Parachutist (Remastered)

Hexogen | 28.05.2006 | Psybient
10:15

People really can fly, everything can happen...

0.00   338 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 27.06.2006
Inspiroivilla voksuilla alkaa. Tuotanto vaikuttaa erittäin toimivalta. Vaikutteet kuuluvat läpi, ei pahalla tavalla tosin. Saundimaailma miellyttää korvaa, joskin botnea kaipaisin enemmän. Tuo yksi shakerisaundi on liian kovalla ja särähtää kokonaisuudesta pahasti korvaan.

Vähän hitaasti biisissä tuntuu tulevan elementtejä mukaan. Vähät elementit ovat kyllä hienoja ja toimivia, mutta minä kaipaisin tämän tason tuotannolla jo enemmän pieniä kikkailuja, automaatioita, ohikulkevia saundeja, tausta-ambiensseja, kaikkea joka elävöittää musiikin ja saa sen nousemaan selvästi amatöörimäisen massan yläpuolella. Tässä on riittävästi teknistä tasoa jotta voisin sanoa kuulevani että taitoa kyllä on, toteutukseen vaan saisi rikkautta niin paljon enemmän...

Viihdyttävä biisi jonka arvostelin jo hyvin kriittisellä asteikolla koska tyyliä ja toteutusta on jo paljon. Ei tarvita älyttömästi jotta tämä nousisi sinne todella maagiselle tasolle, tässä on jo todella paljon siistejä elementtejä ja rakkaudella tehtyä tuotantoa.
+2   +1 +2