Booyaka Amigo

Pacelift | 07.12.2004 | Jungle
3:47

Sekainen keitos ei-niin-tavanomaista junkkaa.

9.00   2262 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jere-setä 15.07.2005
Ameniin asti epäilin tätä, mutta ei voi muuta kun antaa hyväksyvän nyökkäyksen. Tämä rules.
0   +1 +2
 
10
DIImonI 01.02.2005
No perkeles, huomasin juuri, etten oo vielä edes kommento0inu tätä, vaikka oon kuunnellu tätä varmaan jo ainaski 100 kertaa läpi, ylösalaisin takaperin ja nurinpäin. Täydellistä menoa. :D Kynpin pistän sulle kyllä.. :)
0   +1 +2
 
10
electrichaos 12.01.2005
Helvetti harvoin kehun, mutta tää on mieletön.
0   +1 +2
 
aleksi 23.12.2004
trüby trio - a go go
0   +1 +2
 
aleksi 16.12.2004
tämä kyllä muistuttaa sitä yhtä biisiä aika paljon. en tiedä mikä se on se, jossa äijät sanoo jotain "ayo! ayo!" ja nouseva "aaaaaaaaa". taisi olla jonkun tarantinopätkän soundtrackilla
0   +1 +2
 
aleksi 16.12.2004
amen-breikki tequila-nousussa, booooyakaa! (mitäikinäsesitten tarkoittaakaan) tässä toimii _rytmi_

conaystolta loistava analyysi (jatka samaa rataa!), ei minulla ole paljoa lisättävää. elementtien irrallisuus on ongelma, johon apua lähtisin hakemaan EQ:n, kompression tai jopa särkijöiden puolelta. melodisemmat instrumentit kuulostavat kliinisen digitaalisilta, kun taas sampleissa on kuraa, rouhetta ja täplikästä maalaismunaa. jos kokonaissoundi olisi kunnossa, tässä olisi ainesta kunnon floorfiller-hitiksi.

guirosta vielä: jos jokin sample tai instru ei erikseen soitettuna kuulosta hyvältä, ei sitä ehkä kannata... meinasin sanoa että miksata kovin pintaan, mutta tarkemmin sanottuna: sitä ei ehkä kannata käyttää ollenkaan. always use quality resources. pro-sampleja kehiin!

ja hyvää joulua!
0   +1 +2
 
9
Forestgiant 13.12.2004
Täähän on ihan seko!
0   +1 +2
 
9
bze 07.12.2004
Ihan loistavaa äänikollaasia ja se maaginen draivi sekä yhtenäisyyskin on jostain taiottu. Sopivan vinksahtanutta, lämmintä ja aurinkoista näin synkän tiistai-iltapäivän keskelle ja pituuskin sopivasti vajaat 4 minuuttia joten kyllästymistä ei ehdi tapahtua ainakaan yhden soittokerran aikana. En jaksa perehtyä teknisiin seikkoihin, ideat ja toteutus ovat tässä paljon mielenkiintoisempia.

Tällaisena pirteänä ja omaperäisenä välipalana ihan omaa luokkaansa, tulee jostain syystä mieleen Kill Billin soundtrack.
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 07.12.2004
Onpahan leppoisata hypähtelyä! Diggailin kovasti tällaisesta maukkaasti pomppuilevasta rytmittelystä. Urkumelodia toimii ja pillipiiparin vikaa hoitava vsti/sample ulisee myös pätevästi. Introssa iskevät One hit-brassit toimii ja breikkilooppi on jo loppuun käytetty mutta varsin toimiva kyseiseen hilpeilyyn. Miinuskohdiksi lienee jäivät nuo guirot ja se pillipiipari. Tuntui siltä kuin molemmat olisi loppumiksauksessa jätetty aivan liian kovalle. Tämä aikaan sai sen, että guiro kuulosti kuivalta ja nousi siten selkeästi ulos muusta rytmistä ja tämä taas toi sellaista liian pilkotun choppailtua fiilistä. Pehmeämmällä miksauksella olisi ehkä saatu lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja autenttisuutta. Eihän tämän sinänsä olekaan tarkoitus kuulostaa natiivien eteläisen mantereen rapsuttelulta ja jamittelulta...mutta nyt jäi kyllä guiro kuulostamaan ihan liian samplelta, jos tätä tunnetta näin voisi kuvailla :) Niin ja sen pillipiiparin melodiat olivat sykähdyttävän sulostuttavia ja joulukuisen rentouttavia, mutta oisko aavistuksen liian lujalla soineet nämäkin.

Kaikkinensa jotenkin soundillisesti irtonaisen kuuloinen pätkä, joka huonommista pa-vehkeistä/luureista kuulostaisi kyllä huomattavasti paremmalta. Ja tanssilattialla toimisi kuin häkä. Ja jotain Puretonen tyylisiä vokaalejakin tähän voisi istuttaa. Kotikuuntelussa ei toimi niin hyvin. Vähän semmoinen maku jäi suuhun, että pikkuviilailuilla ja soundien paremmalla "juurruttamisella" tämä nousisi ihan kepeästi kiitettävään kastiin, kun tunnelma ja melodiat ovat kuitenkin kaikessa maussaan mainiosti kohdallaan.

85/100
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat