Yritys - erehdys

Puumaja | 29.07.2005 | Ballad
4:55

Huono bitrate syö vähän fiilistä...

9.20   1653 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Pretty Boy Floyd 29.06.2007
Todella hienon äänimaailman olette rakentanut tähän biisiin. Haikea, katkeransuloinen ja kuulas ovat sanoja jotka tulevat mieleen.
0   +1 +2
 
odkid 04.02.2007
Slowdivelta tämä kuulostaa... kuitenkin siinä rajalla että liikaakin? Ei ehkä kuitenkaan. Laulaja ei oo Neil Halstead vaan joku suomalainen, ehkä Ville Leinosen kaveri. Tuopa se omituisen vivahteen tähän. Kiva tunnelma kyllä välittyy, tuntuu että bändillä on ollut lämpimiä hetkiä tätä soittaessa. Ja huono bitrate vain parantaa fiilistä (henk.koht.)!
0   +1 +2
 
9
Maxhine 12.11.2006
Hieno kappale. Herkkää on kovin. Laulu toimii hyvin ja kitarasoundi ja rummut kohdallaan. Hienoa. Laulusta tulee ehkä Pekka Streng-tyyli mieleen, sehän on hyvä.
0   +1 +2
 
9
Pacific-atlantic 26.02.2006
Jos lankean vertailukohtiin, niin kyllähän tässä aika sama fiilis on kuin parissa suosikki-Beck-levyssäni, nimittäin Mutationsissa ja Sea Changessa.

Hienolta ja hämyisen valoisalta kuulostaa. Mikon laulutavassa on jotain mahtavan suoraa ja aitoa tunnetta, jää toiseksi kaiken maailman soul-määkymiset.
0   +1 +2
 
Haava 11.08.2005
Tässä toimivat jotenkin paremmin tuo vokaalipuoli. Helvetti kun minä olen niin tässä fiiliksessä. Kerrankin mikserissä musiikkia joka kuullostaa muulta kuin.. Hmm... En viitsi sanoa. Vaikka sanoitus puoli on jotein jossa haisee Hmm... jotakin asenoitumista joka minua häiritsee. Joku tapa ilmaista asioita. Noh.. sillä kritiikillä voitte kuitenkin heittää virtahepoa, sillä en aio tarkentaa sitä ainakaan vielä tässä yhteydessä....

Ajatus katkesi. Kaunista. Siluni huutaa raakutta, kun kuuntelen tätä. Se on hyvä. kappale joka sytyttää minussa mielihalun kuunnella Harsh noisea tai norjalaista kirkonpolttoörinää nupit kaakosa, niin ettei siitä särömassasta saa enää muuta selvää kuin sen veren joka vuotaa korvistani. en kuitenkaan aio soittaa kumpakaan, koska rakastan tätä tunnetta. Kiitos siitä. Olette hyviä. Tai ainakin hyvähköjä. Missään tapauksessa ette ole pahoja.
0   +1 +2
 
10
marianvalinta 31.07.2005
sama juttu. ei varaa epäilyille!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat