Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Olkaa kilttejä, älkää mainostako. En minä jaksa kuitenkaan kuunnella. Miksausteknisissä asioissa voin ehkä heittää vinkkejä vähän tapauskohtaisesti jos on aikaa ja viitsimistä.

Laitteisto (päivitetty 14.4.2012):

Tietokone:
+ Apple Mac mini Mid 2011, 2,3GHz/8GB/128GB SSD + 500GB HDD, OS X 10.7 Lion
+ Apple MacBook Pro 13,3" Early 2010, 2,4GHz/4GB/120GB SSD, OS X 10.7 Lion
+ Samsung 46" TV (LE46B535, minin päänäyttö)
+ Acer 17" LCD-näyttö (minin kakkosnäyttö)
+ Ulkoisia kiintolevyjä
+ Logic Studio (Logic Pro 9)
+ Waves Native Power Pack + GTR3 + Rvox + H-EQ
+ GarageBand '11

Kuuntelu:
+ Behringer Truth B2030A
+ Soundcraft Compact 4
+ Sennheiser HD-25-1
+ Pienet muoviset paskakaiuttimet
+ Lentokoneesta ostetut paskat kuulokkeet

Soittimet ja vahvistimet:
+ Squier P Bass Special Satin Pewter Metallic
+ Ibanez ICB300EX Black
+ Ibanez GSR200 Transparent Red (ollut siis joskus aikoinaan punainen)
+ Harley Benton MB22-2T Sunburst
+ Harley Benton HBB30BK
+ Squier Hello Kitty Pink
+ Ibanez RG170
+ Crate GX-15R
+ M-Audio Keystation 49e

Efektit yms.:
+ Korg AX3000B
+ Zoom B2.1u
+ Ibanez SM7 Smash Box
+ Korg Pitchblack
+ Line6 Pocket POD
+ ZOOM 505

Fiilis:
+ Nintendo Wii
+ Xbox 360 S
+ iPhone 4
+ iPad WiFI+4G 16GB 


Kuten mainittu, soittelen bassoa, menneitä yhtyeitä mm. The Cyan Velvet Project, Jann Wilde & The Neon Comets sekä kasa nimettömiä räpellyksiä. Sen lisäksi on noita satunnaisia omia proggiksia. Vuosien saatossa on tullut tyyppailtua yhtä jos toista laitetta ja softaa, esim. Impulse Tracker, FL Studio 3-8, Pro Tools LE/M-Powered/HD 6.9-7.4, Cubase LE/SL/SX 2/3, Reason 3/4, Buzz, Ardour, Kristal, Reaper, Logic 7-9, Garageband'06-'11... Laite- ja soitinhistoriasta löytyy nykyisten lisäksi mm. kymmenkunta PC:tä, useampi Mac, E-MU 1212m, M-Audio Firewire 1814, M-Audio Fast Track Pro, Alto AMX-100FX, Ibanez PH5, Korg Ampworks G, halpa Strato-kopio, Epiphonen SG-kopio, Rockbass Corvette 5A...

Koulutukseltani olen medianomi (AMK) ja opiskelin siis Virroilla viestintää suuntautumisvaihtoehdolla Digitaalinen ääni ja kaupallinen musiikki. Aloitin 2005 ja valmistuin keväällä 2009 eli jopa ihan aikataulussa. Opinnäytetyöni aiheena oli aika perinteinen äänitteen tekninen tuotanto ja lopputulos oli The Cyan Velvet Projectin Promo EP 2009. Koulutus sisältää äänitteen (albumi, leffamusaa yms.) tuottamista sen kaikissa vaiheissa aina ideoinnista äänityksen ja miksauksen kautta markkinointiin sekä liveääntä, vähän musiikin teoriaa, sovittamista skeä paljon infoa yrityksen perustamisesta koska se on tällä alalla puoliksi välttämättömyys. Suosittelen lämpimästi kaikille alasta oikeasti kiinnostuneille ja miksei huvinkin vuoksi jos vaan jaksaa. Kilpailuhan on hillittömän kovaa, palkkaus huonoa ja menestys epätodennäköistä, tervetuloa vaan sekaan. Minä en ainakaan itseäni musiikilla elätä, päivätöissä ollaan. Harrastuksenahan tämä on kuitenkin ihan ässää. Lisää tietoa koulusta osoitteesta http://www.musicactive.fi/tamk/.

Bändejä/artisteja joista pidän:
Huomatkaa että joidenkin bändien tapauksessa pidän lähinnä vanhemmasta tuotannosta, näitä esim. Kotiteollisuus, Apulanta sekä Zen Café. Niiden nykyiset on ihan kauheaa kuraa, hyi helvetti. En jaksa eritellä tarkemmin, kyllä te nyt arvaatte noista millä on taso laskenut iän myötä.

Hevimpää tavaraa: TOOL, Katatonia, Opeth, System of a Down, Stam1na, Iron Maiden, Rammstein, Kotiteollisuus, Mokoma, Viikate, Paradise Lost, Velcra, Korn, Slipknot, Ram-Zet, Metallica, Slayer, Nightwish, Cradle of Filth, Marilyn Manson, Type O Negative, My Fate, Children of Bodom, Amorphis, iwrestledabearonce... Ja monia muita.

Paikoin kevyempää osastoa: TikTak, PMMP, Ultra Bra, Ladytron, Kingston Wall, Tuomari Nurmio, Zen Café, CMX, Apulanta, Ismo Alanko, Don Huonot, YUP, Nylon Beat, Kemopetrol, RinneRadio, The Prodigy, Red Hot Chili Peppers, Redrama... Ja taas monta muuta.Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: