Mun Laifstoori (feat. ARTO)

MC GÜNDALF | 15.12.2013 | Suomi-hip-hop
3:31

Haikeahko ja sanoitukseltaan elämänkerrallinen kappale.
Elä täysii joka päivä.
Älä välitä muista.
Ja jokainen heittää joskus roolii.

8.50   148 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MC GuNDALF 21.01.2014
Mä mitään masistele, pilke kiveksissä ja asiasisällössä runsaasti ironiaa/satiiria. Kiitos hyvistä keulista. Kumarran. Soundimaailmahan ei mua silleen kiinnosta koska mulle riittää että mirrit kehrää kun räppään. Teen sil kelalla mikä milläkin hetkellä on ja mä en todella aio pulittaa dollareita jostain uudesta mikistä. Vittu jos tietäsitte millä kokoonpanolla täällä runkutan ni yllättyisitte. KIITOS!!
0   +1 +2
 
8
Kaasunaamari 20.01.2014
Ihan hyvä flow, hyvä räppäri. Biitti sopii mainiosti vokaaleihin. Hyvä kertsi, kaikki toimii!
0   +1 +2
 
8
Immunity DBL 19.01.2014
ei lempi genris...

hyvä räppäri !

kaikki biisissä toimii. ei haukuttavaa mutta kyllä sulla parempiakin värssyä on. rummut ja tausta on ihan mukiinmenevää jazzitusta ;D
0   +1 +2
 
7
Kimble Hook 14.01.2014
räppärit räppää räpätiti räppää... kertsin vetäjällä ihan hyvä ääni ja nauhotus sinänsä kohtuu hyvä mutta koska tää masistelu räpä oo kyllä oikeen kuuntelemisen arvosta
0   +1 +2
 
8
Epähuomiossa kuuntelin alun ja olin ihan, että sehän on Raptorin "Kaivo" kertsissä. Kuka sanoi, että suomalaiset synkistelee musiikissa, tänäänkin tulee ringissä vastaan vain näitä toiveikkuutta ja positiivista vibaa huokuvia suomi-rap biisejä. Taustan rumpubiitti saisi olla "phatimpi" omaan makuun, tykkään itse vaan räpistä jossa bassoa. Mutta lyön nyt itseäni teidän puolesta, kun menen kommentoimaan itse inhomallani "hifi-poliisi"-tyylillä toisten biisejä. Hyvä positiivinen, ehjä sanoitus.
0   +1 +2
 
MSV-Studio 12.01.2014
Mun genretietoisuuden ulkopuolella. Se hyvä, että oikeasti myös lauletaankin. Hyvä biitti ja soundit/tuotanto kohdallaan.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 11.01.2014
Edelleenkin tiukkaa räppiä. Nyt raaskin rueta jo seuraamaankin. Tarkemmin en nyt osaa tätä kappaletta eritellä, mutta jatka toki samaan malliin.
0   +1 +2
 
MC GuNDALF 11.01.2014
Suuri Arvostus ja Kiitos!!!
Mä luotan ehkä vanhakantaiseen riimittelyyn koska se on tietynlaista sanoitusperinnettä jota arvostan. Vaikea ehkä uskoa mutta tällaisenkin betoniviidakon kasvatin musiikilliset esikuvat ovat siellä Vainion Junnun ja Gösta Sundqvistin tarinoissa, tietty vaikutteita tulee otettua sieltä täältä, mutta soundimaailman ja taustat haluan pitää simppeleinä, koska räpissä pääasia on se "SANA" ja sillä verbaalisuudellahan siinä "kilpaillaankin". Kukin tietty tyylillään, mutta muhkeat taustat eivät pelasta huonoa räppiä. On varmaan paljon jengiä jotka ei voi sietää tätä mun tyyliä ,mutta se ei mua hetkauta. En mäkään tykkää kaikista.
Yhteistyö on aina tervetullutta. Tää on mulle muutenkin niin uusi skene koko hiphop että yhteistyökuviot ja muiden biiseissä vierailut ois vallan jees.

Seksijutuissa käännyn Hotelli Vantaan puoleen ;)
0   +1 +2
 
10
SheikkiLyyrinen 11.01.2014
Nonii kommenttiringis tulit nyt vastaa! Tosiaan viestittelin sulle täs pari päivää sitten, ja siitä lähtien mä oon sun musiikkia kuunnellu. Varmaa sellanen 7h vuorokauden aikana sun biisei. Digaan aivan valtavasti! Tässä Artokin vetää loistavasti ja nää kertsit mis arto on mukana sun biiseis, on loistavia! Se miks tykkään sun biiseist luettelen tähän;

- Sun biiseis on sanomaa

- Nykyään räpis penistellää paljon multiriimeil ja muulla. Sun simppelit riimit on sille pirun hyvää vastapainoo ja se erottuu aika hyvin. Toki on muitakin artisteja joiden riimit on maitoo-aitoo tasoo, mutta ne ei soundaa hyvilt ja oo tarttuvii, niinku sun biisit! Ihailen sua aivan valtavasti! Piti sulle lähettää viel viestii, että yhteistyötä tekisin todella mielelläni, jos yhtään kiinnostaa! + jos tuplaajaa tarviit keikalle, oon valmis tulee tän puolisuomee omaavan välimatkan tuplaajaks, jos tarttet. Meikäläine on niin kova fani, että oon sun käytettävissä (en missään seksuaalisessa kuitenkaan)

- Jostain syystä toi sun vähän karhee ääni sopii näihin kappaleisiin! Ja ihan siis muutenkin sä vedät tunteella, sul on biisei mitkä käsittelee kovia aiheita, mutta silti sä osaat ottaa rennosti.

RESPECT FOR YOU, BRO! <3
+2   +1 +2
 
Felix N 09.01.2014
Aika minimalistiset taustat, mutta mukavan rento meininki välittyy. Hyvät tekstit myös. Kertsissä hyvät laulumelodiat.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2