Raivo v4.0

Expirinist | 09.09.2004 | --
3:28

iloista purkkapoppia kivalla toisella maalilla. Loppuu duuriin.

7.62   2405 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

taikina 11.10.2009
tulin oikein iloiselle mielelle tästä ihanasta biisistä, purkka
0   +1 +2
 
9
Heavenlytrolls 07.09.2006
ceebrolisticsia? No ei se ihan ollu...mut...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 16.12.2004
Oh. Kummallisesta alusta ei olisi olettanut räppiä tulevan. Tämä on jo meiningiltään huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin suurin osa mikseriräpistä. Rätisevät räpit hämää eikä biitistä saa hirveästi selvää. Lyriikoista en näin ensimmäisellä kuuntelulla saa kiinni, mutta nekin ovat joka tapauksessa huomattavasti mielenkiintoisemman kuuloisia kuin suurin osa mikseritavarasta. Flow ei ole sinänsä kummallinen, mutta toimii.

Parin minuutin kohdalla alkava meininki on aika yllättävää, ja ainakin juuri tämänhetkisessä mielentilassani toimii. Biittikin on edelleen karu mutta toimiva. En oikein saa selvää siitä, kuinka tosissaan tämä on tehty, mutta tykkäänpä kuitenkin :)

Hahaa, kaltaiseeni tahtilajifanaatikkoon kyllä natsaa hyvin toi 7/4-rytmi, tai mikä 8/4-6/4 tahtookaan olla, miten vain. Olenkin ihmetellyt, eikö kukaan ole vielä kokeillut räpissä noita.

Teknisesti laiha, mutta muuten vaan kovin munakas biisi. Tykkään.
0   +1 +2
 
8
SpeaK 16.12.2004
Tähän on aika hyvää. :) Luulin jo että mahtava ambienttibiisi tulossa alun perusteella, mutta eipä tässäkään tyylissä mitään vikaa ole. Osat vokaalien(ja muun biisin) säröistä on vähän turhan perinteisiä.. Vokaalit toimivat muuten ihan kohtuullisen hyvin. Vokaaleja en nyt varsinaisesti tarkemmin kuunnellut, mutta eipä mitään mitään turhaa purkkaa näyttänyt kuuluvan kuitenkaan. Siitä ihan plussaa.
Kiva toteutus ja varmaankin kiva idea. ;]
0   +1 +2
 
6
Jeanette 16.09.2004
okei tää oli aika pelottavaa matskuu. alku tosi nasevaa ja laihaa. Loppua kohti jotenkin piristi mutta lopussa tuo särötys ei oikein kolahtunut vaikka biisiin se istui hyvin. Säröhuudot olivat loistava lisäpiriste muuten jäykähköön biisiin,vaikka nämäkään ei henkilökohtasesti meikäläisen makuun sovi. Biisin keskikohta oli paras..nuo lyriikat oli kans aikas noh..alavireiset. Entiä mikä täs oli tarkotuksena mut kauko Röyhkä jotenkin tuli mieleen tosta..Noiseen päin menevää mutta ei onneks ollutkaan sitä koska siitä hajoo pää ja korvat että siitä pisteet..masentava mutta piristävä.
0   +1 +2
 
8
OverChill 14.09.2004
Tää on häiritsevintä mitä mä oon kuullu pitkään aikaan. Erittäin omaperäistä. Jatka samaan malliin, tosin toi monotonia ei sovi. Särötykset ovat onnistuneet hyvin.
0   +1 +2
 
7
rautakoura 12.09.2004
Ei uppoa. Sori. Laulu on aika monotonista ja samplet heikkoja. Tyyli on kuitenkin omaperäinen josta kunnioitusta.
0   +1 +2
 
sarka 12.09.2004
Ihanan himmeetä menoa. Väliin vähän liianki epävireistä meininkiä... Lopussa tuleva biitti on kivan intensiivinen, mutta basso (tj) särkee sitä ihan liikaa. Miksauksessa paikoin pahastikin häikkää, ja tekele jää lopen aika simppeliksi. Nätti veisu kuitenkin, loppujen lopuksi.
0   +1 +2
 
Haava 11.09.2004
Jonkin verran pisteitä tiippuu hypnoottisesta taustapätkästä... Varsinainen flow/sovitus/mikä lie sanojen rytmitys oli vähän omtuinen eikä istunut yhtään omaan rytmitajuuni... Se varsinaisesti pilasi biisin.... Jokunen pointsi tulee vielä dynaamisesta lo-fi säröstä vokaaleissa... Se oikeastaan pelasti biisin, että sen jaksoi kuunneella kiinstuksella loppuun vaikka ei varsinaisesti napannutkaan.
0   +1 +2
 
6
qerre 11.09.2004
No ei oikein minun musiikkimakuuni. Jänniä kuitenkin nuo lauluosuudet. Biisi rätisee useissa kohdissa. Enempää en oikein osaa tämän genren biiseistä sanoa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4