Saapuneen postin laatikosta

Marko Marin | 20.09.2005 | Electronic
6:07

From the CDR-release Heijastu, katoa ja ole valmiina (2005 LVCDR001)
Production: Luovaja

8.67   1102 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=156438
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sumuhenkilö 12.02.2006
Muutos on tässä erittäin säväyttävä elementti, alun eteeristen kuoroilujen jälkeen lähdettiin aika yllättäviin suuntiin. Oikein etsiessään tästä voisi löytyä lievää 'TD - Livemiles' -aikaista viitettä. Mike Oldfieldin Songs of Distant Earth käväisi myös mielessä tyylillisenä viritelmänä. Dramattista ja kaunista, myöskin erittäin tyylikkäästi toteutettua. Erityisbonus lisäksi noista mainioista kuoroista.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 30.10.2005
Tyylikkäitä tunnelmia tasokkaalla toteutuksella. Tästä tulee tosiaan hieman Mike Oldfieldmäisiä viboja. Tuo minuutin kohdalla tapahtuva muutos on tosiaan virkistävän kieroutunut ja tunnelmallinen! Kappale pysyy kasassa ja punainen lanka säilyy kuulijan ulottuvilla koko matkan ajan. Tykkään noista taustan perkussioista, jotka tietynlaisessa perinteisyydessään tuovat tähän ripauksen itää ja etelää. Kaunis, harmoninen kappale. Oikein hyvää työtä, tykkäsin kovasti!
0   +1 +2
 
qso 24.09.2005
Ihan jees kuorot, mutta tuo minuutin kohta on kyllä tässä parasta - muuttuu yhtäkkiä niin vinksahtaneeksi meiningiksi =) Noi parin minsan kohdalla olevat lyhyet pianojuoksutukset eivät mielestäni ihan sovi, vaikka muuten tunnelma ja soundit ihan kohdallaan. Pianot toimivat oikeastaan paremmin loppupuolella biisiä.
0   +1 +2
 
Haava 23.09.2005
Intro oli vähän pitkä. Vähän alkoi jo saple säätö tuntua samplesäädöltä. Ei silti. Kappele eteni kivasti ja erityisesti se vinksahtanut kellosample ja siihen siäsltyvä pimputus, joka sai aikaan sellaisen kello käy, mutta mitään et voi fiiliksen oli erinomainen. Pisteet siitä kotiin. Jotenkin se kuorosample vain alkoi tuntua niin kumiselta samplen toistolta kun sitä tuli vielä lisää. Isot pisteet silti siitä kello pätkästä.

Sekava kokonaisuus jossa oli hienot hetkensä.
0   +1 +2
 
8
Samuel Raggy 23.09.2005
Ihana intro! Enkelikuoro vaihtuu hienosti noihin öh...kellosoundeihin ja tunnelma on jopa uhkaava. Onneksi ei kuitenkaan pysy sellaisena liian kauan, jouset tekevät biisistä jälleen rauhallisen ja vapauttavan. Toimii. Tasapainoilee hienosti jossain taivaan ja helvetin välimaastossa.
0   +1 +2
 
9
Ylitajunta- 21.09.2005
kuulosti alusta aivan joltain gospelorkesterilta mutta sitten tapahtui yllättävä juonenkäänne ja mielikuvani enkelit paloivat helvetin sammumattomissa liekeissä. Yllättävää kyllä; miten voi näin rauhallinen kappale pistää adrenaliinin liikkeelle.. tosin olen outo persoona..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta