Narancha

Evasound | 05.02.2008 | Chill Out
9:48

2ja puolen biisin "mixtape".
Suosittelen käyttämään kuulokkeita, hämärtävää ympäristöä ja runsasta volyymitasoa. :)

9.43   698 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Alussa lennellään hilaisissa vesissä sitten alkaa pyöritys kitaralla ja muilla äänimaisemaa maalaavilla soundeilla jotka tuntuvat siltä kuin olisivat lennossa... Oikein loistavaa... Biisi on kuin lentäminen aluksi se nousee hitaasti sitten lentää korkealle ja biisin lopputunnelmissa mennään yöksi nukkumaan omaan pesään... Kotka on laskeutunut...

Loistavaa..
0   +1 +2
 
8
Eteeristä, nättiä, ehkä jopa liiankin nukuttavaa musiikkia.

Kuulostelin tätä eilen myöhään illalla, ja täytyy myöntää, että sellaisiin tunnelmiin tämä parhaiten sopiikin. Oudointa oli, etten eilen edes huomannut tämän olevan näin pitkä kipale. Kenties tässä tapahtuu sen verran suuria muutoksia äänimaailmassa, ettei niitä osaa heti yhdistää samaan biisiin.

Äänet ovat hyvin huumaavia, ja tuo kitralla vedetty puolisko on upea kliimaksi ennen lopullista hiljentymistä. Alkuun tämä kuulostaa jopa pelottavala; yksinäinen vene ajelehtii keskellä yötä joella, ehkä kantaen ruumista. Ainakin minulle tuli heti synkkiä mielikuvia mieleen. Tuo kitarisoinnin alkaminen taas tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia; ehkä se ei ollutkaan ruumis, ehkä se oli vankikarkuri, joka oli vihdoin päässyt pois, ja jatkoi pakomatkaansa jänittyneessä, mutta vapautuneessa mielialassa. Kenties tuossa lopussa kiinnijääminen on sitten hyvin lähellä, ja avoimeksi jää kysymys, mitä sitten tapahtui...

Biisinä tämä kylläkin jää vain taustamusiikiksi, ainakin allekirjoittaneella. Tällaisia on kuitenkin hyvä olla, sillä aina musiikin ei tarvitsekaan olla se pääasia, vaan joskus sitä kaipaa vain taustalle soimaan hiljaa. Lisäksi tämä ei ole ollenkaan huono taustamusiikkikipale. Mitään liian yllättävää ei tapahdu, ajatukset saavat muotoutua rauhassa ilman että tarvitsee kiinnittää liikaa huomiota taustalla soivaan kipaleeseen. Äänenlaatukaan ei häiritse, sillä se on aivan hyvä.

Numeroa minun on hyvin vaikea lähteä antamaan. Tämä on kuitenkin hyvä, muttei silti ihan täydellinen... Annetaan nyt sitten kasi, koska kuuntelin noita muita projektin kipaleita, ja pidin osaa hieman parempana kuin tämä.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 26.02.2008
jeppis kamaa ja pukinkonttiin. Pidänpidänpidän...
tää on tällasta "mieli"-matkailua. Jeiiii......

(yks pikkuyksityiskohta näin rakentavan kritiikin piiristä. siinä kun basso katoaa ennen vikaa osiota, se kuuluu ja töksähtää. eli sen jos pystyy hävittämään smyytimmin niin tää olis täydellinen. )
0   +1 +2
 
10
LILQuest 07.02.2008
Aivan loistavaa saundii ja fiilistä. Ei tämmösiä tekeleitä lähdetä sen kummemmin kommentoimaan ja analysoimaan, näitä vaan kuunnellaan ja rentoudutaan. Joskus välillä tulee kuunneltuu jotain randomii chillout/relax-musaa nettiradioista ja ne on ihan loistavaa taustamusaa just tämmösiin iltahämärän hetkiin. Tää on kyllä yks siistimmist seteist, mitä tässä genressä on tullu vastaan. Aluks olin vähä et huh huh 10 minuuttii pitkää settii, ei jaksa... Tuli sitten samantien kuunneltuu pariinkin kertaan :)

Ihan pirun hienoo miksausta ja tää "mixtape"-kokonaisuus toimii ihan hullun hienosti yhteen. Chilli alku ja sitte vähä muuttuu rytmikkäämmäks ja voimakkaammaks ja sitte taas lopussa feidataan setti siististi vähä chillimpään ja härömpään suuntaan... Kitara toimii, rummut toimii, kaikki vaan napsahtii nätisti yhteen.
Täytyy sanoo, et paras tekele Mikserissä pitkään aikaan... Jotenki nyt vaan uppos ihan täysillä.
0   +1 +2
 
9
JazzmaniC 11.03.2008
Viimein oli aikaa kunnolla kuunnella tätä sun materiaalias ja perkeleen tunnelmallista soundia tässä kyllä on. Erinomaista maisemointia.
0   +1 +2
 
9
_whisper 10.04.2008
Mahtava, ei voi muuta sanoa :) Lisää tämmösiä! :) <3
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat