Raivo v4.0

Expirinist

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

taikina 11.10.2009
tulin oikein iloiselle mielelle tästä ihanasta biisistä, purkka
0   +1 +2
 
9
Heavenlytrolls 07.09.2006
ceebrolisticsia? No ei se ihan ollu...mut...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 16.12.2004
Oh. Kummallisesta alusta ei olisi olettanut räppiä tulevan. Tämä on jo meiningiltään huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin suurin osa mikseriräpistä. Rätisevät räpit hämää eikä biitistä saa hirveästi selvää. Lyriikoista en näin ensimmäisellä kuuntelulla saa kiinni, mutta nekin ovat joka tapauksessa huomattavasti mielenkiintoisemman kuuloisia kuin suurin osa mikseritavarasta. Flow ei ole sinänsä kummallinen, mutta toimii.

Parin minuutin kohdalla alkava meininki on aika yllättävää, ja ainakin juuri tämänhetkisessä mielentilassani toimii. Biittikin on edelleen karu mutta toimiva. En oikein saa selvää siitä, kuinka tosissaan tämä on tehty, mutta tykkäänpä kuitenkin :)

Hahaa, kaltaiseeni tahtilajifanaatikkoon kyllä natsaa hyvin toi 7/4-rytmi, tai mikä 8/4-6/4 tahtookaan olla, miten vain. Olenkin ihmetellyt, eikö kukaan ole vielä kokeillut räpissä noita.

Teknisesti laiha, mutta muuten vaan kovin munakas biisi. Tykkään.
0   +1 +2
 
8
SpeaK 16.12.2004
Tähän on aika hyvää. :) Luulin jo että mahtava ambienttibiisi tulossa alun perusteella, mutta eipä tässäkään tyylissä mitään vikaa ole. Osat vokaalien(ja muun biisin) säröistä on vähän turhan perinteisiä.. Vokaalit toimivat muuten ihan kohtuullisen hyvin. Vokaaleja en nyt varsinaisesti tarkemmin kuunnellut, mutta eipä mitään mitään turhaa purkkaa näyttänyt kuuluvan kuitenkaan. Siitä ihan plussaa.
Kiva toteutus ja varmaankin kiva idea. ;]
0   +1 +2
 
6
Jeanette 16.09.2004
okei tää oli aika pelottavaa matskuu. alku tosi nasevaa ja laihaa. Loppua kohti jotenkin piristi mutta lopussa tuo särötys ei oikein kolahtunut vaikka biisiin se istui hyvin. Säröhuudot olivat loistava lisäpiriste muuten jäykähköön biisiin,vaikka nämäkään ei henkilökohtasesti meikäläisen makuun sovi. Biisin keskikohta oli paras..nuo lyriikat oli kans aikas noh..alavireiset. Entiä mikä täs oli tarkotuksena mut kauko Röyhkä jotenkin tuli mieleen tosta..Noiseen päin menevää mutta ei onneks ollutkaan sitä koska siitä hajoo pää ja korvat että siitä pisteet..masentava mutta piristävä.
0   +1 +2
 
8
OverChill 14.09.2004
Tää on häiritsevintä mitä mä oon kuullu pitkään aikaan. Erittäin omaperäistä. Jatka samaan malliin, tosin toi monotonia ei sovi. Särötykset ovat onnistuneet hyvin.
0   +1 +2
 
7
rautakoura 12.09.2004
Ei uppoa. Sori. Laulu on aika monotonista ja samplet heikkoja. Tyyli on kuitenkin omaperäinen josta kunnioitusta.
0   +1 +2
 
sarka 12.09.2004
Ihanan himmeetä menoa. Väliin vähän liianki epävireistä meininkiä... Lopussa tuleva biitti on kivan intensiivinen, mutta basso (tj) särkee sitä ihan liikaa. Miksauksessa paikoin pahastikin häikkää, ja tekele jää lopen aika simppeliksi. Nätti veisu kuitenkin, loppujen lopuksi.
0   +1 +2
 
Haava 11.09.2004
Jonkin verran pisteitä tiippuu hypnoottisesta taustapätkästä... Varsinainen flow/sovitus/mikä lie sanojen rytmitys oli vähän omtuinen eikä istunut yhtään omaan rytmitajuuni... Se varsinaisesti pilasi biisin.... Jokunen pointsi tulee vielä dynaamisesta lo-fi säröstä vokaaleissa... Se oikeastaan pelasti biisin, että sen jaksoi kuunneella kiinstuksella loppuun vaikka ei varsinaisesti napannutkaan.
0   +1 +2
 
6
qerre 11.09.2004
No ei oikein minun musiikkimakuuni. Jänniä kuitenkin nuo lauluosuudet. Biisi rätisee useissa kohdissa. Enempää en oikein osaa tämän genren biiseistä sanoa.
0   +1 +2
 
9
juss1 11.09.2004
Asennetta ja tunnetta, jännä komppi ja soundeista viis. Mieleenpainuva juttu.
0   +1 +2
 
8
Thego 10.09.2004
Olikohan tää rakkauden tunnustus vaiko jotain muuta kieroa? Vihan ja rakkauden ero ei kuullemma ole suuri. Mitään hittibiisiä ei oltu kyllä lähdetty hakemaan. Vaikka en ole koneellisen musiikkin suuri ystävä, niin kyllä tällä kappaleella vihan ja angstin tunne välittyi paremmin kuin tuhannella teinigootti bändillä.
0   +1 +2
 
Stocco 10.09.2004
Alkoi pelottavasti, mutta ei ollutkaan noisea. Aika kokeellista silti. Tyyli on melko mielenkiintoinen. Eipä ole tällaisa tullut kuultua ennen, siksipä tämä on jännää kuunneltavaa. Ei oikein tiedä mitä tässä tapahtuu. Rätinähuudot ovat hienoja. Tämä vain valui hiljalleen raivoon yllättäen. Lopussa vielä makee rumpukikkailu, joka ei tosin oikein mitenkään liity biisin, mutta ainakaan minua se ei haittaa.
0   +1 +2
 
8
Quki 10.09.2004
huono tausta, laulu hehkutonta ja väritöntä. tausta kuulostaa epävireiseltä. mikkinauhoitukset ovat aika huonoja ja kaipaavat fixausta tai uudelleennauhottamista.

biisissä on kumminkin sitä jotain tunnetta, biisi menettäisi kylläkin merkityksensä jos sitä ei olisi. särö kyllä passaa aika hyvin biisiin, vaikka viilteleekin kuulokkeilla korvia. hyvä kokonaisuus, 8:n arvoinen.
0   +1 +2
 
8
Quki 10.09.2004
huono tausta, laulu hehkutonta ja väritöntä. tausta kuulostaa epävireiseltä. mikkinauhoitukset ovat aika huonoja ja kaipaavat fixausta tai uudelleennauhottamista.

biisissä on kumminkin sitä jotain tunnetta, biisi menettäisi kylläkin merkityksensä jos sitä ei olisi. särö kyllä passaa aika hyvin biisiin, vaikka viilteleekin kuulokkeilla korvia.
0   +1 +2
 
kudusai 10.09.2004
Purkkapoppiahan se. Pistää hieman mietityttämään onko tämä täysin tosissaan tehtyä, vai onko tämä vittuilua räppipuolelle. Alkupuoli aika sellaista tavaraa mikä laittaa minut vituttamaan, vaikka jumittikin paikallaan ja mukava on kivasti kuitenkin säröä. "Mättökohta" oli ihan kiva ja lopun äänimaisema hyvä ja muutenkin. En kuitenkaan saanut tästä juuri mitään irti tai sitten tätä pitäisi kuunnella useamman kerran, että pääsisi sisälle biisiin, mutta ei ainakaan näin parin kuuntelin jälkeen.
0   +1 +2
 
8
weli 09.09.2004
Ahaa, se olikin aivan jotain muuta kuin perus konemusaa...
+ Täs oli hyvin käytetty äänimaailmaa.
+ Alussa hyvät rummut
- En oikein sulattanut tota nenälaulua.
- Liikaa säröä joissain kohdissa
0   +1 +2
 
8
Aika härski räppiääni, mutta hyvässä mielessä. Tykkään siitä. Härski piisi muutenkin. Onhan tässä asennetta. Kaipaa kuitenkin vähän kehittelyä, oman näkemyksen parantelua.
0   +1 +2
 
6
Nettis 09.09.2004
Ufo alku,.. ufot jatkot, käsittämätön keskikohta, ufo loppu :) Aika skitsoa menoa, kuuppa menee sekaisin, säästää sienessä käynnit :) Ikävät rutinat lopussa.Taidanpa kuunnella vielä yhden kommenttiringin kibaleen ennen nukkumaan menoa.... onkohan kuubonen liikaa?
0   +1 +2
 
NeverSayYes 09.09.2004
Tästä en osaa sanoo kyllä mitään, ei räpäytys pure sitten vähääkään.
0   +1 +2
 
kara 09.09.2004
purkkapoppia??? nojoo mut tää oli iha hyvä... _kommenttirinki_
0   +1 +2
 
8
JM 09.09.2004
Outoa räppiä..omalaatuisuutta löytyy.. hienoja ääniä, bassolijasta en pitäny. tykkään säröstä.
hyvä biisi.
0   +1 +2
 
5
H4p4 09.09.2004
Aneeminen räpätys. Tausta tylsä. Enemmän tavaraa. Ja joku muu laulamaan!
0   +1 +2
 
orion903rock 09.09.2004
vai vielä purkkapoppia... helvetin tyylikäs biisi! tässä on asennetta!
0   +1 +2
 
8
erikoista kamaa. ei todellakaan
purkkapoppia, muttei loppujen
lopuksi hip-hopiakaan.
ei todellakaan huonoa,
oikeastaan tätä kuuntelee
mieluummin kuin perus-
hoppia. sanatkin oli
hyvin keksitty. selvinpäin
tätä ei kai ole tehty?
ei paha.
0   +1 +2
 
Izdo 09.09.2004
Alussa laulu kaipaisi vähän syventämistä.. Keskellä on sitä oikeaa raivoa ja saundikin on aika menevä.. Lopussa taas soundit särkee aika pahasti, liekö tarkoitus..
0   +1 +2
 
6
weijowekkuli 09.09.2004
hmm. no tää on taas tätä saakelin suomi riproppia mitä lie. tätä tulee joka perkeleen tuutista nykyään notta hermo menee. Suomiräppi on varmaan paskinta mitä on. Annetaan nyt pisteet siitä että tässä räpätään vieläkin huonommin mitä oon tottunut radiosta kuulemaan.
0   +1 +2
 
8
Salminen 09.09.2004
Huomaa kyllä noista kommenteista ketkä ovat kuunnelleet kappaleen läpi ja ketkä eivät... Poppiahan tämä ei tietenkään ole nähnytkään. Alusta tulee hieman Tricky mieleen, ja loppua kohden kasvava energiaryöpytys on varsin hieno. Siinä kohdassa kun tuota laiskemmin lausuttua osuutta lähdetään boostaamaan, tulevat vokaalit omaan korvaani vähän turhan kovalla. Enemmän säröä ja tasot pienemmällä olisi ehkä toiminut itselleni paremmin.

Loppu on karuhko mutta toimiva, mieleen tulee puu joka pudottaa lehtensä ja käpristyy kasaan pikakelatussa filmissä. Mielellään tätä kyllä kuuntelee muutaman kerran ainakin, joten selkeästi plussan puolelle päädytään. Ja mielikuvien herättäminen on aina positiivista.
0   +1 +2
 
Michikawa 09.09.2004
Nasaalinen räppäys ei oikein kolahtanut, taustassa on mielenkiintoisia kikkoja ja rytmiikka on mukavan venkoileva, mutta kokonaisuus on turhan suttuinen ja terävä minun makuuni, myöskään teksti ei oikein kanna. Instrumentaalisena toimisi paremmin, jos lyriikoiden tilalle pistettäisiin jotain melodista. Lopun industrial tykitys oli aivan liian säriseväksi vedetty. Tällaisenaan ei toimi kuin kovin pienelle ja valikoituneelle kuulijakunnalle, luulen, mutta ehkä se onkin tarkoitus.
0   +1 +2
 
tinu 09.09.2004
Laulaja ei oikein hallitse hommaansa,takeltelee sanoissaan pahemman kerran..Ja nuo sanoitukset muutenkin,nooh..Jokainen tyylillään..
Tuo särinä ei ole yhtään mukavaa,ei ei ei..Sattuu päähän ihan käsittämättömän paljon..
Tausta on mitä on,soittelu on aika noh..Kummaa..Särinää ei tueta!
0   +1 +2
 
drlecter 09.09.2004
Tälläinen tyylisuunta ei ole juttuni mutta kuunnellaas.
Kuten odotella saatoin, en lämmennyt. Laulu todella nasaalin kuuloista ja pitemmän päälle alkaa ärsyttämään toden teolla. Lopun säröhuudot oli positiivinen ylläri, siinä oli sitä ASENNETTA joko puuttui cleanimmistä vokaaleista.
0   +1 +2
 
Haiti 09.09.2004
tausta todella synkkä ja hyvä soundinen, paitsi biitit on vähän laihan oloiset näin synkkään äänimaailmaan. räbä ei iske.
0   +1 +2
 
Averell 09.09.2004
Kommenttirinki. Miten niin purkkapoppia?

Taustasta voi löytää jotain hyvääkin - rytmi pykii ihan tyylikkäällä tavalla ja myöhemmässä bassokuviossa on jonnin verran ideaa. Vokaalit kuitenkin pilaa tän multa - säröytys oli lähinnä häiritsevää ja sitäkin ennen monotonisuus ja jankkaavuus kävi vähän hermoille. Sopi taustan rytmiin tavallaan, mutta silti...
0   +1 +2
 
6
MastaC 09.09.2004
kohtalaisen ponneton räbäytys. vaik onko tää ny sit tällästä Kauko Röyhkä juttuu taas?
Kauko laulaa enemmän vaik rytmittää. toi kerto on aika hämärä. mä en tykänny tosta särö miksauksesta.
0   +1 +2
 
10
nijkok 09.09.2004
alku oli liian hidasta ja tylsää...
mut loppuu kohti parani ihan vitusti...
--------ihan paras---------
0   +1 +2