Sheep Release

Sound Industrial

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

syny 19.02.2006
Yksityiskohtaista elektromaisemaa jälleen. Jonkinlainen isompi variaatio melodioissa tai soinnuissa olisi voinut korottaa nämä mielenkiintoiset soundit toiseen potenssiin. Ja mun mielestä noilla kilkutusarpeggioilla on vähän liian iso rooli tässä biisissä. Muuten, varsin loistavaa kamaa.
0   +1 +2
 
10
Michikawa 20.01.2006
Ai että! Erittäin miellyttävä vuosikymmenten taakse vievä elektroninen tunnelmointi! Soundit ovat mukavan "tiukat" ja 80-lukuiset ja kokonaisuus kuulostaa juuri sopivan nostalgiselta ja muistorikkaalta, että tähän kyllä vaipuu erittäin mielellään. Tulee mieleen monen monta klassista hetkeä noiden aikojen Synthesizer Greatest -levyjen parissa ja myöskin monen monta C-64 / Amiga peliä. Tässä on minusta samaan aikaan demoscenemusahenkeä, mutta kuitenkin harmonisesti ja toteutuksellisesti asteen verran totisempaa ja laadukkaampaa. Konepuheet sopivat tähän äärimmäisen hyvin, vaikka joku voisi niitä hieman turhan kliseisiksi haukkuakin. Hienoa työtä!
0   +1 +2
 
10
makes69 17.01.2006
Nyt kuulen sellaista musaa joka pudottaa minut 80-luvulle takaisin ELO;n Time levyn saundeihin. Soittolistalle päätyi tämä biisi.
0   +1 +2
 
8
gozago 13.01.2006
Tolle "laululle" eli vocoder-soundille olisin kyllä tehny jotain!!! Biisi on siis muuten hieno, mutta kun se tyyppi luettelemaan niitä kaikkia juttuja niin ihan liikaa kuulostaa Kraftwerkilta! Ei se välttämättä ole huono juttu, mutta omaperäisyys on hienompaa kuin "matkiminen".
0   +1 +2
 
9
Cloom 10.12.2005
Pahus, kun ei ole tätä aikaisemmin tullut huomattua. Olo on sama kun joskus termospullon kokoisena sai käsiinsä kraftwerkin levyn. Kuitenkin olet höystänyt musaasi omaan suuntaasi ja se on hienoa se. Tähän täytyy vielä sanoa että tässä korva lepää....
0   +1 +2
 
Ayahuasca 26.11.2005
täähän oli oikein maistuva tekele...kaunista maalailua jykevällä elektro kompilla.. ja soppaan on heitetty vielä sopivasti melodiaa ....
pidin tästä :)
0   +1 +2
 
9
Roy 19.11.2005
Tämä oli ehkä nipun paras vetäsy, mut soundi on kyllä hyvää kautta linjan. Paikoin tulee Neuroactive mieleen...
0   +1 +2
 
10
AquaSonic 19.11.2005
Hrrr... Letkeätempoinen ja hyvin spatiaalinen syntikkavetoinen, ambientin suuntaan taipuva biisi. Äänenlaatu on huippuluokkaa. Mitäpä tässä muita enää toistelemaan. Kraftwerk, Enigma, ym elektro-ambientin vääntäjät ovat selkeinä inspiraation lähteinä (tai vaihtoehtoisesti voisivat ammentaa tästä biisistä...)
0   +1 +2
 
10
bioluminance 27.09.2005
Heh..tulee heti mieleen Kraftwerk.Sinulla se on tämä soundi hallussa.
Näin sitä pitää.Alusta loppuun kertakaikkisen upeata.
0   +1 +2
 
10
Jan C 20.09.2005
Nyt tulee kyllä kymppi. Mukavasti käy nuo terhakkaat urkumelodiat tuohon muhkean basson päälle. Ja kaikkea muutakin kivaa kuuluu eläen taustalla. Taidolla sävelletty ja miksattu. Pakko fanittaa.
0   +1 +2
 
10
Sheep Release hienosti etenee.Aivan ykköskamaa.
0   +1 +2
 
medium 15.08.2005
avaruusindustrialeissa mennään filtterit paukkuen ja väistellään kaikenlaista. hyvin se onnistuu en törmäile juuri mihinkään...ehkä hieman pätkivän saksivaa tuo vookali jumitus mut hyvän kuuloista kuitenkin...ei mitään perus vocoder mömmöö mutta toimii huonommin kuin tuossa Unlockissa....näitä biisejä kyllä kuuntelen toistekkin. musiikkia!
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 15.08.2005
Todella laadukasta elektro-poppia on siis tarjolla.Biisi leijuu makeesti eri sfääreissä...Tämä ei kalpene tippaakaan suuren maailman juttujen vierellä.Soundit toimivat eri makeesti ja laulupätkistä tulee mieleen suuresti ihailemani Kraftwerk....Ja Myös AIR kävi mielessäni.Juuri näin.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 12.09.2005
Hyvää tunnelmointia.. Biisi yhdistelee kiehtovalla tavalla ambient/chilliä ja elektroa. Tai siis ainakin minusta kuulostaisi siltä. Oli miten oli, saundi on hyvää, ja biisissä on atmosfääriä.. :) Rummut ja hihatit on hyvin pannattu ja bassokin kuuluu hyvin taustalta. Kivasti fillteröityjä synasaundeja biisi myöskin viljelee kiitettävän paljon... Varsinkin 00:31 kohdalla alkavasta kirkkaasta, kaikuvaisesta soittimesta pidin...

Biisissä on aika vähän vaihtelevuutta melodioiden osalta, mutta kummasti tätä vaan jaksaa kuunnella. Mm. vocoder-spiikki-kohdat lisäävät biisin mielenkiintoisuutta.

Perhana, eipä auta kuin pamauttaa ysi ja liittyä fanilistaan. :)
0   +1 +2