Day after day

Daft | 13.04.2004 | Trance
7:02

Täs on sit tätä uutta vääntöä. Rakensin biisin idean nimen ympärille eli biisissä vaihtuu soundi aika urakalla. en sit tiiä onko se hyvä vai huono asia mut omasta mielestä se ei oo yhtää hassumpi idea!

8.43   1152 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Levoton 24.05.2004
No mitäs täst nyt sanois..Hmm.. No ainaki potkii iha täysil sopivast(ota tostki nyt selvää mitä toi tarkottaa*naur*). Taitaa muuten olla itelläni paremmat äänentoistot nyt ni saan niist kaiken irti 110 prosenttisest.Jee!;P Taas näitä piisejä josta tykkään aivan valtavasti! Kiitosh! :D En mä osaa sanoo oikeest täst yhtää mitää en oikee löytäny mitää huonookaa.. *voi dämn* No ei.. Ei sit vissii mun korvaa ainakaa vaa yksinkertasest tarttunu mitää häiritsevää. Iha mielelläni ton 10 annan!*hymy*
0   +1 +2
 
8
ArrestKulak 27.04.2004
jee fruity jyrää. tosiaan tuntu alku melodioissa siltä että turhan paljon on reverbiä käytössä tai sitten olis saanut säätää kun se alkoi jo tekemään pientä "echoa" josta huomaa sen. basso on vähän kökkö tosiaan. melodiat oli ihan hienot vaikka tykkäs mennä vähän miten sattuu.
tuo 6:05 kohdilla kuuluva värisevä moodi pädi on hieno joka taustalla piileskeleepi. suurin osa on jo sanottu jota aioin sanoa joten kaipa tämä kelpuutetaan ;)
0   +1 +2
 
9
Lunar Vegetarian 18.04.2004
Alkuun tyylikkään kaiutettuja Soudeja, sitten alkaa! biitti potkii tappavan tehokkaasti, liidi on hyvän kooloinen...

Arpegion ilmestyessä meno muuttuu hieman melodisemmaksi. Basso linja saisi olla ehkä bikkiusen kovemmalla, ihan pikkuriikkisen siis.

Tuo acidi leadi on jänää kuultavaa sekin, ehkä liian kovalla kuitenkin, söi taakseen muita ääniä.

Padit ovat hienoja, taustalle jääviä, juuri täydellisesti melodian kanssa yhteen sopivia. Tämähän on trancea, hyvää trancea. Ei sitä tavallista supersaha pilailua.

Palijon etnisempää, paljon mielikuvituksellisempaa menoa, jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 14.04.2004
Tuossa G-Tunen pätkässä oli asiaa kyllä roppakaupalla. Basari ei tosiaan ole aivan paras mahdollinen. Tuo melodinenpuoli onkin sitten minun makuuni jo jälleen aika hyvin onnistunut. Efektit ovat hienoja ja niitä löytyy ku tyhjiä kolmospulloja launtai-iltana. Haitsut kuulostavat hyvältä mielestäni, vaikkakin jotain kikkailuja olisi lisää mielellään kuullut. 3 minuutin jälkeen tuntuu hieman että ote katoaa hetkeksi. Bassolinja on kyllä siin 3 minuutin kohdilla hienosti esillä. :) Taustapadi luo myös hienoa tunnelmaa. Loppupuoli biisistä on aika hyvässä jamassa ja tuo piano on kyllä hyvä, ei siitä pääse mihinkään. Noh, eipä nyt yllä ihan sun biisien eliittiin, mutta kyllä tämä ihan hyvä suoritus kuitenkin oli!
0   +1 +2
 
7
G-Tune 14.04.2004
Vähän sellainen puolivalmis olo jäi tästä biisistä. Jostain syystä basari kuulostaa vähän epävireiseltä. Kicki on aika napakka, ehkä se kovin lyönti tulee vähä liian korkealta. Muutoin rumpupuoli kuulostaa yksinkertaiselta mutta ihan toimivalta.
Rakenne on vähän sekava, mutta menettelee kuitenkin. Soundi- ja efekti puoli on ihan hyvin hallussa. Melodioista jäi myös hieman sekava kuva. Asiaan kyllä voi vaikuttaa väsymyksenikin :) ..mutta tuo piano on hieno.
Ihan mukavia elementtejä löytyy sieltä täältä, mutta kokonaisuus on todella hajallaan. Sellainen kantava voima ja biisin osia yhdistävä teema puuttuu.
0   +1 +2
 
8
mr. J 13.04.2004
katos katos jätkä on tehnyt pitkäst aikaa musaa [tai ainakaan et oo niitä julkassu.. ;)] ja hyvän biisin sit julkasitki kyl mie vaa tykkäsin... :)
0   +1 +2