Chilling Like a Chili

Dj AssA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
KFM 02.09.2007
lepposaa musiikkia. sopii tällaiseen syksyiseen päivään.. miksauksessa ei mitenkään kummemmin moitteita. Biisi on tällainen perus taustamusiikki, ehkä jokin mukaansa tempaava melodia olisi ollut hyvä, se olisi tuonut sitä jotakin. Soittolistassa on!
0   +1 +2
 
9
Klasu 05.12.2005
Olipas kyllä hienoa chillailua, todella hieno pianomelodia ja pianosoundikin on oikein hyvä. Nuo pienet vokaalipätkät tuo myös oikein kivaa lisäväriä. Ainoa mikä ei toiminut mulle niin hyvin kun muu biisi oli tuo bassosoundi. Ehkäpä semmonen ilmava, tasainen soundi uppoais tähän äänimaailmaan paremmin?

Loistava biisi kuitenkin, menee soittolistalle!
0   +1 +2
 
8
rodeo 30.04.2005
onks chili chillaava =)joo kuono läppä mut btw eihä täs paljo moitittavaa oo, mut jostai syystä tää kuulosti liika joltai nelosen kännykkäpelin taustamusalta tms. mut en tiie oonko ainut tän mielipiteen kaa mut sama se...mun mielestä kuulosti...aagh taas meni iha muihi juttuihi.... nii tää on justii sellasta niiku genreki sanoo....

pitää vissii kommentoia noita muitaki biisei mitä löytyy-->
0   +1 +2
 
Piru Kange 15.03.2005
Fíilistelyä. Valitettavan tylsää vaan pidemmän päälle. Vähän variaatioita olisi kaivattu mukaan. Kyllähän tuo tuossa taustalla soi kivasti, mutta tylsistytti kuitenkin jo paljon ennen loppua. Ilmeisesti vaan et ottanut kaikkea taitoasi kehiin tässä biisissä....
0   +1 +2
 
7
Von Beast 11.03.2005
Tässä on taas jo hieman parempaa maalailua, koska taustalla on jotain kiinnostavaa muminaa siellä. Odottaisi sellaista lähtöä aina näille. Tätä voisi tarjota taas jonkun tv-chatin taustalle teostovapaana soimaan. Onko tässä haettu sitä X-Files meininkiä sitten? Hyvän kuuloista hissimusaahan tämä on, mutta ei juuri muuta.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 11.03.2005
Kivan kuuloisisa saundeja tässä on. Biisi on tylsä. Ei oo kyllä yhtään mun musaa. Kuulostaa kyllä ammattimaiselta tuotannolta. Kaipa tää toimii...
0   +1 +2
 
Todella rauhallista menoa, chillaus on juuri oikea sana mitä tästä voisi käyttää. Rauhoittaa mukavasti. Hyvä.
0   +1 +2
 
Lupaava alku. Tosi smooth piano. Basso kuulostaa hyvältä. Padista en kauheasti välitä, mutta ei se liikaa häiritse. Puhe on ihan toimiva. Vähän hiljaahan tämä soi, mutta ompahan ainakin chilli :) Basso on kyllä hyvänkuuloinen 2.18 kohdalla olisin kaivannut lisää elementtejä mukaan vielä.
0   +1 +2
 
9
Dubbha 11.03.2005
Toimiva alku, perus kliseet. Nyt on kyllä kyseessä niin perinteinen chill biisi kuin olla ja voi. Eihän se huono asia tietenkään ole. Erittäin toimiva kappale. Ehkä hieman tuo basso häiritsi terävyydellään. Hitaasti rakentuu, sitten interludeen jossa karsitaan ääniä ja äänet päälle kliimaksiin. Tuli vähän fiilis että tämän kaiken on joskus kuullut ennenkin. Toimiva kappale, ellei olisi jo samanlaisia 200 soittolistassa lisäisin tämän varmaan sinne. 9
0   +1 +2
 
9
makkis_ 12.02.2005
ihan ässä chilli!!
0   +1 +2
 
10
Bemary 26.11.2004
Legenda :) Tulee aina hyvä fiilis ku kuulee. Täydellistä musaa pitkiin kesäöihin, loputtomille moottoriteille, tyynen järven rannalle auringon laskiessa... We want more chili :)
0   +1 +2
 
9
Epica 18.10.2004
Tulee perus Cafe Del Mar-meiningit mieleen:D Nyt on pimee syysilta ni uppoaa siitäki syystä tosi hyvin. Vähän ku sais jotain omaa viel sekaan ni ois ihan ässä. mut tosi jees näinki:D
0   +1 +2
 
9
rewind 07.05.2004
Ensimmäinen kommentti vei kaiken sanottavani. Jos basso olisi kohdallaan, tämä olisi täyden kympin arvoinen biisi. Jatka ihmeessä chillin tekemistä ja jätä trancet unholaan.
0   +1 +2
 
10
attacki 29.04.2004
aika rauhoittavat biisit, mutta samalla aika energiset kai :D hyvä työtä.. kelpais vaikka hitaaks diskoon.. :D
0   +1 +2
 
9
Outset 28.04.2004
Hyvää rauhallista leijuilevaa zilliä kyllä. Tuo basso vaan on liian esillä, kumisee pahasti, sitä pitäs säätää hillitymmäksi. Saundit ovat kyllä tosi hyviä, ehkä tuota alun pädiä voisi hieman muunnella vielä, niin olis aika makoisaa. Makoisat vokaalit ja rummut. Pianomelodia on myös hyvin onnistunut. Miksauksin on kutakuinkin hyvässä kuosissa, tosin alapäitä saisi leikata pois bassosta sekä rummuista, mm. snaresta ainakin. Kyllä tätä kelpaa zillailla, tästä ois voinut kympin antaa jos olisi ollut miksaus parempi, tällaisenaan aika tunkkainen. Lopun crashiin myös pientä viilausta.

Eiköhän siitä sentään ysi jo näpsähtäis :)
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 28.04.2004
Varsin on mallikas biisi. Jätkänhän kannattais panostaa tähän tyyliin varmaan enemmänkin. :) Bassosoundista rutisen vähä. Hieman liian kumea omaan makuuni. Bassolinja itsessään on onnistunut kyllä, jos tuota soundia hieman viilaisi. Muuten on oikein hienoja pianomelodioita ja mukavia efektejä. Leppoisa biitti on myös onnistunut ja tuo juuri sopivan nukuttavan fiiliksen (EI johdu kellonajasta ;) ). Muutenkin kuulostaisi että soundien laadut on muotoutuneet parempaan suuntaan ja täyteläisyyttä tullut todella mukavasti lisää. Paditkin toimivat hyvin mukavasti. Tunnelmaltaan oikeastaan hieman ristiriitainen. Osittain iloinen ja taas toisaalta surullinen/haikea. Todella sopiva biisi kuunneltavaksi ainakin juuri tähän väliin. Pitää kyllä ihan kiitettävää tarjoilla, sen verran mukavasti onnistunut teos. :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 30.04.2004
Mukavaa chillailua, mutta ehkä se jokin jäi kuitenkin puuttumaan, kun ei miekäläiseen kuitenkaan iskenyt kunnolla. Melodia on siis mukavan rauhallinen, ja kyllähän tämä ihan hyvin sopii illan rauhalliseen menoon. Soundit olivat varsin hyvät kuitenkin ja raikkaat myöskin. Rummuista nyt en niin hirveäsi pitänyt. Kick oli saanut olla pehmeämpi, hihatteja on ihan sopivasti, clap ihan hyvä. Rakenne tuntuisi olevan kunnossa myöskin. Kaikin puolin hyvän kuuloinen chillibiisi, mutta ei kuitenkaan iske täysillä.
0   +1 +2