Disclamation

DiversAeon | 29.12.2003 | Industrial
4:09
8.04   3902 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 25.04.2007
Mielenkiintoisen kuuloista rytmivetoista industriaalia. Nuo syntikkaäänet on pikantin, mmmm, vanhanajan kuuloisia ja haikeita. Sellaisia ääniä mitä oli ennen supersahoja.
0   +1 +2
 
7
Furtilizer 24.04.2007
Tykkäsin helvetisti soundeista, mutta melodiat ja rakenne jättivät kyllä kylmäksi. Muutamat kohdat kuulostivat todella hyviltä, erityisesti alun fiilistely, sen jälkeen tullut katkos kuitenkin tappoi minusta pahasti biisin tunnelman. Kliseinen "epäselviä ihmisääniä"-kohta tuntui täysin biisiin sopimattomalta. Äänimaailma siis helvetin hyvä, mutta kappaleena ei minua sytyttänyt johtuen kenties puuttuvasta poppimaisuudesta :)
0   +1 +2
 
9
Rohstoff 23.11.2004
Rakastan kappaleen tunnelmaa. Kappaleessa on samanlaista tunnelmaa kuin Blade Runnerin soundtrackilla.
Sanokoot muut mitä sanovat, mielestäni kappaleessa on kaunis ja herkkä tunnelma. 1:00 kohdalla alkaa mielestäni biisin paras osio, kun laulu ja kaikki osaset tulevat hetkiseksi mukaan. 10 olisi tullut jos rytinää olisi saanut ihastella hieman enemmän.
Viulut ja efektit kuulostavat huolella valituilta ja hyvin sovelletuilta. Saitte juuri fanin.
0   +1 +2
 
8
bze 08.11.2004
Tätä on tullut ihmeteltyä useita kertoja, hyvin kulmikkaan ja ehkä jopa alkukantaisen toteutuksen takia on vaikea huomata biisin omaperäistä otetta joka aukeni vasta useiden kuuntelukertojen jälkeen.

Tällaisena hieman henkilökohtaisemman kuuloisena fiilistelynä on silti hyvin kankean, väsyneen ja epätoivoisen kuuloinen, eikä musikaalisessa vaan nimenomaan ilmaisullisessa mielessä. Vaikka äänimaailma on yksinkertainen, sen läpi välittyvä tunnepohja on todella vahva. Ei biisinä kovin erikoinen mutta 'hiljaisena lauluna' pysäyttävä ja mykistävä teos mikä suorastaan vaatii uusia soittokertoja.
0   +1 +2
 
Lumonia 26.07.2004
Hmmm... Tuo mieleen laskeuman jälkeisen ajan maapallolla ydinsodan jälkimainigeissa. Voisin hyvinkin kuvitella tämän Fallout 3:n pelimusiikeiksi.

Bassotaajuudet murisevat alaäänielementistä omalla vahvistuksellaan todella hienosti. Sitten tulee tyhmä bufferointi ja pätkäisee..

Noh homma jatkuu särisevällä kenties melodialla? En ole varma sillä industrial ei ole kovin tuttua. String-line kuitenkin kuulostaa hienolta. Se on avaruusmainen, kaukainen ja tuo mieleeni jonkin elokuvan sijoittuen juuri avaruuteen. En kyllä nyt juuri satu millään saamaan mieleeni, että mikä pätkäse oli...

Jytinää biisistä kyllä löytyy ja biitti on hakkaavan jyräävä, mutta ei silti kuitenkaan saa sekavaksi itseään jos siihen keskittyy.

Tämä oli oikein... hmm.. erikoista ja avartavaa.. Kiitos!
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 09.08.2004
No jopas! Nyt ei biisi aloittanut peloittamaan, vaan tämähän sisälti menevää rytmiä ja surullisia melodioita. Aika erilainen tuotos verrattuna muihin DiversAeonin biiseihin, mielestäni. Siltikään biisi ei päästänyt helpolla; painostaa silti kuin pora takaraivossa. Tosi surullisen kuuloiset melodiat antoivat tälle biisille lisää sitä menoa; täten biisi pysyy hyvin elossa eikä tukkeudu missään välissä. Jälleen heilahtaa herra ysin viikate; DiversAeon potkii ja laadukkaasti! Kiitos näistä viisuista, täten sanoudun faniksi. Poistun takavasempaan...
0   +1 +2
 
7
Ilmiselvä 23.06.2004
Osittain erittäin mielenkiintoista paukutusta, osittain vähän toisiinsa sopimattomia soundeja. Pidin tuosta stringimelodiasta kyllä, joskin soundi olisi voinut olla omaperäisempikin. Sahasoundista en erityisemmin pitänyt, taustamölinät toimivat, biitissä oli ehkä vähän karut soundit, mutta muuten toimi. Jätti suurelta osin omituisen tyhjän olon, mutta sanoisin silti pitäväni.
0   +1 +2
 
Kukkonen 14.04.2004
Hmm... vähän liian outo rumpukomppi. Ja pikkasen ykstoikkonen. Tietyissä mielentiloissa tämäkin menee kuin vettä vaan (ihan positiivisessa mielessä)...
0   +1 +2
 
9
kudusai 12.04.2004
Synkemmän puoleista fiilistä. Kolinarumpu kuulosti oikein hienolta, vaikka konerummuista en pidäkään, niin tässä ei ne aiheuttaneet hylkimisefektiä. Loppu oli hieman vaisuhko. Meni neljä oikein hyvin. Tämä tulee varmaankin soimaan taustalla repeatilla joskus.
0   +1 +2
 
9
elysium 12.04.2004
Tuli hiukan mieleen Vangeliksen tuotanto industrial versiona, jotkut kitarasoundit paskoja, muuten loistava!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta