasolle. Automusiikkia! Eli sitä mitä radiosta mielellään kuulisi kun autolla suuntaa jonnekin Suomen toiselle puolen. :)

Taatusti hyvät mahikset Himotuimmat -listalla.
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 01.03.2006
Laulajan äänestä mulla tulee ekana mieleen Lullacryn vokalisti Tanya.
Muutenkin biisi on aikalailla samaa rataa kulkeva Lullacryn kanssa.
Taustalauluista plussaa.
Sanotukset on ehkä turhan kliseiset "haluan tappaa itseni".
Se on niin koluttu aihe jo.
Kitarasoundi kuulostaa aika hyvältä. Mättösärö kuulostaa aina kivalta tällaisen hevimiehen korvaan ;)
0   +1 +2
 
10
LaMothe 01.03.2006
Tykittää hienosti. Kyllä tämä homma toimii. Kertsi toimii ja laulaja vetää hyvin. Kitarat ei todellakaan ole "munattomat". Kyllä tämä soi useaan otteeseen omalla koneella.
0   +1 +2
 
10
Sir Alarik 10.02.2006
Groove Jyrää !!!
0   +1 +2
 
8
Taakka 02.02.2006
Kiva tuo synasaundi alussa.. laulajalla mukavan omaperäinen ja vahva ääni. Laadullisesti ei ihan parasta mahdollista, mutta pienoinen räkäisyys sopii tähän, tyylikästä päällekkäin laulua, mukavaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
9
T-ero 31.01.2006
Ai että tykkäsin alusta asti biisistä! hyvät soundit, hyvä laulaja ja hyvä sovitus. C-osa on biisin paras omasta mielestä ja teillä on mukava omalaatuinen kitara soundi myös. Eipä valittamista =) I like a lot!
0   +1 +2
 
9
Roy 30.01.2006
No hemmetti: olipa hyvän kuulosta jyrinää !!! Vaikkakin tän tyylisiä bändejä soittaa nykyään joka toisessa kellarissa, nii tämä erottu kyllä edukseen. Naisvokalisti kruunas tyylikkään kokonaisuuden.
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 30.01.2006
"Idolit/vaikutteet: Musiikkityylimme mahtuu kolmioon esim. Kornin rankkuus-Kingston wallin groove-Tori Amosin taiteellisuus tai Faith No Moren hulluus-Rammsteinin koneellisuus-Iron Maidenin kasarisuus." Mun mielestä tästä puuttuu TÄYSIN "Tori Amosin taiteellisuus", samoin kuin "Faith No Moren hulluus" ja se tässä onkin vikana. Sitten toi tehokertosäkeen hokeminen saa karvat pystyyn. Tää biisi sai mut huonolle tuulelle. Argh!
0   +1 +2
 
9
saarnamies 29.01.2006
Helvetin hyvä biisi!!!
0   +1 +2
 
10
arithmetical82 29.01.2006
tosi mahtavan kuuloset soundit kitaroissa...ja sama rummuissa...ja laulaja osaa hommansa.tätä on ilo kuunnella...tuota karstula nimistä biisiäki saa kommentoida maksalaatikossa....
0   +1 +2
 
Pitk 29.01.2006
Tulin tämän kuuntelemaan, kun oli maksalaatikossa. Ei tämä samojen poppiskliseiden sekoittaminen särökitaroihin oikein vakuuta. Soittaa osaatte ja soundi on hyvä (samoin laulajan soundi, vire ja asenne), että pitäisikö kokeilla jotain omaperäistä samojen HIM / Rasmus / kaikki-muut-genren-orkesterit sijasta. Sanoitusta myöten. Saattaa tämä myydä ja jos sitä haluatte, niin mikäpäs siinä. Musiikillisia elämyksiä on sävellyksen puolelta turha hakea.
0   +1 +2
 
9
KurtDragon 31.12.2005
Perkele! Henkka osaa tehdä muutaki ku nauhotella. Helvetin hyvä biisi, miksauksia ei ole varaa arvostella, mutta soitanto on osittain turhan "munatonta", heviä saatana... Kyllä se on fanitus silti. "Öyhtis", olinkin vallan unohtanut kyseisen lausahduksen. Heh.
0   +1 +2
 
10
oyhtis 26.09.2005
fantomin soittotilasoundin tunnistaa vaikka mökkiradion mikrokajareista..
hienot synaohjelmoinnit, :) :) :)
kattellaan, Öyht
0   +1 +2
 
9
Jack The Ripper 22.09.2005
Tä on kyllä helvetin kova biisi!Max Martinilla-vai-mikä-se-olikaan menisi pasmat tällasesta hittirallista aivan sekaisin.
0   +1 +2
 
7
Baisemoi 22.08.2005
Oli tämä paras näistä kolmesta Mikseriin laitetusta biisistä. Ihan menevää, mutta ei silti jotenkin iskenyt. Hauskat taustat. :)
0   +1 +2
 
8
Elomaili 19.08.2005
Asiallista. Eipä valittamisen aiheita.
0   +1 +2
 
mystran 19.08.2005
Biisi on ihan kiva. masteroinnin on tehnyt joko idiootti, levy-yhtiön orja, tai diskanttikuulonsa menettänyt, sen verran kuumaksi homma on vedetty; en turmele korviani toisella kuuntelulla.
0   +1 +2
 
8
downing 14.07.2005
Kyllä tätä kelpaa kuunnella, nuo pari muuta biisiä ei oikee kolahtanu mutta tämä kyllä.
0   +1 +2
 
8
Damriel 07.07.2005
Tarttuva kertsi ja muutenkin mukavasti jyrää, kitaroissa on ainakin potkua jos ei muuta. Sai jalan vipattamaan.
Kumma mieleyhtymä tuli Entwinen suuntaan, muttei ollenkaan ikävässä mielessä. Semmoinen radiosoittoon sopiva biisi, ja erittäin hyvä, jos ottaa huomioon sen, millaista kuraa siellä soi. Kahdeksikon arvoinen.
0   +1 +2
 
9
Antti Kaukomaa 06.07.2005
En juuri tallaista kuuntele -- mutta tama on sangen hyva. Tollanen hyva bassotuki pohjalla, puhdas laulu, jaa soundit paikallaan. Tarttuva kertsi, hyva C osa. Paljon ainesta -- hyvaa ainesta. "I think I"m falling to pieces" sointu lopussa jossa basso nousee on hyva kliimaksi. Jo silla sais pisteita enemman kuin mikserissa monet.
0   +1 +2
 
theplan 06.07.2005
Yllättävänkin ristiriitaisia kommentteja on tämä biisi saanut!? Näistä kolmesta biisistä tämä kolahti mulle parhaiten. No, ehkä pitäis sanoa, että tämä on selkeästi tarttuvin, ja muita pitäis ehkä kuunnella vähän lisää...

Erittäin ammattitaitoista meininkiähän tää on kaikin puolin. Hiukan mua häiritsi tietty täyteen ahdetun tunne, joka lienee kylläkin tyypillistä koko genrelle. Ehkä juuri sen takia pidin tässä biisissä eniten säkeistöjen alkuosien groovysta bassottelusta ja vähän hillitymmästä meiningistä. Naisvokaaleista tykkäsin, mutta tuo kertsien mieskuoromeininki ei mulle syystä tai toisesta oikein uponnut.

Sävellys/sanoitus on tosiaankin vaarallisen tarttuva, joskaan ei ehkä muuten erityisen vallankumouksellinen. Toimivaa meininkiä kaikin puolin, mutta ei ehkä ihan riittävän omaperäistä, jotta olis ihan täysillä iskenyt mun makuhermoon. Siitä huolimatta poikien (ja tytön) taitoja on helppo kunnioittaa. Mikseritasolla erinomaisen kova veto, fanituksen paikka!
0   +1 +2
 
10
anonyymit 06.07.2005
Kertosäe on kyllä tooodella hyvä..
Kun tuolla aiemmin mainittiin "munattomista" kitarasaundeista niin mielestäni ne on kyllä ihan penikselliset..riippuu tietenkin millä minihifillä kuuntelee..
Sanoisin että aika valmis biisi radioonkin..
0   +1 +2
 
8
heartburn 06.07.2005
Ei ole genre kovin tuttu mutta täytyy sanoa että hyvin on tehty ja tarttuva kertosäe tosissaan. Ja sitte tuo paljon puhututtanu naislaulaja. Piti ihan kotisivuilta kattoa että onkos se Lumouksen laulajatar ja olihan se. Lumouksen fanina olen kyllä sitä mieltä että osaa tyttö tai siis nuori nainen laulaa. Tässä vielä enemmän pääsee ääni oikeuksiinsa. Hienoa menoa. Ja eipä ollu nuo toiset soittajatkaan ihan pilipali osastoa. Täytyy faniutua on tää sen verran hyvä
0   +1 +2
 
8
Jonny_Vang 04.07.2005
Just mukavan raskasta musiikia tälläseen kesäseen ilmaan ja kertsin duetto vielä on sokerina pohjalla. Kokonaisuus toimaa loistavasti
0   +1 +2
 
passe 02.07.2005
Erittäin potentiaalista mättöä! Omaleimaisuutta ja soittotaitoa löytyy. Vaikea pukea sanoiksi "sitä jotakin", joka jostain syystä hieman jarrutti biisin "take off":ia. Mutta jos nyt yrittää, niin mm. seuraavat asiat askarruttivat: Kitarasoundi oli lähes luokkaa pomo-petrucci, mutta kuitenkin sillä erolla, että tässä se kilpaili liikaa basson kanssa samoista frekvensseistä, meni soundimaailma ehkä tämän vuoksi välillä vähän tukkoon. Tempo jäi myös vaivaamaan, uskoisin että kipale potkisi paremmin pykälää vauhdikkaammin, varsinkin säkeistö. Saattaa toisaalta johtua myöskin säkeistön 4-osa groovesta tuo jarrufiilis? Laulajan kuulisi mielellään revittävän äänihuuliaan välillä hieman brutaalimman kaavan mukaan, ei koko ajan, mutta ihan vaan mausteeksi. Kertosäe on hyvä ja biisin rakenne toimii. Hämylopetuksessa odotin jotain hieman dramaattisempaa ylläriä, kuin vain tuo suoraan takas biisiin juttu. Mutta tämä on laatutavaraa pojat ja tytöt, rock on!!
0   +1 +2
 
9
hypnoosi_ 01.07.2005
kattelin tost mainostus ruudusta ihan läpällä ja sit kuuntelin ja täähän oikeestikki menee ja kuulostaa aihan hyvältä (kaupalliselta) .. itse en ite kuuntele tämmötä musiikkia kauheesti .. o_o__b .. ysin arvoinen :)
0   +1 +2
 
8
Mikael83 30.06.2005
Tästä tulee paljon mieleen entwine, mikä ei itseasiassa ole huono asia. Laulajalla ihan hyvä ääni, vaikkei kovinkaan persoonallinen. Toimivaa musiikkiahan tämä on.
0   +1 +2
 
zeko-89 19.06.2005
vau laulajalla on nätti ääni...
0   +1 +2
 
8
Alkaline 17.06.2005
Biisi alkaa lupaavasti, mutta sitten se naislaulu, joka ei potki yhtään vaikka laulusuoritus on varsin mallikas.. alun Sentencedin mieleen tuova miesääni koko biisiin niin tämä kappale nousisi aivan uudelle tasolle. Kärsii tasapaksuudesta. Sävellys on ok, soitto toimii ja pidän myös saundeista, lukuunottamatta ehkä kertosäkeen kitarasäröä. Synajuttu on ehkä biisin parasta antia. Mutta, kuten arvosana kielii, tämä on melko hyvä kappale.
0   +1 +2
 
AJKDiablo 15.06.2005
Olihan se. Ihan kiva biisi. Vähän jäi sellane lipslöps olo. Runtua lisää nii avot.
0   +1 +2
 
10
vjr1970 14.06.2005
Aivan mahtavaa !
0   +1 +2
 
9
DownByContact 13.06.2005
Pisteet hyvästä soitosta ja hyvästä kertsistä.
0   +1 +2
 
9
WandaT 12.06.2005
Todella hieno kappale. Vaikak mä en oo mikään naisvokalistien kannattaja, tää muija kyllä vetää kunnon tuntumalla. Taustalaulut oli upeaakin upeammat! hieno homma! syna oli ovela alku moiselle biisille, tää on juuri sitä, ettei plagioida ja olla sitten olevinaan niin ihanaajamakeeta......ih.....sanat on hyvät...hyviä oivalluksia, sävellys olisi voinut ehkä olla hieman vaihtelevampi, mutta kyllä minä tästä tykkäsin ja kovaa kuitenkin. Outro oli osuva...jehjeh. ei muuta, kuin onnee matkaan...
0   +1 +2
 
10
DJ Psyche 12.06.2005
Jouman, gootiksi tä on tosi douppii läppää jou
0   +1 +2
 
6
Bokseri23 05.06.2005
Taustalaulut saa tässä biisissä ainoon kunnon plussaa. Soittajat soittaa ihan hyvin yhteen. Rummut ja kitara vähän tylsiä ja laulajan äänestä en pidä.
Tulee jotenkin Anastacia mieleen. :/
0   +1 +2
 
Thrasher_ 04.06.2005
hyvää menoa, mut saundit sais olla vähän tykimmät. Rumpusaindit on vähän vanhoilliset ja kitarasaundit ei räjähdä silmille niinku tämmösessä musiikissa pitäisi... :/ www.mikseri.net/leftto...
0   +1 +2
 
8
atheos 02.06.2005
Ihan kiva. Se on vain juuri se huono puoli tässä. Liian tasaista paahtoa, vaikka kaikki toimiikin hyvin, laulaja laulaa hyvin, soittajat osaavat hommansa ja miksauskin toimii. Tästä vaan puuttuu tartuntapintaa jatkokuunteluita varten. Kyllä tämän voisi radiossa kuvitella kuulevansa, ne tosin soittavat melko reilusti tällaista "ihan kivaa" musiikkia.

Ja DIImonI:lle tiedoksi että Nightwish on melkoisen kaukana goottimeiningistä ;)
0   +1 +2
 
9
DIImonI 02.06.2005
Hieno viisu. Syna jutut sopii kivasti mukaan. Plussaa siitä, että ette ole ruvennu mitään gootimeininkiä (lue nightwishin plagiointi) yrittään. Hyvvää akka-heviä (pop-metallia). Ainut vaan, että tämä tahtoo olla nykysin niin perkuleen yleistä. Oottehan tuota kuitenkin jotain omaa saanu mukaan. Luokkaa "ihan kiva" tämäkin siis. Kitaristeille / basistille plussaa hyvien merkkien valinnoista (Washburn ja ibanez ;). Annan niiden ansiosta ysin, muuten ois jääny kasiin.
0   +1 +2
 
`miwa 16.11.2008
hyvän keikan veditte eilen katseessa jyväskylässä!!! diggasin.
0   +1 +2