From Black Worm's Blood

1/oo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
LEAKIM 20.02.2010
Hyvää industrial settiä. Sopivasti vaikeaa kuunnteltavaa. Äänimaailma hyvin toteutettu, ei kuulosta väkinäiseltä. Laulu toimii myös, vaikkei ollutkaan oma suosikkityyli. Tsekkaa mikseri.net/machinacaeca
0   +1 +2
 
8
anttivaan 17.10.2007
Tällainen jumitus, kaoottisuus ja lekalla päähän takominen toimii aina. Särövokaalit olisi voinut olla enemmän naamalla. Sanoista en saanut juurikaan selvää. Muuten aivan valmista settiä mielestäni, kunhan nuo vokaalit&konsonantit saisi vähän enemmän esiin.
0   +1 +2
 
10
Juneau 17.10.2007
jees, mä diggaan ihan vitusti, lähtee aika salakavalasti liikkeelle. mut painostavuus ainakin puskee päälle just niinku pitää. siisti äänimaailma! oikeessa ympäristössä toimis varmaan ku perkele. hyvähyvä :)
0   +1 +2
 
Meddi 17.10.2007
no kuvauksesi stemmaa kyllä, eli idea toteutui. Paitsi että biitti ei nyt ehkä raskas ole vaan semmoinen vaaniva, mikä sopii itse asiassa paremmin. vähän kokellisuutta rytmeihin, niin diggaisin (vaikka silloin ei ehkä puhuttaisi enää industrialista jos nyt genreihin takertuu)
0   +1 +2
 
7
MC Veza 16.10.2007
Odotin koko ajan, milloin itse biisi alkaa, mutta ei se vissiin missään vaiheessa sitten alkanutkaan.

PS: Tämäkin ihan vain rakentavana kritiikkinä :)
0   +1 +2
 
Latent 16.10.2007
Raskasta, sitä ainakin. Mä en tästä industrialista oikeen mitään tajua ni en anna arvosanoja, mut sen verran voin sanoa et selkee (vitun raskas) meininki ainakin on ja ahdistavat vokaalit, eikä siis nyt mitenkään huonossa mielessä välttämättä, mut en mä tätä kuuntelemalla kuuntelis. ei oikeen uppoo meikäläiseen
0   +1 +2
 
Veritaikina 16.10.2007
aika kipeetä... mä vaan tärisen täällä. hihihihhihihih
0   +1 +2
 
9
El K.F. 16.10.2007
On tämä kyllä vaan sitten hieno. Biisi on alusta loppuun niin käsittämättömän raskas, ettei mikään kohta nouse paljoa muiden yläpuolella mistä hieman miinusta mutta toisaalta se tuo tähän oman painostavan tunnelman. Soundimaailma on hieno ja tunnelmaa löytyy vaikka muille jakaa, elikkäs todella hieno kappale.
0   +1 +2
 
Telaketju 15.10.2007
Julmaa meininkiä tai oikeestaan äänimaailmaa. Musiikkityylin tunnelma on oivasti saatu aikaan, luulisi että ois oikeasti jossain tehtaassa :) "Ahistavaa" meininkä on mikä on oletettavasti tarkoituskin mutta pahasti meinaa toistaa itseään.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 15.10.2007
Vaikuttaa lupaavalta. Tunnelma on juuri sopiva. On kyllä mielenkiintoista kuinka tällaisissakin vokaaleissa vielä kuuluu se suomalainen ääntäminen. Asiallista industrial-junttausta, kyllä.
0   +1 +2
 
Begemot 13.10.2007
Mielenkiintosta old school indsrtusoundia. Voksuista tuli hieman tuo Nine Inch Nails mieleen, mutta särötetyt voksut onkin kai aika peruskauraa tälläsessä musassa.

Tämä oli ehkä liian genrepuhdasta menoa upotakseen muhun. Jotain tarttumapintaa olisi ehkä kaivannut. Toisaalta ethän ollut mitään pophittejä ollutkaan tekemässä. Onhan tuolla rytmipuolella kyllä hienoja kolkutuksia joita oli mukava seurailla.
0   +1 +2
 
Art Alta 12.10.2007
Ainakin on kerrankin kunnolla raskasta musiikkia. Tai sitten meteliä, miten sen nyt ottaa. Jotenkin puuduttavaa tämä kuitenki oli: en oikein kai hoksannut sitä punaista lankaa. No, varmaankin lajissaan hyvä, en todellakaan tiedä.
0   +1 +2
 
6
Hamilton Groove 12.10.2007
Pelkoa ja hämmennnystä syvältä hulluuden esikartanosta. Mikäs siinä sitten, toimiva kokonaisuus jos sitä on haettu. Ei tätä kyllä jaksa kolmea minuuttia pitempään kuunnella mutta onhan siinäkin jo jotain.
0   +1 +2
 
Piru Kange 12.10.2007
Ahdistava tekele. Ihan kuin olisin jossain liukuhihnatyössä tekemässä jotain yksinkertaista ja toistuvaa hommaa kamalan metelin ja huonojen työolosuhteiden ympäröidessä. Paha olo tulee, sellaiseksi tämä on kai tarkoitettukin. Biisin nimestä päätellen tämä ei tosin kerro tehdastyöstä, ellei taustalla ole sitten A.W. Yrjänän kaltainen kielikuvien käyttö.
0   +1 +2
 
esw 11.10.2007
Haha, ainakin biisin otsikko on mainitsemisen arvoinen. Raskaan ja painostavan biitin ja tunnelman rakentamisessa on hyvin pitkälti onnistuttu. Vokaalit ovat säröisyydessään epäselkeitä, eikä lyriikoista tahdo saada selvää. Se kai lienee tarkoituskin, tai ainakin ominaisuus... Soundimaailma ja sovitus kuulostaa harkiten rakennetulta, sen verran monia mielenkiintoisia elementtejä tässä kyllä on, vaikkakin säröttäminen voi vaikuttaa jokseenkin rujolta kokonaisuuteen nähden. Ehkäpä muutaman soundin jättäminen puhtaammaksi voisi selkeyttää äänikuvaa, joskaan en tiedä, olisiko sen genremääritelmän kannalta toivottavaa. Yleisesti ottaen, tästä biisistä jää mielikuva pienen tai keskikokoisen budjetin, ei-hollywoodilaisen, modernin kauhu/toimintaleffan taustamusiikista.
0   +1 +2
 
9
Finalize 03.10.2007
Tosi tyylikäs intro.. Tunnelmallinen. Sitten mukaan lähtee aika tehdasmaiset rytmikoneet, ja editet laulu.. Kuulostaa varsin hyvältä, hyvän erikoiselta ;) Pienet hiljaisuustauot ovat omiaan luomaan odottavuutta, joskin olisin taukovaiheessa jotenkin toivonut ambient-osion lähtemistä.. Biisi kyllä rullaa sen verran hyvin, että toisaalta ei ehkä sopisi rullaukseen. "Laulu" rujoa, repivää - Toimii!

Tää on aika rankka biisi kuunnella, mutta jos tarttuu matkaan nii tulee kyllä sellanen rullausfiilis, ja tyylikäs rytmi sisäistyy syvälle. Tyylikäs, erilainen biisi.
0   +1 +2
 
8
Pohjois-Korea 14.10.2007
Mä en tunne Industrialia kovin hyvin, joten en ole ehkä paras henkilö tämän arvosteluun... Mutta, mutta, ihan hyvältä kuulostaa, vokaalit kiitettävän oudot ja taustakin ihan o.k. Ainoa onkelma on pituus: miksi näiden pitää olla näin helvetin pitkiä?
0   +1 +2