Minä olen Super Reverb

Ei tukea | 26.03.2024 | Indie
3:37

Jotkut vahvarit ovat aikanaan halutuista ominaisuuksistaan huolimatta nykymaailmaan liian painavia ja kovaäänisiä, ja uudet mallintavat ja ties mitkä hoitavat hommat paremmin, hajuttomammin ja ergonomisemmin.

0.00   36 kuuntelua

Kappaleen sanat

Minä olen Super Reverb

Yritit rauhoittua, et löytänyt rauhaa
Olit hiljaa edes hetken, et kauaa
Olit riitelemättä, ilman syytä
Annoit anteeksi, mutta kannoit kaunaa

Yritin auttaa, en auttanut ollenkaan
Pyrin vahvistamaan, en vahvistanut sinua ainakaan
Seurasin eksymistäsi vierestä, huutamatta
Tiesin tarkkaan mikä on mahdollista tai ei kannata

Olin hiljaa edes hetken, mutta väärän
Taisin keskittyä kohinaankin enemmän
Nyt kierrän kunnes räjähdän, jään soimaan yksinään
Kun kitarat juttelee keskenään

Yritin rauhoittua, en löytänyt rauhaa
Korotin ääntäni, satutin jo kaukaa
En jaksa keskustella, olen sähköä täynnä
Vaietaan molemmat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Begemot 30.03.2024
Hieno jatkumo kappaleisiin, jotka voivat kertoa esineistä tai asioista, mutta peilaavat samalla ihmissuhteisiin tai ihmisten välisiin suhteisiin. Rockmusiikissa ne ovat olleet yleensä autoja tai huumeita, mutta kyllä itsellekin taitaa olla kaikupedaali sittenkin lähimpänä sydäntä.

Musiikillisesti kuulen myös jonkinlaista jatkumoa kappaleisiin, joita olet julkaisuut tämän vuoden puolella. Joskus oli sellainen sanonta kuin rapakon takana, sattumalta yhdistän tämän tyylisen musiikin siihen aikaan, kun tätä fraasia viljeltiin ja siihen maantieteelliseen paikkaan, johon sillä viitataan. Eli jonkinlaista americanaa, joka omassa kuuntelussa on näkynyt vaikka Wilcon ja Ryan Adamsin ( ei se kanadalainen, tai osaa sekin kai lauluja tehdä). Olen pitänyt stemmoistasi, mutta tähän intiimimpään tyyliin ei ehkä beachboys-kööri olisi sopinut. Mielenkiitoinen taukorytmitys, oliko klikillä vai rumpalin nyökkäyksellä ykkönen löydettävissä?

Indie estetiikkaan sopii, että ei ole liikaa (vai ei ollenkaan) editoimishommiin. Tällä en viittaa laulun puhtauteen, josta tunnetusti minulla ei ole varaa sanoa mitään, päinvastoin ihailen tuollaista vaivatonta ja musiikaalista tulkintaa. Joitain melodiaan kuulumattomian äänteitä oli jäänyt, mutta niin kuin sanoin, että ei tässä tehdä Beyncen kantrialbumia, vaan indiemusaa.

Äänitteestä ja miksausta ei huomauttamista. Tälläiseltähän se pitää kuulostaakin. Sopivan simppeli sovitus ja sitä kautta äänikuva.

Olet myllyttänyt hyvin noissa kisoissa, mutta jotenkin näistä irtobiiseistä tulee enemmän sellainen tunne, että olisivat henkilökohtaisempia ja se on tärkeä osa lauluntekijämusiikkia. Suosittelen ja toivon mies ja kitara -keikkoja, Savossa oli ainakin yksi kuuntelija.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat