Rauhanpiippu

Peiliband | 12.10.2020 | Synthpop
3:42

Peili yhtyeen Rauhanpiippu navigoi James Cookin merimatkojen vanavedessä.

Kappaleesta on myös olemassa Oulun musiikkivideofestivaaleilla ensi-iltansa saanut musiikkivideo.

7.00   64 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

5
Nirz Satan 6 päivää sitten
Tämä ei nyt oikein osunut omaan musikkimakuun. Soundimaailma tosin kuulosti olevan ihan tasapainossa bassoa lukuun ottamatta.

Tiedä sitten oliko tämä tarkoituskin, mutta mulla alkoi pöydällä oleva kamat resonoimaan normaalilla kuunteluvolyymilläni, mikä ei ainakaan omalta kannaltani ole positiivinen piirre musiikissa jota kuuntelen.
0   +1 +2
 
Pitk 16.10.2021
Hästäg kivaa kesäpoppia. Henk koht en pidä kivasta kesäpopista.Yritystä on vähän johonkin Tommi lindellin -tyyppiseen ilmaisuun, mutta jää valitettavasti aika lähtötelineisiin
0   +1 +2
 
4
Ei helvetti, en voi sietää tällaista jumputuspaskaa, ja autotunea vielä. Nyt vittu koittakaa ryhdistäytyä! Kertsi on ihan mukaansatempaava, hyväntuulista meininkiä. Mutta en kyllä anna näitä konebiittejä ja autotunepaskaa anteeksi! Jos tämä olisi oikeilla instrumenteilla soitettu ja laulettu niin saattaisin antaa jotain pisteitä.
0   +1 +2
 
ORIGAMILINNUT 09.04.2021
Aika lemmenlaivafiilikset tulee alkurilluttelusta. Laulun alkaessa mieleen tulee Pariisin kevät. Biisin nimi on mielenkiintoinen, mutta jotenkin epäsynkassa itse toteutuksen kanssa. Kauniit naiset rannalla ja rauhanpiippu, noh jokainen tavallaan. :D Keep on rockin' in da free world!
+2   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 03.02.2021
Naiivistinen pop-musiikki on hankala genre. Kun se kolahtaa karille, niin tuloksena voi olla hyvin raivostuttavaa kauraa. Kappaleessa ei karahdettu karille, vaan pysyttiin hienosti Ukkosmainemaisessa meiningissä. Vähän jotain iskua olisin kaivannut enemmän, en nyt vaan osaa tältä istumalta sanoa mitä.
+2   +1 +2
 
Sunt1o 24.12.2020
Kommenttiringissä tuli vastaan. Ihan hyvä rokkibiisi, toisaalta aika tavanomaisen kuuloinen mutta soundit on hyvä ja aika hyvinhän tässä fiilis välittyy. Vokaalit on miksauksen kannalta omaan makuun jotenkin vähän liiankin pinnalla. Taustahoidot on oikein hyvät ja kitarat ja rummut jytisee oikein hyvin. Kitaraleadi on vähän turhan ohut eikä jotenkin oikein istu biisiin. Sen olisi voinut jättää poiskin eikä biisi olisi huomattavasti muuttunut.

Biisin paras: Aggressio
Biisin huonoin: Tomisoundi ja kitaraleadin ohut soundi.
+2   +1 +2
 
9
Niemelä 18.12.2020
Pulttibois tulee mieleen tästä, muttei huonossa mielessä. Selvästi luovitaan muovisynien valtameressä ihan ansiokkaasti.
0   +1 +2
 
sikki-six 28.11.2020
Siististi unista soundia, tanakat soundit. Efektoitu laulu toimii yllättävän hyvin.
+1   +1 +2
 
8
Urbaani_intiaani 12.11.2020
Tykkään lyriikasta kyllä hurjasti. Muistelinkin, että olen kuullut tän jossain muualla. Oon ehkä nähny just ton musavideon :)
+1   +1 +2
 
7
Ihan hauskan leppoisaa melodiaa. Ehkä lauluun olisin toivonut johonkin kohtaan hieman räväkkyyttä mutta ehkä rauhanpiippuun liittyvissä asioisssa ei pidäkään laulaa räväkästi.
+1   +1 +2
 

Sivut: 1 2