Peter Pan

Fillip | 28.07.2004 | Rock
3:38

"Peter Pan"-promo, 2004

- On mulla vieläkin kausikortti baarimaailmaan -

8.25   4230 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
marko_tt 13.12.2004
Täähän on oikeen kiva ja tarttuva suomirock-ralli :) Tiedä sitten olisiko kuitenkaan radiohitiksi..

Soundit ja sovitukset istuvat mun korvaan mukavasti. Laulu on persoonallinen. Synariffistä tykkäsin kaikessa pistävydessään.
0   +1 +2
 
7
sadomatti 27.10.2004
Tässä biisissä soundit kuullostavat aika ammattimaisilta ja miksaus on hyvä. Laulajan ääni ei oikein sovi meikäläisen korviin, mutta kai se kevyemmässä rokissa toimii. Synaoundi on toisaalta häiritsevä, mutta teemaan nähden suhteellisen sopiva. Kertsissä olisi voinut olla enemmän voimaa, mutta kyllä se rakenteeseen sopii. Voisin kuvitella kuulevani tämän kaltaista musiikkia radiosta...
0   +1 +2
 
hipit 27.10.2004
Mainiota poppista. Täytyypä ottaa orkesterin muutkin kipaleet kuunteluun.
0   +1 +2
 
7
PilgriMage 27.10.2004
Kovin on vaikea sanoa mitään rakentavaa semmoisista musatyyleistä, joille ei itse lämpene yhtään. Mut soundit ei oo ihan kellarista revitty ja laulaja kuulostaa perus punkki-ding-däng-däng-vääntäjältä, ei huikaise, mutta hoitaa oman asiansa. Noi on vaan jotenkin niin **** tylsiä pidemmän päälle, jotenkin sois, että näihin joku keksis jonku omankin jutun, jolla nää erottais toisistaan. Jos jotain positiivista, niin sanat hymyilyttää kaikessa naiviudessaan - mikä lienee tarkoituskin :P
0   +1 +2
 
8
Verenn 18.10.2004
Hauska alku, pisti hymyilyttämään. Laulaja yrittää alusta alkaen ehkä vähän "liikaa" ja tietynlainen rentous suorituksesta puuttuu, meinaa mennä ylitulkitsemiseksi paikoin. Biisi on kaiken kaikkiaan rullaava ja hyvällä tavalla "hauskakin", sellainen pilke silmäkulmassa on hyvä juttu tässä. Rytmiosasto toimii hyvin. Kappale on hyvää persupoppia, mutta tällä tavalla toteutettuna siitä vain jää puuttumaan se jokin joka erottaisi sen muista saman kategorian suomi pop-rock biiseistä. Lisää omaa, lisää rentoutta niin uppoaisi varmaan meikäläiseenkin paremmin.
0   +1 +2
 
8
theplan 18.10.2004
Soundi on vähän ärsyttävän ohkainen, erityisesti rumpuosastolla. Laulaja ääntää suomenkieltä jotenkin omituisesti, ehkä ei ole äidinkieleltään suomalainen? Niin tai näin, ääntäminen pikkuisen ärsytti kuitenkin. Sanatkin oli siitä kornimmasta päästä. Oli tässä silti sellaista kivaa pop-viattomuutta. Sävellyksenä ihan kelpo, aika iskeväkin, joskaan ei mitenkään erityisen erikoinen pop-biisi. :)
0   +1 +2
 
7
let J. 18.10.2004
Biisi on melko hyvä, mutta laulajan soundi ei oikein miellytä. Sanatkin ovat ihan paikallaan, mutta tuo laulu ei vaan mielestäni kuulosta kovin hyvältä. Monotonisesta synasta tulee aika hassu vaikutelma.

Kompissa on selvästi kovasti yritystä, mutta kitara ei oikein groovaa, vaikka se voisi.

Soundi on jotenkin kapea ja ohut, sillekin voisi tehdä jotain.
0   +1 +2
 
10
Quki 18.10.2004
Minulla on tullut kommenttiringissä niin paljon rockia ja heviä vastaan että tekis mieli avautua..

Laulu tuo mieleen jotain tuttua jostain kaukaa muistinsyövereistä jota ei kumminkaan osaa ilmaista. Taustamusiikista tulee mieleen 70 luvun saundit, erittäin idearikas biisi sinänsä.Ihan kiva biisi, pidin vaikken tällaisesta musiikista yleensä pidä.

Tämä toi entisiä tunteita mieleen, joten minun on pakko antaa 10.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 09.10.2004
Kesäpoppista. Todella rullaavaa matskua.. Kertsi toimii mukavasti. Sanoituspuoli aika aknestik-tyyppistä. Viatontoa poplyriikkaa. Kiva biisi kyllä oli tämä. Hyvin totetutettu. Mutta eikö peter pan ollut lapsi?! 13-vuotias... noh... ei se oo niin tarkkaa. Hyvä biisi. Siitä 9.
0   +1 +2
 
8
odkid 17.09.2004
Ihan mukavan kuulosta rallattelua, duurivoittoista ja menevää. En ihan hirveästi pidä suomenkielisistä laulusta, mutta se onkin minun rajoittuneisuuttani. Mutta eihän tuo laulu mitenkään häirinnyt, vähän ehkä tuli Tehosekoitin mieleen, vähemmän massiivisella tuotannolla. Ja tuo 80-luvun ja 90-luvun suomirock, varsinkin tuo ensimmäisen. Hyvää meininkiä, ehkei ihan omaa suosikkiani, mutta sen en anna vaikuttaa numeroon. Kiva juttu se syntikkamelodia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta