Home

FALLEN

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Muuten niin kauniissa biisissä jotain häikkää teknisellä puolella. Laulu ei ole riittävän pinnassa, muutenkin kokonaisuudessa on hajoamisen tunnetta. Kuten edellinenkin kommentoija totesi, tämä on osioina onnistunut, mutta kokonaisuus ei ole niin hioutunut kuin aiemmat Fallen biisit.

Jos tämä on tarkoituksellista, niin se ei tavoittanut nyt minua juuri niin kuin aiemmat biisit. Osaamistahan riittää, mutta kokonaisuuden koostaminen on jäänyt hiukan alakanttiin. Tuttua fallenimaisuutta on, mutta ei niin ärhäkkänä kuin olen tottunut.
+1   +1 +2
 
8
MJ Antipope 02.06.2010
Jaahas hömm.
Mitenkähän tämän nyt sanoiksi paketoisi? Jos noin niin kuin yksittäisiä osia kuuntelee, niin hyvältä kuulosta kautta linjan. Näppäriä juttuja, hyvää tunnelmaa jne jne. Kokonaisuus taas ei oikein toimi minulle ollenkaan. Tässä nyt on vähän tuota fiilistelyä (alku olisi voinut olla pitempikin ja biisi pysyä sillä linjalla), melodista perusmetallia (kertsi, sen ympärille saman tyyliset säkeistöt ja välisoitot, niin tämähän voisi olla vaikka öö jonkun toisen bändin biisi) ja progea (välisoitot rytmisine kikkailuineen. no niistä ei sen enempää). Onko tämä sitten progressiivista melodista metallia? Ehkä. Jotenkin sellainen fiilis jäi biisistä, ettei oikein tiedä onko se lintu vai kala vai auto. Tämä siis parin kuuntelun jälkeen.

Kuten jo sanoin, pidin erityisesti tuosta alkupuolen cleanistä soundista. Sen varaan olisi voinut laskea huomattavasti enemmän ja tehdä ihan rehellisen räyhäyskertsin. Nyt biisi ei oikein pääse rauhassa kasvamaan kun heti parinkymmenen sekunnin jälkeen tulee se eka välisoitto.

Hyviä juttuja tässä on kyllä. Jonkun vain pitäisi pakottaa biisin tekijä olemaan käyttämättä niitä kaikkia samassa biisissä.
+2   +1 +2
 
8
Telchak 29.05.2010
Oikeastaan ensimmäinen Fallenin biisi josta tykkäsin. Tosin rajaan kyllä laulut kehujen ulkopuolelle!! Muuten biisi on kaikkine soundeineen ja melodioineen hyvinkin toimiva!
+1   +1 +2
 
10
Tero-Antero 28.05.2010
Perskules! Tämähän kuulostaa hyvältä.
+1   +1 +2
 
9
sukhartee 28.05.2010
Perkele! Niin ja lyhyehkön aiemman kommentin lisäksi vielä, notta on mahtava tuo soundin laatu, eli kuuluu selevästi. Siitä tykkään kovasti. Kiitos muistamisesta :)
+1   +1 +2
 
10
musicman85 28.05.2010
Onpas Fallenin tyyli vähän muuttunu progemmaksi :) Helvetin hieno ja melodinen tuo kertsi! Mukavia uusia elementtejä on mukana sekä hyviä riffejä. Hienoa että vanha kunnon Fallen tekee paluun!
+1   +1 +2