Improvisaatio 5

Pianokappaleet | 10.06.2006 | Classical
3:33

Tämä biisi syntyi Lauran ja minun joskus kauan aikaa sitten kehittelemän biisin teemasta. Löysin pari päivää sitten muutaman hassun nuottirivin tuosta biisitä ja päätin kokeilla saisiko siitä biisiä. Soitin sen synalle ja kas, siinähän se biisi olikin. :D Myönnän, biisi saattaa kuulostaa hieman viimeistelemättömältä, mutta antakaa se anteeksi, en soittanut tämän kuin yhden ainoan kerran. Teknisestä haparoinnista huolimatta biisissä on muutama aivan upea hetki, kuten mielenkiintoinen ufo-loppu, jollaista siihen ei todellakan ollut tarkoitus tulla.

9.00   357 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fillari 13.04.2009
Ihan ovela veto tämäkin, jotenkin diggaan näistä. Oon itse huomannut että monasti piisien ensivedot on niitä parhaimpia, jos "haparointia" on sopivasti. Tykkään tästä soundistakin, jota piisin alussa vähän vierastin. Voiskahan tässä olla vielä lyriikkaakin mukana...ehkä seuraavassa biisissä.
0   +1 +2
 
9
Fillari 13.04.2009
En löytänyt täsät käyttäjätunnustasi, joten kirjoitan viestiä tähän. Käy tsekkaamassa mun "koho" ja "kevät saa mun" piisien piano&lauluversiot mun sivulta. Saattaisi sopia musamakuusi ja mielenkiintoista kuulla mitä tykkäät.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat