Melua-02 (Part 1 of 2)

9:00

Äänimaisema on jaettu kahteen osaan. Tarkoitettu kuunneltavaksi keskeytyksettä.

Melua-02 on karkeampi kuin Melua-01 ja sisältää myös "rumpuja". Äänimaiseman on luonut kitara, Yamaha A5000, Waldorf MicroQ sekä Evolver. Saatavana myös soittoääni.

Tekijöiden kommentteja:

"industriaalista melua"
"sianraiskausta"
"Taas noita ihmesoittimia joissa ei ole kieliä..."
"Sopii myös bileisiin ja häihin sekä muihin juhlatilaisuuksiin."
"kuulostaa kuin saisi sairaskohtauksen ampiaispesässä."
"Pitäisi olla melkein k-18-luokitus.."
"vetistä ja pelottavaa"

7.95   3415 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

argon 05.04.2007
Nyt mennään japani-noisen viitoittamalle polulle ja se ei ikävä kyllä ole alkuunkaan hyvä asia - lo-fi musiikkihan on sinällään hieno alalajinsa johon mahtuu fantastista menoa mutta mitalilta löytyy se kääntöpuolikin. Merzbowista ja kumppaneista kun otetaan mallia, niin silloin kyllä ammutaan selkeästi ohi maalista ja mennään South Parkissa lanseeratun "ruskean kohinan" puolelle. Meteli sopii musiikkiin mahtavasti (Sonic Youth, Fantomas, Naked City jne jne), mutta se koossapitävä elementti pitää silloinkin löytyä!
0   +1 +2
 
MacFly 04.04.2007
Pelkästään nimestä ja esittelystä herää kysymys: "Miksi melua on kuunneltava keskeytyksettä?" No joo, tämän "biisin" ainoa tarkoitus on selkeästi ollut ihmisten ärsytys. Siinä tämä kyllä hoitaa hommansa varmaan hyvin. Minua tämä nyt ei ärsyttänyt, enemmänkin ihmetytti ja laittoi minut hakemaan radiosta jotain hittikanavaa päälle. Hmm, mitäs Voicelta tulee... Kah, Robbie Willams! Siirtynen sen pariin.
0   +1 +2
 
Modnar 04.04.2007
Kitaravingutukset eivät mielestäni kaikkein parhaiten tue genremääritystä "horror", vaikka kitarasta moneksi onkin. Muuten saundit ja metelit toimivat hyvin saaden aikaan kaoottisen ja päällekäyvän tunteen ja melkein mieliteon avata ikkuna ja astua pihalle. :p Saundit ovat hyvät koneista kitaroihin, mutta tuo kitarasooloilu hieman latistaa kauhumaista tunnelmaa. Liian rock tai jotain semmosta, mutta koneiden sekamelska puree.
0   +1 +2
 
Epoche 04.04.2007
Positiivista on se että ollaan leikitty pitkä tovi kitara kourassa, toivottavasti on opittu jotain uutta-sekä kitarasta, että efekteistä..Biisiä en täältä seasta löydä, tämä on leikkimistä soittolaitteilla..
0   +1 +2
 
Muovinen 03.04.2007
Horroria juu. Ihan mielenkiintoista mutta en löydä tästä minkäänlaista punaista lankaa. Ei mitään mikä osoittaisi merkkejä siitä että eri elementtejä olisi oikeasti mietitty. Nyt tämä on vain melua. Eniten häiritsee kitara, joka kuulostaa vain kitaralta melun keskellä O_o
0   +1 +2
 
Phunck 30.03.2007
I would call it alternative horror. Lots of cool sounds. Not something i would listen to voluntarily, - I just like feeling good.
0   +1 +2
 
performanssi 29.03.2007
Hiukan samankaltainen äänimaisema kun sunnuntaiaamun kanuunassa; liekkö se sitten antanut improvisaation tähän =). Ei tämä ihan intensiiviseen kuunteluun ole tarkoitettu, mutta hattua nostan, että olet tuolla laitteistolla saanut aikaan näin hienon perseraiskauksen. Ei hullumpaa omassa lajissaan.
0   +1 +2
 
8
DevilHippie 28.03.2007
No olipas rutkutusta, en tästä genrestä oikein tiedä, mutta jos musiikin oli tarkoitus saada kuuntelian aivot tehosekoittimeen, se kyllä onnistui!
0   +1 +2
 
wjr 28.03.2007
Kuulostaa siltä hetkeltä, kun väsynyt bändi arpoo treeniksellä seuraavaksi soitettavaa piisiä. Jotain kieroa viehätystä tässä on, mutta yhdeksän minuuttia! Ei pysty.
0   +1 +2
 
Luopio666 27.03.2007
Niin mitäs tästä nyt pitäis sanoo... Keksis varmaan helvetisti enemmän sanottavaa jos olis tullu vedettyä happoo tai jotain muuta psykedeeliä..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 11 12 13