Obscene

mcb | 28.02.2004 | Electronic
9:19

Materiaalia viimeisimmältä täyspitkältä. Toisto tarkoituksellista, trancepianoluuppi kasvaa ja muodostaa yhdessä kirkuvien kitaroiden kanssa äänimaton joka pysäyttää.

9.00   890 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

kudusai 28.02.2004
No onneksi olet viimeinkin tajunnut toiston ihanuuden. No alun pianomaalailu on kaunista. Nousee myös omaksi suosikkikohdakseni. Kirkuvista kitaroista tulee mieleen Pink Floydin Echoes ja kuiskauksista kyseisen bändin Careful With That Axe Eugene. Rummuttelu osasto ei iske minuun, kuten varmaan tiedätkin. Melodiat on myös hyvät. Noista kirkuvista kitaroista, että ne sopivat mukavasti tinnityksen kanssa, joka on hankittu tuolta edellä mainituista treeneistä. Numeroa en anna.
0   +1 +2
 
9
XTZ 28.02.2004
Soundit kuulostavat olevan kohdallaan ja tunnelmakin on sopivan vinoutunut.

Ensimmäisten minuuttien pianoluuppi tuo mieleen Chroma Keyn piano tunnelmoinnin, ja juuri tämä osuus onkin minun lempi osuuteni tässä kappaleessa. Samoin lopun "Wake up" herätys on hyvä oivallus, unesta on joskus herättävä.

Miksei 10 pistettä, no eräät soundit olivat hieman liian korkeita korvilleni (ainakin bänditreenien jälkeen kuunneltuna) ja pituutta on ainakin riittävästi.

Hyvä ja tunnelmia maalaileva kappale. Lisää kappaleita näytille/kuuluville!
0   +1 +2