Mitä käteen jää

Sakka | 27.03.2012 | Ballad
3:15

Kappale syntyi miettiessä miten tärkeitä ihmisiä asuu saman katon alla ja miten liian vähän heidän kanssaan lopulta on tekemisissä.

Niin, tähänhän sai lauluaa uudet vokaalit. Ace Metalhead otti härkää sarvista ja lauloi upeat vokaalit valmiin taustan päälle http://www.mikseri.net....

Ja kuten Ostos-TV:ssä sanottaisiin, ei tässä vielä kaikki. Projekti kasvoi ja Ace Metalhead kirjoitti biisiin vielä uuden B-osan, hankki Vara-Danzigin soittamaan soolokitarat ja koko projekti äänitettiin uudelleen. Tämä uusi versio biisistä sai nimekseen Kerä ja on kuultavissa tästä: http://www.mikseri.net...

7.86   335 kuuntelua

Kappaleen sanat

Mies ja vaimo huoneissaan
tuijottaa ruutujaan
toinen kysyy toiseltaan
mitä tästä käteen jää

Mies ja vaimo tahoilaan
kiire ajan kutistaa
vihdoin toinen seisahtaa
kysyy mitä käteen jää

Mitä käteen jää
käteen jää

Unelmatkin haalistuu
elämästä etääntyy
vain toimistoon ja takaisin
mietin miksi tätä teen

Mitä käteen jää
käteen jää

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kreeta 22.04.2012
Tykkäsin kyllä tästäkin versiosta. Tässä tulkinnassa ehkä vielä enemmän käsin kosketeltavaa tunnelmaa ja herkkyyttä. Ihan kuin ois eribiisit jollain tavalla :) Kokonaisuudesta 9
0   +1 +2
 
9
jerepih 21.04.2012
Kuuntelin molemmat sun ja Acen versiot molemmat oli hyviä mutta mun mielestä tää oli jotenki parempi. En osaa oikeen perustella miks mutta oli kuitenki. Ihan täyteen kymppiin ei yllä mutta lähelle!
0   +1 +2
 
Markola 07.04.2012
Valitettavasti laulu ei tee positiivista vaikutusta, koska sävelpuhtaudessa on vähän lipsumista. Biisinä on kyllä toimivaa tavaraa. Miksaukseen vielä vähän lisäpanostusta ja laulu vähän terkemmin niin hyvin lähtee.
0   +1 +2
 
7
veryBest 05.04.2012
Vähän munaton kappale, ehkä noi vokaalit on suurin syy siihen. Ois jännä kuulla kunnolla laulettu ja miksattu versio.
0   +1 +2
 
Zim0 05.04.2012
hiukan paremmin laulettuna tästä saisi vielä enemmän irti. hyvän kuuloinen biisinä jos tämän tekee vielä paremmin. toi lopun särökitara on tosin vähän ylivedetty.
0   +1 +2
 
7
Chrimera 04.04.2012
J. Karjalainen, mutta huonommin tuotettu - ensimmäinen asia, mikä tästä biisistä tuli mieleen. Saundit ovat sopivan tummat, mutta laulu ja kitarat tuntuvat olevan aivan eri maailmoista. Masterointiin siis voisi myös kiinnittää tarkempaa huomiota.
0   +1 +2
 
7
leopeo 04.04.2012
Melkoinen kipale. Ihan mukava aihe tai siis varmasti syntynyt oikeasta fiiliksestä. En tuosta laulusta niinkään pidä ja tietysti lyriikassakin on juttuja joita ois voinut viellä miettiä. Aika perinteistä suomipoppia.
0   +1 +2
 
7
Leks| 03.04.2012
Aika siirappinen biisi. Mutta kokonaisuudessaan toimiva. Balladiksi, mun mielestä vähän turhan tunkkainen akustisen kitaran soundi. Muuten jeba-kamaa.
0   +1 +2