Prisoner 57

Digital hours | 08.03.2004 | Soundtrack
3:20
8.00   904 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jouni 09.06.2004
Tulee jotenkin Million Dollar Hotel leffan fiiliksiä kun tätä kuuntelee. Biitit on hyvin rakennettu. Kauniita melodioita koskettimilla ja soundit varsin hyvät. Jousijuttu toimii ja yhdessä piano tms. kuvion kanssa luo mukavia kontrasteja. Jotenkin kaipais vielä jotain uutta osaa tähän kappaleeseen, mutta itse kerrotkin että tää on soundtrack, joten sitä kun ajattelee, toimii tää näinkin. Kyllä tästä ysin pamautan.
0   +1 +2
 
8
Samu2 09.06.2004
Mielestäni sellaista kolkon jylhää tunnelmaa nostattelevaa kamaa... kuten todettua, ehtaa soundtrak kamaa! varsinkin alun jousi kokoelma oli vakuuttavaa! Seuraavaan muunnelmaan siirryttäessä tuo outo , jopa hieman hilpeä, piano melodia toi aika psykoottista vaihtelua muuten synkeäänkin kappaleeseen.

Toimi hyvin minulle! Luulenpa että tältä projeksilta on odotettavissa vielä massiivista kamaa tulevaisuudessa...
0   +1 +2
 
7
Zachary 09.06.2004
Päämelodia mukaili Huuliharppukostajan tunnaria. Vissiin tahatonta ja kiva juttuhan Morricone-vaikutteet ovat. Mutta höm. Tällaistakin matskua mahtuu nykypäivänä maailmaan sen verran runsaasti, että tietty juttu biisiin vaaditaan jotta se nousisi mieleenpainuvaksi kappaleeksi. Tekijällä tuntuu olevan tajua melodian ja tunnelman päälle, mutta niin soundit kuin säveletkin kaipaisivat hiomista. Nyt jäljelle jää hyvää perustavaraa.
0   +1 +2
 
Einsteins 13.06.2004
Ihan ok teema, muttei jotain tämä kaipaisi. Taustabiitti aika yksitoikkoinen. Oisko vähän
liian pitkä näille aineksille. Vaikea laji, vaikea arvostella.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat