Unsocial Psychopath

Mind's Pressures | 22.08.2006 | Nu-Metal
3:52

2006

8.45   2422 kuuntelua

Kappaleen sanat

am i social psycopath
i want to be

sun sets in the dark
it's flare is frail is this somekind of mark?
lights that leads in weakness of mind
it must have a meaning to find
it's grasping the lives of the innocent
soiling and washing pure
we need distraction
we have to make our move
should we wait and see
if the skies turns blue

no

fallen will not run away
each shot still hurts
each cancer reveals a new
reviving the fire in our hearts

i'm the patient if you don't agree take me down right away
they tell me that im unsocial psychopath

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fillari 04.05.2009
Mukava veto, itse ehkä olisin tuon rosokitaran voluumia hieman laskenut, mutta tämä on nyt hieman myös genrejuttuja. Taustalaulua ja suntikkaakin taustalla, kiva kokonaisuus omassa genressään. Jotain miksauksessa olisi varaa parantaa, muta en osaa oikein kertoa mitä pitäis tehdä, mutta hyvä jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
Dexteri 12.03.2009
Basso ja basari näyttelvät suurta roolia tämän päivän raskaassa musassa. Laulusolistin suoritus on kyllä komiaa kuuneltavaa. Biisi on oikea oppisesti rakenettu hyvälle perustalle.
0   +1 +2
 
MKDELTA 13.09.2007
Kivaa menoa ja runttausta. Basarin napsun korostaminen on suht jänskä miksausratkaisu joka kyllä aina vetoaa itseeni. Tämä toimii ainakin itselleni oikein hyvin. Lauljasta tulee mieleen joku toinen raskasmetallipändi mutten saa päähäni että mikä. Loppu pikkasen karu.
0   +1 +2
 
7
Art Alta 28.08.2007
Ja jo kolmas biisi melkein putkeen, kun kitarat jyrää kaiken alleen. Onneksi laulu jää sentään siihen päälle. Ei uppoa minuun sitten millään tällainen. Varmaan hyvää tässä lajissa. Lauluissa ihan kiva saundi, mutta rummut on jotenkin ponnettomat. Väittäisin melkein, että kitarat tukkii tilan rumpujen jykevyydeltä.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 24.08.2007
Basarin tikitys on vähättelemättä suorastaan ärsyttävän terävä, mutta ohut... Muutoin bändi tuntuu soittavan hyvin yhteen ja laulaja sopii tähän biisiin huutoineen kuin nyrkki silmään.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 24.08.2007
Basarin tikitys on vähättelemättä suorastaan ärsyttävän terävä, mutta ohut... Muutoin bändi tuntuu soittavan hyvin yhteen ja laulaja sopii tähän biisiin huutoineen kuin nyrkki silmään.
0   +1 +2
 
Pitk 15.08.2007
Tässä on yritystä. Laulu toimii erinomaisesti, eikä soitossakaan ole valittamista. Kitaroista pudottelisin säröjä pienemmälle. Uskokaa tai älkää, mutta kuullostaisi stydimmältä. Myös alamidleosastolla on melkoisesti ruuhkaa soundissa. Pientä viilausta.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
ei, liian perusriffi taas toi. niinkuin tää biisikin, eipä tässä ole mitään mielenkiintoista. miksaus on hirveä, mikään ei potki, vähiten rummut. junnaa liikaa paikallaan ja en ole ikinä pitänyt biiseistä jotka perustuvat sankarihevi-säröön
0   +1 +2
 
9
Zagaar 10.08.2007
Ihan makee alku. Onko tomi tahallaan ton kuulonen? aika kummallinen. Vähän "halvan" kuulonen.

Hyvä meno ja hyviä riffejä. Kitarat on vähän tukossa. Liikaa säröä kenties?

Laulu-sovitukset on hyvänkuuloset, vähän vaan välillä ei noi tasot oo kohallaa, tai en oo varma onko se ongelma. Ehkä taustalauluja kannattaisi tuplata, niin tulis isomman kuulonen. En tiiä onko jo tuplattu jo, mutta jotain kaipais vielä se.

Hyviä riffejä on biisejä ängetty täyteen. Vielä kun olis kitarasoundit kohallaan, niin jytäis vielä paremmin.

Näinkin varsin lupaava tekele.

Kasi vai ysi, kasi vai ysi... ??? Kannustukseksi ysi!!
0   +1 +2
 
Biisin nimi vähän hymyilytti. Sitten kun itse biisi lähti käyntiin niin meininki kuulosti hyvältä. Hyvä tunnelma. Saundeja voisi ehkä ihan hitusen hioa vähän raskaammiksi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta