Kulkenu Polkuni

Fame Production | 27.06.2009 | --
2:36

Jesjesjou

Eka verse Jame / Juusohou
Kertsi Riimittäjä / J-nkey | Originel1i
Toka verse J-nkey / Originel1i

9.14   754 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Peysface 01.07.2009
Nonii, kirjottelin jo eilen kommenttia, mut tää mikseri.net vissiin vähän kusee..

Eka verse alkoi hyvin, tuli jotenkin yllätyksenä, en osannut odottaa näinkin "hyvänkuuloista" matskua. Hyvänkuuloinen meinaa tässä sitä, että miksaukset kuulosti ainakin mun sterkkoihin hyviltä, eikä miltään hätäisiltä. Lisäks jokasen jannun flow oli väliltä kelvollinen-hyvä, eikä ykskään niistä ärsyttänyt missään vaiheessa. Se on mikseri-räpissä hyvä saavutus. Ite oon tosi paljon riimi-kuuntelija, keskityn riimeihin tosi paljon kuunnellessani biisejä. Niin tein myös nyt ja aihe ainakin pysyi kasassa koko visun ajan. Vähän enemmän sellasta riimittelyä, ei niin yksinkertaista/kulunutta ja riimeillä leikittelyä olis kaivannu, muuten hyvät läpät jokasella jätkällä.

Kertsi osu ja uppos, vaikka tuo toteutus on idea-tasolla jo aika kulunutta kamaa. Saitte siihen silti nätisti jotain hienoa omaa lisää, joka iski muhun tällä kertaa.

Toinen verse pitää yllä samaa kohtalaista/kelvollista tasoa, ja hyvä fiilis jäi vielä bisin loppuunkin. Kyllä tämä kestää jopa useamman kuin muutaman kuuntelut, tsemppiä! :)

//Peysface
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat