Contemplation

Doze | 10.03.2006 | Rock
6:11
8.50   4543 kuuntelua

Kappaleen sanat

Have u ever thought what happens just before
do u know what will happen right after
is there somekind of hope worth searching for
something to ease the pain

it goes like this....
when your holding on so tight...
it goes like this...


chorus:
Im going insane
going insane from this
please come and save
save me
I long for the day
the day Ill see you again
Tell me youll stay
never go

everything seems to be so obvious
obvious like the light of day
but do u know for sure if theyll ever return
from where they've gone away

it goes like this....
when your holding on sotight...
it goes like this...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Asamael 25.01.2018
Kappale yrittänee olla eeppinen mutta onnistuu lähinnä olemaan todella tylsä. Ei tässä tapahdu oikein muuta kuin voimasointuja hakataan ja mitäänsanomatonta laulumelodiaa. Koska tätä pystyy kuitenkin aivan sujuvasti kuuntelemaan ja tuotanto on mukiinmenevä, annetaan kutosen sijasta seiska.
0   +1 +2
 
9
Extr3me 08.01.2009
on kiva kuunnella näinkin kaunista melodiaa.. tulee mieleen ihan Entwine ja vaan hyvässä mielessä! Kelpo musaa. Laulu jää kenties kertsissä hiukkasen piiloon. YSI!
0   +1 +2
 
thunderbaum 06.09.2007
Tämä biisi tuli ensimmäisenä kun kirjoitin mikseri radioon hakusanaksi "hellacopters".

Ei tullut ihan hellaa, mutta mielenkiintoista silti. Tässä oli mun mielestä oikeasti potentiaalia, mutta myös paljon hiomista. Tuo hiominen lähinnä soittopuolella, varsinkin säkeistö oli hieman epätimmi rytmiryhmän kohdalta - En ole mikään tekniikkahomo, mutta särähti hieman korvaan. Tuli mieleen voisiko biisi olla vähän nopea tempoisempi, välillä tuli laahaus olo. Myös pituutta voisi mielestäni karsia.

C-osana ja lopussa esitellään hyvä riffi, jota olisi voinut hyödyntää ehkä enemmänkin biisissä? Nyt se jää jotenkin irralliseksi. Ennen c-osaa alkaa jo melkein puuduttamaan, koska säkeistö-bridge-chorus on melkoisen apatian ja ahdistuksen kuulloista.

Laulajalla on hyvä ääni, ja ihan mukavasti se laulu sujuukin. Vähän on petrattavaa nuotti puolella, tosin ei ole tässä tyylilajissa oleellista. Stemmoja ois kiva kuulla lisää. Itse musiikista tuli mieleen jollain tavalla Idlewild. Mikä on hyvä juttu. Radiohead, Nirvana...Kovia nimiä:)

Mitähän vielä? Niin, toi alun Kitarafeidaus otti korvaan. Tästähän tuli pitkä. Jatkakaa rokkaamista ja jatkoa muutenkin. -Tommy/Thunderbaum
0   +1 +2
 
8
Rock Bastard 19.05.2007
Juu tuota noin, aika perusrokkia, melkein jopa osittain popahtavaa meininkiä, pop/rockia siis. Aika pitkä piisi, ehkä jopa hiukan liian pitkä, kaikki ei välttämättä jaksa kuunnella biisiä alusta lopusta kärsivällisesti, se saattaa olla huonokin asia. Eipä siinä toisaalta mitään, Deep Purplekin teki pitkiä biisejä mutta ne oli silti hyviä! :D
Mutta juu tuota noin, ehkäpä tämä oli mulle itelle ehkä hiukan liian kevyttä, mutta täytyy silti sanoa että kaikki soittajat tuntuvat haltsaavan soittimensa hyvin ja sounditkin ovat minusta kohdallaan. Mutta siltikin, kaikesta huolimatta nojaudun kasiin.
0   +1 +2
 
8
Sorcerer 09.05.2007
Paljon hyviä ideoita tässä biisissä. Soittopuoli toimii hyvin, mutta laulut voisivat olla enemmän pinnassa. Lupaavan kuuloista tavaraa kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
7
Soder 09.04.2007
Kitaroiden melodia oli omasta mielestä biisin vahvuus, ja kuten joku jo mainitsi niin yksityiskohdatkin antoi lisäpotkua kokonaisuuteen. Mutta laulajalla olisi voinut käyttää enemmän voimaa äänessään. Tuntui siltä että vokaalit haihtuivat olemattomiin joissain paikoissa, ja toiset kohdat olivat vähän liiankin nasaaleja minun makuuni. Muuten kyllä hyvä kappale.
0   +1 +2
 
9
mimie` 13.01.2007
Hyvä melodia.Kyllä toimii.Jostain syystä tykkäilin kovasti laulajan äänestä.Ensin ajattelin että taitaa tämä olla pitkävetinen veisu, mutta yllätyimpä.Kertsi kyllä ois voinu olla pikkusen jämympi.Mutta Kaiken kaikkiaan melko lupaavaa.
0   +1 +2
 
9
Talihintti 17.12.2006
Oli ihan mukavaa rokkia. Alussa kitarat oli vähän epäselvät ja laulusta huomaan nauhotuksen laadun, mutta hyvää kamaa tää on. Mikseristä löytyy usein bändejä jotka osaa soittaa, mutta harvoin semmosia jotka osaa säveltää ja on edes mielikuvitusta mukana. Ysi.
0   +1 +2
 
9
OnniManni_ 15.12.2006
upeet saundit, hyvät skitat.
ja laulussa vois olla vähän parantamista, kuulosti jotenkin tunkkaselta.
Muuten todella hyvää musaa.
nää vähän hitaammat verset oli hyvät.
0   +1 +2
 
8
Fr@nz 14.12.2006
HYVÄ SAUNDI!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat