Waiting the call

Carrion Kennels

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Jaakkokujaakko 29.03.2008
Aika rankka alotus biisille. (bon!)

Perussetti ihan ookoosti kasassa. Vähän ponnettomaksi on jäänyt miksaus. Masteria olis voinut nostaa ja balanssit olis voinut ruuvata kohdilleen ennen kun aletaan julkaisemaan.

Yhteissoitto oli kouluarvosanana kasipuolen pintaan eli ei ollut mitään erityistä, paitsi että soolo-osuus olisi saanut olla virheettömänpää ja vähän paremmalla maulla tehty. (tietty ellei soolo ollut tarkoituksellisesti soitettu päin helvettiä mitäänsanomattomalla maulla ja sitä perustellaan jollain taiteellisella näkemyksellä tai muulla paskalla)

Rummut ja basso on ihan liian taka-alalla: tämmösessä ränttätänttä musiikissa sopisi minun mielestä olla perseelle potkiva basari ja rouhiva bassomörinä. Kitarasaundit on ihan sopivat tähän installaatioon. (pisteet siitä)

Laulu tuki kokonaisuutta ja sen varaan tän biisin yleiskuva näyttää rakentuvan (mutta laulussa oli ihan hirvee kaiku). Köörihuudot oli odotettavissa ja ne ei vakuuttanut.

Lyriikan puolelta sen verran sanottavaa, että tuon biisin intertekstuaalisuus on aivan jossain perseessä. Tämän takia on melkein surullista kuulla kuinka harmittavan moni ug bändit vetää paskalla lontoon kielellä tuhansiin kertoihin jynssättyjä fraaseja. Jotain sisältöö sanotuksiin (nirvanat tuli ja meni)!!

Kaikki yhteen summailtuna ja vertailtuna tästä voi vetää vaan yhteenvedon että kyseessa on kompakti ja nykyrokkaava autotallibiisi.
0   +1 +2
 
Grazy Mama 23.11.2007
Soundit on hieman raa'an oloiset mun korvaan ja vireet vähän heittelee, laulussa liikaa kaikua, joten ei pysty oikein keskittymään itse biisiin. Soitto kaipaa pientä viilaamista, että saate tarkkuutta lisää. Hyvä tästä vielä tulee;)
0   +1 +2
 
Sental 23.11.2007
Nyt oli jostain tullut liikaa vääränlaista kaiku-efektiä osiin soittimista. Se huone-tyylinen kaiku on ihan jees joskus, mut ei vokaaleissa noin vahvana. Sit ainakin basari sais kuulua ihan mahdollisimman kuivana ja selvänä. Biisissä on ihan potkua, mut toi kaiku-juttu pilaa ainakin mun korviin koko jutun.
0   +1 +2
 
Shadow_fox 22.11.2007
Ei oikein osu kuuntelemaani genreen, joten en uskalla sanoa oikein mitään.
0   +1 +2
 
FogHornDynasty 13.08.2007
Livenä toimii varmaankin paremmin. Soundit nyt on mitä on... Laulu ei oikein vakuuta.
Mutta, kuuntelisin livenä.
0   +1 +2
 
7
Breeding Sky 07.08.2007
Yhdyn Tohon Edelliseen Sen Verran Että Ei Oo Oikee Munkaa Genre, Mut Ei Tästä Oikee Muuta Keksi Ku Ton Että Rummut Sekoilee Aina Välillä. Muuten Kyllä Saattaa Olla Hyväkin Omassa Genressään.
0   +1 +2
 
Guitarwall 02.06.2007
Kertoo jostakin, jos kommenttiringissä edellisenä tulleella trance-palalla oli hevimiehen mielestä rankemmat soundit kuin tässä. Kuinka kovaa tätä olisi tarkoitus kuunnella? Miksi ihmeessä miksaus on jätetty noin järjettömän alas? Biisistä puuttuu botne täysin, kyllä siellä välillä basso kuuluu vinkuvan, mutta lähinnä säälittävän kuuloisesti. Missä kitaratyylille ominainen wall of sound-äänimaailma? Ei näin, ei ikinä näin. Miksauksen ja masteroinnin kautta uudestaan, kiitos.
0   +1 +2
 
MKDELTA 02.06.2007
Kova meno, ei niin kova äänitekninen puoli (joka ei nyt hieman outoa basarikaikua lukuunottamatta härinnyt) ja kivoja riffejä. Enpä osaa oikein muuten kommentoida, muut ovat puretuneet kappaleeseen ja sen verran hyvin.
0   +1 +2
 
Meddi 01.06.2007
kunnon röyhtäisyllä on aina hyvä aloittaa biisi. nuoria jätkiä näyttää olevan. miten otte saanut niin aidon kasarisoundin? herättää vanhoja muistoja lepakosta. ei huono biisi, siis.
0   +1 +2
 
9
Bestial Warlust 01.06.2007
kyllähän tämä kova rytäisy on,soolo oli helvetin taidokas,biisi saisi muuten olla nopeampi.riffit oli aikamoisia taidonnäytteitä,kuulosti jossain vaiheessa vähän Panteran riffittelyltä.Vokaalit oli muuten hyvät mutta olisivat saaneet olla vähän agressiivisemmat,tykkäsin siitä kun kitarat jätti soimaan kun tuli vokaalit.great work
0   +1 +2
 
7
A-X 31.05.2007
Melko hyvän kuuloistahan tämä on, vaikka en itse oikein pidäkään.
Hyvää riffittelyä kestää koko biisin ajan ja soolokin on ihan kohdallaan.
Lauluäänestä en pitänyt yhtään, mutta se sopii kyllä erinomaisesti tämäntyyppiseen biisiin. Rummutkin on ihan hyvät, vaikka niiden ja koko muun biisinkin saundit ovat aika huono ja niistä puuttuu sitä "munaa".
Paremmilla saundeilla tästä voisin ehkä pitää enemmän, mutta nyt se ei vaan iskenyt...
0   +1 +2
 
7
T.Tuho 23.05.2007
Alku kuulosti tosi lupaavalta mutta kun rummut lähti mukaan kunnolla niin hieman petyin :/ Tosiaan munattoman kuuloset soundit rummuissa ja soitto aika tökkivää välillä? Laulukaan ei oiken iskenyt...Hyviä riffejä kyllä biisi täynnä :)
0   +1 +2
 
6
stuntguitar 17.05.2007
Kovin oli tylsä biisi. Ei oikein löytynyt mitään hienoja ideoita tai koukkuja, vaan biisi jäi jotenkin väsyneen kuuloiseksi. Soundit myös suht. huonot. Kitaran tonesta puuttui ns. munaa mitä tarvitaan tämän tyylilajin biiseissä, rummut liian taka-alalla ja vokaaleissa liikaa kaikua. Itse soitosta sen verran, että kannattaa treenata biisi kunnolla ennenkuin sitä lähtee äänittämään. Jatkakaa treenamista. :)
0   +1 +2
 
9
TesticalPlague 16.05.2007
Kovaa kamaa ja livenä vielä kovempaa. Kaikki biisit ollu koneella ladattuna jo pidemmän aikaa.
0   +1 +2
 
Ozzi_ 12.05.2007
tässä on sitä kunnon meininkiä.. Tällästä humppaa lisää! :D Laulusta en nyt miteenkään eritysemmin tykänyt, mut kitaristi hoiti homman kotiin!
0   +1 +2
 
7
Bablo Diablo 08.05.2007
nonii...mistähän sitä alottas, laulussa on paljon kehitettävää vielä, nykyisellään se on aivan liian ponnettoman kuuloista, soittopuolella oli pientä ja välillä vähän isompaakin rytmihäröilyä havaittavissa varsinkin rumpalilla koko biisin ajan, mutta näistähän pääsee eroon kovalla tereenillä, saundipuoli oli ehkä aavistuksen kuivan kuuloinen...muttamutta...erittäin kehityskelpoista tavaraa silti, lepo!
0   +1 +2
 
7
convictedx 07.05.2007
Deadg, skaalat ei pelasta sun huonoja riffejä. Opettele tekeen ja sovittaan HYVÄ biisi ja tuu sit vasta vittuileen et harjoitelkaa skaalat! :D muusikon matka on helvetin pitkä ja sä ylpistyt jo tossa vaiheessa!.... Itse biisi oli aika(tosi) heikko, effektiä käytetty ihan liikaa ja vielä väärissä soittimissa! En rokota soundeista/miksauksista joten 7...
0   +1 +2
 
8
HeartlessLeper 07.05.2007
ehkä vähä liikaa kaikua on mun makuun. ainakin laulussa.
Mutta kyllähän soitto tuntuu pelaavan yhteen hyvinkin mallikkaasti.
Ei siin mittää.

Treeniä vaan ja viel lisää treeniä niin kohta ootte mestareita :D

Laulajalle;

Uskalla käyttää ääntäsi enemmän. Sieltä se viel tulee!
0   +1 +2
 
6
GoSu- 05.05.2007
Soundit nyt suht munasta, positiivisin asia koko biisissä on kitarointi, muutamat tarttuvat riffit löytyy ja soolo ihan toimii. Kokonaisuutena rummut tylsät, bassoa olisi kiva kuulla enemmän. Eniten tässä häiritsee laulut jotka eivät juuri tunnu menevän nuotista+kuulostavat todella munattomilta, ikäänkuin ääntä ei uskallettaisi käyttää, tai sitten vaan miksaus on paska. Veikkaan vähän molempia. Kokonaisuudesta jäi mieleen valitettavasti heikot soundit ja huonot vokaalit. Mutta ei niin toivoton tapaus, reeniä vaan.
0   +1 +2
 
9
exdeth 05.05.2007
Tykkäsin pirusti, reverbiä ois tosiaa voinu vetasta vähemmälle mutta iski silti!
0   +1 +2
 
Kyrath 05.05.2007
Pojat, se reverbi laitettiin kaheksankytluvulla virppaan eikä basareihin. Tämä ei kyllä ollu meikän juttu. Taidokasta kitarointia oli kuultavissa, rummuissa olis ollu vielä himan hiomista. Tälle on varmasti omat kuuntelijansa, siksi en anna arvosanaa.
0   +1 +2
 
Tsume 04.05.2007
Vähän roisoinenhan tämä on tuotannollisesti, mutta sisällöllisesti mielestäni varsin kelpo biisi. Laulu kaipaisi mielestäni vähän hiomista... no yleensäkin mitä mikserissä olen rock/hevikappaleita kuunnellut, niin yleensä aina voi kappaleiden laulusta kommentoida sen, että lisää voimakkuutta. Heh, tuo tölkin avaaminen kuulosti melko hienolta efektiltä tuossa alussa.

Soundi on tosiaan melko ohutta rumpujen osalta, semmoista potkua jäin kaipaamaan. Johtuu varmaankin nauhoitustilasta, mutta mukaan on tarttunut varsin paljon kaikua, joka tosiaan vähän alkoi häiritsemään. Kumma yhteensattuma, olen soitellut viimepäivinä kitarallani vastaavaa riffiä kuin kappaleen alussa.

Niin, ihan kelpo biisi tämä tosiaan mielestäni oli.
0   +1 +2
 
7
J-Salminen 03.05.2007
Alun röyhtäisy (taimikälieolikaan) häiritsi heti alusta. Samoin liiallinen kaiku koko biisissä häiritsi hyvin paljon. Unohtaen nuo kaksi seikkaa, niin biisi oli ihan mukiin menevä, ei kuitenkaan mitään hitti tasoa. Nyt pari minuuttia biisn loppumisen jälkeen ei päähän ole jäänyt oikeastaan mitään muuta kuin se ärsyttävä kaiku... Hiukan rosoisemmat ja ehkä perinteisemmät soundit, sekä "vihaisempi" laulu voisi tuoda jotain lisää tälle biisille.
0   +1 +2
 
7
Paukkupoju 03.05.2007
No virheitä löytyy, mut se ei oo merkittävä pointti. Tempoa vois olla lisää ja laulu vois mennä enempi sointujen mukaan. No treeniä vaan ja näin ni ainut mahdollinen suunta on ylöspäin!
0   +1 +2
 
7
Marshall_Lockjaw 01.05.2007
Ihan jees kappale. Rummut kusee yhdessä kohtaa jonkun verran, mut ei pahasti. Paljon hyvää kappaleessa on, mutta jonkun verran on vielä parantamisen varaa.
0   +1 +2
 
9
Heavenlytrolls 30.04.2007
tylyä on...
0   +1 +2
 
8
Modnar 03.06.2007
Ei mitenkään hämmästyttävä kappale, mutta toimiva ja ihan iskeväkin. Tulee mieleen jotkut thrash-bändit joita joskus kuuntelin. Hieman vanhahtava fiilis tässä välittyy. Se on hyvä se.
0   +1 +2
 
malvo 21.05.2007
Alku lupaa hyvää. Itse diggailen reilusti avonaisesta haikkasoundista. Siistit basarirypästelyt rummuilla. Soundit vaikuttaa vähä ohuilta, ehkä beissiä sais olla enemmän ilmoilla.
0   +1 +2
 
Maxhine 04.06.2007
No joo, on nämä soundit ihan punk, mutta vähän haittaa kyllä hevipaahtoa. Kuitenkin ihan ok kuulosta sen mitä selvää saa.
0   +1 +2
 
7
tt_tt 03.05.2007
Rumpuihin lisää potkua ja bassoa enempi esiin. Laulu tuntuu jotenkin hukkuvan soiton sekaan ja puuroutuvan liian kaiun vuoksi. Alkuun piti pistää kaikki haukkumiset ;) Riffit on kivoja ja kitarasoolossa on ideaa. Biisin sävellystä koskien en löydä mitään kritisoitavaa. Tämä on oikeastansa hyvä pohja lähteä kehittelemään musahommianne eteenpäin, mielelläni kuuntelen tuotantoanne jatkossa kun homma lähtee tästä kehittymään. Seiska pamahti. =)
0   +1 +2
 
Mr. Poison 06.06.2007
Laulu kaipaisi vielä hiomista... Mut röyhtäisystä saa aina plussaa\,,/ Rummut vähän "oudot" ainakin basarisoundin osalta. Biisinä sinänsä ihan kelpo tekele!
0   +1 +2
 
7
NinjaBaka 03.06.2007
Ihan jees alternative meininkiä. Laulajan brittiaksentti kuulostaa hyvältä. Rummut erityisesti toimivat hyvin, mutta ehkä kuitenkin jäin kaipaamaan vielä enemmän kokeilevampaa lähestymistapaa, mutta on toki kohtuutonta vetää johtopäätöksiä yhden kappaleen perusteella.
0   +1 +2
 
9
Tässähän on sitä menoa koko ajan... Kyllähän vähän on sellanen kellari soundi, mut sehän on vaan ihan piristävä asia... Joo kyllä tässä rupes jalat vipattamaan... Hyvä menoa pitäkää pano yllä!
0   +1 +2
 
ArseAssassin 07.06.2007
Miehekkäästi lähtee käyntiin. Vaikka aika tehokkaasti miksaus kusee, yllättäen melko hurmiollisesti lähtee välillä. Riffeissä on paljon hyviä juttuja. Soolo oli kanssa hyvä. Noin kirkkaalla äänellä laulu toimii yllättävän hyvin. Kitaroissa ja rummuissa kämmäillään vähän väliä.
0   +1 +2
 
marccus 04.06.2007
Voksujen puolesta tämä on melodiatonta, sillä vokalisti melkein puhuu eikä laula. Miksauksessa tuo kellarikaiku on liian yliampuvaa, ja sotkee pahasti taajuuksia. Soolokitarassa soundit ovat kohdillaan, ja soittopuoli pelittää muutenkin, lukuunottamatta alussa noin 00:49 kohdilla, jossa tempo laahaantuu selkeästi rumpalin virheen takia. Paremmalla miksauksella tämä olisi ollut kuitenkin nautittavampi paketti.
0   +1 +2
 
v_salo 08.06.2007
Ei ihan mun genre, vaikee keksi mitään fiksua sanottavaa. sori.
0   +1 +2
 
Begemot 07.05.2007
En tiedä onko biisi niinkään huono, mutta äänityksessä ja esityksessä oli juttuja jotka häiritsi. Lähinnä voksujen löysyys ja rumpujen outo miksaus.

Ehkä a-osaan olisi voinut kehittää jonkin melodian tai vetää voksut rytmiä korostaen. Nyt biisi meni pikkasen kertsiä odotellessa.
0   +1 +2